Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım !!! virüs programı

Narstil

Öne çıkan mesajlar

Aptal bi vürüsüm oldu msn imi kitliyo herkese adres yolluyor kendi mesajlar falan atıyor turkce olarak bide hangi programla silebilirim bulasmıs ve temizlemis olan varmı böle bi prgoramı arkadastan resim alacaktım mezuniyet fotograflarımı resim vs dosya adında gelince alıp zipi acmıs bulundum malesef yardımlarınızı bekliyorum

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 23:47 tarihinde, Narstil tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı bana da oldu, üstelik nasıl bulaştığını bile anlamadım. "çıplak fotolarımı yolluyorum, sakın kimseye yollama" "bak hedehödö'nün çıplak resimleri" gibi 1-2 mesajdan sonra rar'lı virüsü yolluyordu. bir kaç şey ile temizlemeye çalıştım ama sonra açılmaz hale geldi, yarın format atıcam en temizinden. (şuanda açılır açılmaz resetleniyor, garip bi kısır döngü içine girdi)
Sosyal ağlarda paylaş

download.com a giriyorsun
güncel popüler bi yada bikaç tane spyware programı indiriyorsun
sonra antivirüs programı yüklüyorsun aynı şekilde
offline olarak taratıyorsun sonra :P
hep böyle yaparım
şuan spyware doctor spybot counterspy
avast ve zone alarm firewall kurulu :P
üstüne bide msn messengeri silip bidaha kurarsan iyi olabilir sanırım :P

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 23:51 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Avira Free Edition alayına koyduğu gibi Avast ve AVG denyolarının tanıyamadığı / bulup da silemediklerini silmekte , ayriyeten spy kodu içeren web sitelerini ayar yapmaksızın bulup kullanıcısını uyarmaktadır makro indirilmeden önce.

*Günde 2-3 kez Patch dosyası çıkıp veritabanını bu sıklıkta ücretsiz güncelleştirebilen başka program varsa söylesin. Bence her zaman ve her yerde Avira rulez.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:48 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:49 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...