ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Şu sıralar healingten baydım bayağı kara önceside iyi bi healing gear topladım 1300 e yakın buffsız +healing var ama bglere dalış yapmayı düşünüyorum. Eğer pvp gearlarını toplasam bglerdeki iyi bir arena takımında istenen adam olur muyum yoksa unut retriyle şansın yok healinge pve raidlere devam mı diyorsunuz :) Şöyle bir öneri vermeyin lütfen healingle topla arena retri eşyalarını daha çok aranan adam olursun diye. Biliyorum zaten bunu sadece retri olarak girme şansım var mı iyi bir arena takımına bg retri gearlarıyla onu merak ediyorum. Eğer yine istenmeyen adam olacaksak retri olarak boşa kasmamak için bglerde soruyorum. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 09:05 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 retri 5vs5 arena için imkansız gibi birşey. ben takımıma "birgün rerti olabilirim ama takımdan ayrılırım o zaman" dedim hatta. olabilecek en iyi ihtimal yakın arkadaşınla filan 2vs2 veya 3vs3.. bugüne kadar 5vs5'te toplam 3-4 tane görmüşümdür, onların hepsi de çok düşük puanlı takımlardı. ms debuff gibi bir olay veya spell interrupt olmadığından ciddi organize grup pvp'de zayıf retri. bg filan ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ehehe her paladinin hayali bir gün büyük sarı yazılar görmektir :P armory den magtheridon da oynayan "pal" diye bir paladine bak. elinde stromherald ve 4 parça merciless retro setiyle 5v5 de 2k+ puanda geizyor. ayrıcana raid de de dps yapıor. magtheridon combatında 4. olduğunu söylediler. (kendim görmedim :) ) eğer çok iyibir gear toparlarsan ve yanına çok iyi 4 kişi daha alırsan retro olsan bile arena da tutunabilirsin. ama bir de bu işin zor kısmı var. Bu bahsettiğim kişi hep retro oynadı hiç healerlık kasmadı. ilk başlarda adamla dalga geçiyorlardı. ama adam yılmadı ve avrupa serverlarındaki en iyi gearlı retro paladini yaptı diyebilirim. başka da doğru dürüst retro paladin görmedim. Bende arena puanını biriktirecem belki ilerde retro olabilirim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bir tane vardı ya zalgradis ile kasan human pala ama o magth da değildi unuttum serveri elinde ragnaros AQ seti filan öttürüyodu :P bende paladinimle bir ara retri kasim dedim birde acayip bir talent yapmıstım hehe bir taraftan recko aldım birde soc crusader strike acmadım bazen cok ılgınc dmg ler goruyordum lol soc ile recko tutunca ama elimde su opera dan cıkan sword vardı üstümde t4 dps 2 parca öbürleri mavi kısaca eziktim :P iyi bir gearla üzebiliyor paladin ama mana işin içine girince iğrenç bir class bence :P [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 11:52 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 SoC artık reckoningde proclamıyor diye biliyorum. Recko 2 hander üstüne retri güzeldir de 5vs5te iş yapmaz samin dediği gibi. Daha çok bgler yada 2vs2 için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 retri gecin yaa palalar gidin tanklık yapın onda daha iyisiniz shadow lab e pala tank alıorum valla soc spamlıya spamlıya kesioruz aoe mobları cok zevkli oluor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Retri iyi gear yapınca damage yapar değil, her sınıf öyle gear yapınca deli dps yapar. Mesele o gear'ı yapana kadar healer olabilmek zaten. Heroiclerden plate healer setlerini topla, arenalara katıl, sonra biriktirdiklerinle al retri gear'ı zevkine oyna. Ondan önce çok fena dayak yersin. Yani aylardır karşıma retri çıkmıyor arenada. Çok zayıflar abi. Ice barrier açıp yüzüne yüzüne frostbolt cast ediyorum yahu o derece. Ve healer paladinler gerçekten dünyanın en uyuz şeyi şu an. Al yanına bir warrior, akın 2v2'lara. hanginize yükleniirlerse at Blessing of Freedom'ı, dolaşın. Sonra bir gün retri olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Butun paladinler bir dmg tree için buble bırakmaya razı bence ben uzuluyorum açıkcası böyle görmekten(dps konusunda) butun sınıflar mırmır agladı bufflandılar göz göre göre tek absurt sınıf paladin kaldı hala anlam veremıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bazı ışın kılıcıkullanan paladinler var daha neolduğunu anlamadan sen HPnin yarısı gidiyor sonra kendine geliyorsun kesiyorsun ama onların 2 tanesi can sıkıcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 2 tane holy priestda cok cana sıkar yada 2 resto shaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Rogue'ların gear'ı iyi değilse resto shaman gülüyor melee damage'larına. Earthshield imba bir olay, çogu top 5 takımın combo'su genelde iki caster şeklinde. Warrior ve shaman olarak giriyorar, shaman direl purge mania, warrior mortal strike, pat küt yatırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 2 immune atan classın dps yaptıgı nerde görülmüş öh yani bide dps yapsalardı bubble nin üstüne düşünseniz bubble atan shadow pri yadaa feral drod falan onlar kadar dps yapsa öle olur heralde sora al sana balance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ama yapıyorlar wayne yanlış düşünme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 vall ne yalan söyliyim bunca yıllık pala olarak gidipte retribution set toparlıyıp o kadar kasıp kıvranana kadar shaman yap daha iyi pvp icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Magth daki Pal amcamın takımını bi turlu yenemedik valla.neutral i falan yendik onları yenemedik :P 2 warrior 1 retri pala 1 shamy 1 paladinlerdi yanlıs hatırlamıosam cok feci can yakıodu Pal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar