Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31 Temmuz - Mini PvP Turnuvası

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Bu arada bir sonraki turnuvada arena büyük ihtimalle değişecek. Ayrıca büyük ihtimalle eklenecek kurallar:

- Summon ve pet yasak
- Keg taşımak yasak
- Her maç için belli sayıda potion taşıma limiti olacak. 20-30 falan olabilir bu. Sizden gelen tepkiye göre ayarlanabilir. Aksi taktirde maçlar bitmiyor. Reg ve bandaj konusunda kararsızım.

Onun dışında turnuva hakkında eleştirilerinizi bekliyoruz ki bir dahakine daha iyi şartlar sağlayabilelim.

Not: Pet yasak olması tamer'lar için üzücü, biliyorum. Ama tamer'ların PvP ile çok da bir ilgisi yok zaten. All kill deyip kaçmak, saklanmak, heal olmak genelde yapacakları. O yüzden sadece tamer'ı olan arkadaşlardan özür diliyorum.

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:41 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin gibi yapılırsa maçlar bir dakka içinde biter. Ben daha çok maçların 3-4 dakikadan fazla sürmemesi için önlem düşünüyordum.

O yüzden toplam 20 potion, 30'ar reg, 20 bandaj falan diye düşünmüştüm. Ama çok da pvp'den anlayan biri değilim. O yüzden çoğunluğun gelen fikirlere göre ayarlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Reg. için 40, pot. için toplam 25, bandaj için 20 iyi olur gibi geliyor bana.
Summon ve pet yasak olmalı.
Onun dışında bir de mageler kendi aralarında, warriorlar kendi aralarında savaşmalı diye düşünüyorum. Sınırlı alanda warriorlar çok avantajlı oluyorlar mage'lere karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yerine daha geniş bir alanda olsa turnuva?

Class'a özel turnuva olmaz çünkü 30 kişilik servera 5 tane pvp şampiyonu fazla, turnuvanın keyifsiz olması da cabası. Buna ilave olarak mage'de dengeli gözükse de warrior gibi bir classta parryli buildler domine edecektir. Parrysiz warriorlar elenmeden aradan bir iki mage elesinler işte ne iyi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...