Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Retri Paladinlerin Arena durumu?

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

Şu sıralar healingten baydım bayağı kara önceside iyi bi healing gear topladım 1300 e yakın buffsız +healing var ama bglere dalış yapmayı düşünüyorum. Eğer pvp gearlarını toplasam bglerdeki iyi bir arena takımında istenen adam olur muyum yoksa unut retriyle şansın yok healinge pve raidlere devam mı diyorsunuz :)

Şöyle bir öneri vermeyin lütfen healingle topla arena retri eşyalarını daha çok aranan adam olursun diye. Biliyorum zaten bunu sadece retri olarak girme şansım var mı iyi bir arena takımına bg retri gearlarıyla onu merak ediyorum. Eğer yine istenmeyen adam olacaksak retri olarak boşa kasmamak için bglerde soruyorum.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 09:05 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

retri 5vs5 arena için imkansız gibi birşey. ben takımıma "birgün rerti olabilirim ama takımdan ayrılırım o zaman" dedim hatta. olabilecek en iyi ihtimal yakın arkadaşınla filan 2vs2 veya 3vs3..

bugüne kadar 5vs5'te toplam 3-4 tane görmüşümdür, onların hepsi de çok düşük puanlı takımlardı. ms debuff gibi bir olay veya spell interrupt olmadığından ciddi organize grup pvp'de zayıf retri. bg filan ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe her paladinin hayali bir gün büyük sarı yazılar görmektir :P

armory den magtheridon da oynayan "pal" diye bir paladine bak.

elinde stromherald ve 4 parça merciless retro setiyle 5v5 de 2k+ puanda geizyor.

ayrıcana raid de de dps yapıor. magtheridon combatında 4. olduğunu söylediler. (kendim görmedim :) )

eğer çok iyibir gear toparlarsan ve yanına çok iyi 4 kişi daha alırsan retro olsan bile arena da tutunabilirsin.

ama bir de bu işin zor kısmı var. Bu bahsettiğim kişi hep retro oynadı hiç healerlık kasmadı. ilk başlarda adamla dalga geçiyorlardı. ama adam yılmadı ve avrupa serverlarındaki en iyi gearlı retro paladini yaptı diyebilirim.

başka da doğru dürüst retro paladin görmedim. Bende arena puanını biriktirecem belki ilerde retro olabilirim. :P
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane vardı ya zalgradis ile kasan human pala ama o magth da değildi unuttum serveri elinde ragnaros AQ seti filan öttürüyodu :P bende paladinimle bir ara retri kasim dedim birde acayip bir talent yapmıstım hehe bir taraftan recko aldım birde soc crusader strike acmadım bazen cok ılgınc dmg ler goruyordum lol soc ile recko tutunca ama elimde su opera dan cıkan sword vardı üstümde t4 dps 2 parca öbürleri mavi kısaca eziktim :P iyi bir gearla üzebiliyor paladin ama mana işin içine girince iğrenç bir class bence :P

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 11:52 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Retri iyi gear yapınca damage yapar değil, her sınıf öyle gear yapınca deli dps yapar. Mesele o gear'ı yapana kadar healer olabilmek zaten. Heroiclerden plate healer setlerini topla, arenalara katıl, sonra biriktirdiklerinle al retri gear'ı zevkine oyna. Ondan önce çok fena dayak yersin. Yani aylardır karşıma retri çıkmıyor arenada. Çok zayıflar abi. Ice barrier açıp yüzüne yüzüne frostbolt cast ediyorum yahu o derece. Ve healer paladinler gerçekten dünyanın en uyuz şeyi şu an. Al yanına bir warrior, akın 2v2'lara. hanginize yükleniirlerse at Blessing of Freedom'ı, dolaşın. Sonra bir gün retri olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...