Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 god is an astronaut u izleyip sonra kaçsam alandan olmaz mı acaba.hangi gün hangi saate denk gelir..
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yemeğe vermek? + gel züleyha sana bi tavuk ısmarlayım, verirsin di mi? - ay cola da isterim şeker. oldu canım.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 darq, filmin oldugu gün gel sen. biraz da geç gelki güneş geçmesin başına. zaten oylanacak bişeyler bulursun orda izler gidersin sonra
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 BONEPARTI EZDİRMEYİZ ULANNNN!!!1!111BİRBİRBİNYÜZONBİR
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 siz abardınız bu msj konularındada neyse.patinin cıvığını çıkartmayın.. seviyenize göre hareket etmeyin.patiye göre hareket edin. bunuda bi rica olarak görün. konu dışı bi olay olsada sölemem lazımdı.
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben yarın gidiyorum 1 günlüğüne ama zydar'da gelirse gitmem. bab pls?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bonepart iyimisin arkadaşım? MUHALEFET RUHU!!111BİRBİR!!! eeh yeter ya.. insan gibi davranının sen kimsin insanlığını sorguluyosun adamın. terbiye! [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 11:18 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bone part a attığım mesajlar silinmiş LoL diyorum sadece. elbet buluşur sevişiriz. dünya küçük. telekomunda adres defteri var. Mcuk.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yrn dersim bittikten sonra öğlen gibi ankaradan yola cıkıyorum baska gıdecek olan varmı?
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hayır çok absürd bi noktaya takıldım belki ama... said: Bizim hayvanlar içicek standında şarap bardaklarına azdırıcı koyuyolardı :) azdırıcı ne la? :P
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bugun 12 de cıkıyorum yola ogleden sonra ordayım paticikten cok gelen varsa bayrak acın da gorelım =)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Milliyetiliğe hayırmış. Milliyetçiliğe hayır ne demek lan gerizekalı beyinsiz moronlar, milliyetçilik Atatürk'ün ilkesi. Güya her önünüze konanı kaul etmeyen, bilinçli alteratif gençsizin, her tezahürata hayır diye bağırıyosuuz. Uyuz etti bu barışarock beni, bölücü müdür nedir bunu organize edenler?
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya festival olarak iyi hoş güzel de, günlük hayatlarında nike adidas converse giyen gençlerin bu festivale sandaletlerle falan gelmesi, marlboro, camel, winston içen arkadaşların; bu festivalde samsun 216 alarak takılması beni geriyor az bişey. ya adam olun ya da cızırtı yapmayın diyesim geliyor. ve ayrıca aktiftablet'e milliyetçilik konusunda katılıyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben nedense hep kıl olmuşumdur bu tip "biz çok bilinçliyiz!!!111" diye yırtınan şeylere. Fikirlerimizi uyuşsa bile ölsem girmem kapısından içeri.
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 biz bilmioz ya bişey. tey teyy...
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Sabah kalktık 6'da kadıköy'e gittik. Sonra dedik kim gider sarıyer'e. Döndük eve yattık uyuduk. Başlarım.
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Gittim, geldim. Öyleydi işte. Tuborg standı ile t-shirtcünün arasına o barakayı kuran herkese teşekkür ediyorum=) Not: Beklediğim hippie tarzını bulamadım tam tersi gotik-metal adamlar buldum neyse. Çok bir kaybım yok. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:31 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 cuma gittim yeni geldim 1 saat oldu geleli gayet guzeldi ozelikle cumartesi aksami ben son derece eglendim gecen seneden daha iyidi insanlar bu arada en azindan bana oyle geldi =) 1.5 gun paso foto cektim durdum zaten
irin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 guzeldi guzel olmasına lakin insanlık bu sene daha bi arananlardan olusuodu sanki..tuvaletler taşmasa daha bi guzel olacaktı eminimm. ayrıca yasayankütüphane cok guzeldi.bir transseksuel bir de yahudi okudum bir saat içinde mutluyum [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 23:46 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 az once geldım eglenceli ve tozluydu.yasayan kutuphane ılgınctı.baskın oran ve ufuk uras ın konusmaları guzeldi.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 milliyetçilik olayına ben de dellendim, vicdani retcilere de ayrı bi dellendim. burayı sevmemin 2-3 sebebi var biri savaş karşıtı olması biri de maddi çıkarı olmaması. ama bu seneki org. yıl boyunca duydukları kelimelere anti olmalarıyla harmanlanmış resmen. biz de tepkimizi bi kaç kişi 500 e aldıgımız suyu 1 mılyona satarak serbest piyasayı destekleyerek gösterdik. sonra oldu tabi yönetimle sorunlar ama sorun mu? değil. kamp alanında inanılmaz eğlendım sonuç olarak.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 savaş karşıtı olmakla vicdani ret örtüşüyo gibi geldi bana ama?neyse o başka bi topiğin tartışması olsun :)
Öne çıkan mesajlar