Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BarışaRock 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
darq, filmin oldugu gün gel sen. biraz da geç gelki güneş geçmesin başına. zaten oylanacak bişeyler bulursun orda izler gidersin sonra
Mesaj tarihi:
siz abardınız bu msj konularındada neyse.patinin cıvığını çıkartmayın.. seviyenize göre hareket etmeyin.patiye göre hareket edin. bunuda bi rica olarak görün. konu dışı bi olay olsada sölemem lazımdı.
Mesaj tarihi:
bonepart iyimisin arkadaşım?

MUHALEFET RUHU!!111BİRBİR!!!

eeh yeter ya.. insan gibi davranının sen kimsin insanlığını sorguluyosun adamın. terbiye!

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 11:18 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Milliyetiliğe hayırmış. Milliyetçiliğe hayır ne demek lan gerizekalı beyinsiz moronlar, milliyetçilik Atatürk'ün ilkesi. Güya her önünüze konanı kaul etmeyen, bilinçli alteratif gençsizin, her tezahürata hayır diye bağırıyosuuz.

Uyuz etti bu barışarock beni, bölücü müdür nedir bunu organize edenler?
Mesaj tarihi:
ya festival olarak iyi hoş güzel de, günlük hayatlarında nike adidas converse giyen gençlerin bu festivale sandaletlerle falan gelmesi, marlboro, camel, winston içen arkadaşların; bu festivalde samsun 216 alarak takılması beni geriyor az bişey. ya adam olun ya da cızırtı yapmayın diyesim geliyor. ve ayrıca aktiftablet'e milliyetçilik konusunda katılıyorum.
Mesaj tarihi:
Gittim, geldim. Öyleydi işte. Tuborg standı ile t-shirtcünün arasına o barakayı kuran herkese teşekkür ediyorum=)

Not: Beklediğim hippie tarzını bulamadım tam tersi gotik-metal adamlar buldum neyse. Çok bir kaybım yok.

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:31 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cuma gittim yeni geldim 1 saat oldu geleli gayet guzeldi ozelikle cumartesi aksami

ben son derece eglendim gecen seneden daha iyidi insanlar bu arada en azindan bana oyle geldi =)

1.5 gun paso foto cektim durdum zaten
Mesaj tarihi:
guzeldi guzel olmasına lakin insanlık bu sene daha bi arananlardan olusuodu sanki..tuvaletler taşmasa daha bi guzel olacaktı eminimm.
ayrıca yasayankütüphane cok guzeldi.bir transseksuel bir de yahudi okudum bir saat içinde mutluyum

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 23:46 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
milliyetçilik olayına ben de dellendim, vicdani retcilere de ayrı bi dellendim. burayı sevmemin 2-3 sebebi var biri savaş karşıtı olması biri de maddi çıkarı olmaması. ama bu seneki org. yıl boyunca duydukları kelimelere anti olmalarıyla harmanlanmış resmen.

biz de tepkimizi bi kaç kişi 500 e aldıgımız suyu 1 mılyona satarak serbest piyasayı destekleyerek gösterdik. sonra oldu tabi yönetimle sorunlar ama sorun mu? değil. kamp alanında inanılmaz eğlendım sonuç olarak.
  • Yeni Oluştur...