Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bülent Ersoy OLAYI!!

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Valla south parkta bır bolumde bılgı verılıyordu. Spoılerı acmadan once iyi düşünün.

[spo]
Önce torba kesiliyor. Yumurtalar atılıyor. Daha sonra asıl kısım dogranıyor. Daha sonra içe değru bir oyuk açılıyor. Daha sonra buradaki deri kullanılarak içeri doğru yapay vajina yapılıyor.
Tabi soouth parkı cıddıye alırsak. Ama ameliyat sahnelerı falan vardı arada. Gösteriyorlardı baya baya.[/spo]

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 00:50 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik'te canlı yayında sarkmayı da gerçekleştirdim.
Gençler,yürekli olcaksınız işte böyle.
En fazla red ya da tokat yersiniz :'(

Ya da bağırıp çağırırlar :(
Hep kötü davranıyorlar zaten bana...

Neden böyle yapıyorsun Dory?

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 01:00 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya zamanında arkadaş atmıştı powerpoint dosyası olarak bu ameliyattan resimler.

Yani ameliyattan yaklaşık 6 ay sonra bariz vajina oluyordu ama işlemleri rüyalarıma girmişti.Hele kesildikten sonra ki resimler,masada bebek ölüsü gibiydi iiggfhhh

aga, anlamadıgım nıye boyle bi arkadasın var?
hadi arkadasın meraklısı dıyelım sen niye bakıp ızledın?
Sosyal ağlarda paylaş

Othranx yaklaşmış ama değil :)

Adam bilimle ilgili herşeyle acaip ilgili,sürekli araştırıyor,birşeyler yapıyor.Adam bir gün Anatomi ile ilgili araştırma yaparken rastlamış hemen bana attı.İzledim böyle içim garip oldu ya 2. kez izleyemedim zaten.Sanırım dvd'ye attığım arşivlerden birinin içindeydi bulursam koyarım :)

dp:Bu arkadaş hergün patiyi de takip ediyor.Üyelik açılınca üye olup gelecek asıl o zaman görün :)

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 02:54 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...