xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok ya 111 vurmuştum geçende bi ineğe :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 SS alan varsa koysun lütfen. Unutmuşum karambolde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 öncelikle, Elaidi'ye sonra Tunca'ya bi başsağlığı diliyorum. hatta tunca'ya spam olarak başsağlığı diyorum çünkü res-kill çektim. elaidi normal öldü tarihe geçen kısmı olmadı. ama thief'e öldü diye dalga geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ewt arkadaslar suan elimde uo cdsı olmadıgı ıcın oynayamıyorum bı kaç ss koyunda bari gözümüz şenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ema fotografcılık yapcaktı yapmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Elf bişi sorcam sen ankaralı değilsin dimi ? Yani olamazsın imkanı yok herhalde ? Lütfen olma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok bildiğim kadarıyla antalyalı elf :) bu arada tunca yine yenilmişsin xatye mix reborn serverının turnuvasında da karşılaşmıştınız orda da dövmüştü seni :P (evet uo oynayasım geldi ama oynayamıyorum ve kıl oldum. asd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Antalyaılıdır inşallah :P Bu arada vanquishing ancient smithy hammerımla kimsenin kafasını yaramadığım için özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Elf ve Xaty, hatıra ödüllerinizi evlerinize koydum. Xaty daha doğrusu senin evi bilmediğim için Prelektro'nun eve koydum seninkini. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aa benim evi bilmiyormusun? çok ayıp :P sağol :)) minoc üstündeki alandaydı benim ev de, görmek isteyenleri beklerim :) [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:31 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @faend: yok abi antalyaliyim ama ankarali olcam bu seneden itibaren inşallah. @puma: lol evt xaty dövüyo beni genelde =P. niye oynayamiyosun len yap bişiler gel hehe @miraj: tenks=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Süfersin abi :) Millete reklam yaptık kafam çalışmıyor be... Özelden birşey sorucam abi :D [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:54 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: ema fotografcılık yapcaktı yapmadı mı yaptı yaptı. hep aynı yerde durduğum için pek eğlenceli diil, özellikle iki gündür eski uo resimler bölümü threadlerine baktıktan sonra. ama yine de upload ederim bişeyler akşama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tunca bursalı diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 10 ytl ye diğer pvp turnuvasını kazanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 20ytl'ye diğer pvp turnuvasını kaybederim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 30 ytlye diğer turnuvaya da katılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Elemental summonlamayın diğerini ben kazanırım fds . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bu arada bir sonraki turnuvada arena büyük ihtimalle değişecek. Ayrıca büyük ihtimalle eklenecek kurallar: - Summon ve pet yasak - Keg taşımak yasak - Her maç için belli sayıda potion taşıma limiti olacak. 20-30 falan olabilir bu. Sizden gelen tepkiye göre ayarlanabilir. Aksi taktirde maçlar bitmiyor. Reg ve bandaj konusunda kararsızım. Onun dışında turnuva hakkında eleştirilerinizi bekliyoruz ki bir dahakine daha iyi şartlar sağlayabilelim. Not: Pet yasak olması tamer'lar için üzücü, biliyorum. Ama tamer'ların PvP ile çok da bir ilgisi yok zaten. All kill deyip kaçmak, saklanmak, heal olmak genelde yapacakları. O yüzden sadece tamer'ı olan arkadaşlardan özür diliyorum. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:41 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 her maça 10 bandaj 20 er reg ve toplam 4 pot sınırı gelsin pvp yapmanın bi anlamı olur. reg 20 az 30 olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Dediğin gibi yapılırsa maçlar bir dakka içinde biter. Ben daha çok maçların 3-4 dakikadan fazla sürmemesi için önlem düşünüyordum. O yüzden toplam 20 potion, 30'ar reg, 20 bandaj falan diye düşünmüştüm. Ama çok da pvp'den anlayan biri değilim. O yüzden çoğunluğun gelen fikirlere göre ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 classlara göre ayrılsın warrior, mage falan diye. tamer vs tamer etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Reg. için 40, pot. için toplam 25, bandaj için 20 iyi olur gibi geliyor bana. Summon ve pet yasak olmalı. Onun dışında bir de mageler kendi aralarında, warriorlar kendi aralarında savaşmalı diye düşünüyorum. Sınırlı alanda warriorlar çok avantajlı oluyorlar mage'lere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Onun yerine daha geniş bir alanda olsa turnuva? Class'a özel turnuva olmaz çünkü 30 kişilik servera 5 tane pvp şampiyonu fazla, turnuvanın keyifsiz olması da cabası. Buna ilave olarak mage'de dengeli gözükse de warrior gibi bir classta parryli buildler domine edecektir. Parrysiz warriorlar elenmeden aradan bir iki mage elesinler işte ne iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: aquila üye [şikayet et] § 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:50 [ özel msj ] xaty hile yapmıştır. Gözümden kaçmış :P yeni görüyorum. Çaktırma, kimse fark etmedi :) Fark edilmedikten sonra ne zararı var hile yapmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar