Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seçme zorluğu


heracles1986

Öne çıkan mesajlar

e yalan mı söylüyoruz, istediğin charı aç oyna yine de zevk alamayacaksın nasıl olsa. wow öyle bir oyun ki, en zevkli class diye bişey yoktur. eğer öyle bişey olsaydı bir class digerinden cok daha fazla bulunurken, digeri hiç bulunamazdı. önemli olan senin hangisinden zevk aldıgın, ya da zevk almak için ne yaptıgın.

senin dediğin aptalca bişey yani cevap vermek yerine ayar vermeyi daha dogru buluyorum. ne demek yani instancelarda rahat yer bulsun, beni baymasın, sattıgımda para etsin. ebesinin şeyi ali sami demek gelir içimden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkese de canım cicim diye yaklaşmak zorunda değiliz herelde, ayar dersi mi vermeye çalışıyosunuz şimdi de. evet aptalca bişey söylediğin ve hiç de saygısız değilim. forum kullanmasını ögren önce sen 3 günde bir sıkıldım bana char söyleyin diye başlık mı açılır. oyunda ne ninjalıklar yaptın allah bilir sıkılırsın tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlıyorum seni gençsin dirisin aptalca fikirleri olduğunu düşünüyosun insanların naapalım boşver sana sataşarak seviyemi düşürmiim sana kısaca he he diyorum o kadar ayrıca ben ninjalık yapmadım hiç fakat yapsam ne yapmasam ne sana bişilermi dokundu? daha ağır konuşurdum yeri değil hadi fazlada bi yorum yazmayın byby
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aranan adam olmak istiyorsan prot warrior, holy pala dene. warrior kasmak zordur paladin daha kolay. ama paladin için horde aç kesin. yoksa daha az aranan adam olursun :P

diğer serverları bilmiyorum ama darksorrow da prot warriorlar en çok aranan adam şu an.

healar olursanda grup bulmakta zorlanmazsın kesinlikle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...