xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Arada benim ismim kaynamış listede olanlardan daha önce atmıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 vortex yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok zaten. yasak yani turnuva için, ama 5 vortex hepten yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kegle gelse nolcak poisonerlar yalan olacak adamların 100 skili bosa gidicek razordan ayarlıcaksın bi tusu kege bastıkça cure dolcak. ayrıca prot parry mage 5 vortex ataar hiçbişi yapamazsın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Turnuvaya müracatlar bitmiştir. Çekimleri birazdan yapacağım. Bu numaraların bir önemi yok şimdilik. 1) Tunca (Elf) 2) Spanger (Tathlyn Wyvern) 3) Xaenin 4) Arcane (?) 5) Fistan 6) Desolator (Aragniel) 7) xaty 8) Lianath 9) Anezka 10) Feandreu (Hattori Hanzo) 11) Quel-Thul (Robert Poche) 12) Scarred 13) LethE 14) 15) 16) Son katılan 6 kişi son 3 slot için maç yapacaklar. Kimin kimle yapacağını da birazdan kurayla çekip yazacağım. - Culug - Will Oxdo - Nosfe (Seijiro) - Copycat (Ryo) - Sacour - Zep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 @Luriel: tamam sen keg taşı o zamn :D ayrıca 5 vorti atamazsın, kafanı yorma :) [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:50 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben oynamıyorum serverda ben sadece yardımcı olmak istedim dvde turnuava aynen böyle serbestti bizde keg vardı olmuyo yani onu demek istedim yoksa art niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kafanı yorma nedir illa artislik mi yapmaya calısıyosun bana runuo mu ögretiyosun onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 1.'si aynı miktarı keg yerine şişede taşımak daha az ağırlık yapar. 2.'si 5 vortex = 250 mana + 10 follower slot (+Burası dv değil) edit: RunUo öğretmek gibi bir amacım yoktu ama ihtiyacın var sanırım, son yeniliklere uzak kalmış gibisin. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:53 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 1.si önemli olan agırlık degildir keg kadar siseyi zaten üstüne tasıyamazsın bu 2. vortexin ayarlarının deisik oldugunuda bilmiyodum zaten burda. edit : ya zaten kalitesiz bi adam olduugn belli senle mi tartısıcam üsluplara bak artis artis yok bura dv degil yok uzak kalmıssın yok sen kafanı yorma felan hadi iyi günler. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:55 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tamam eşleştirmeleri yaptım. Turnuva başlamadan yarım saat önce tablo halinde buraya koyacağım. Bu arada xaty ve Luriel kişisel tartışmaları burda yapmasak ve kırmasak birbirimizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 1 keg 100 pot alır ve o kadar pot taşıyabilirsin. burda oynamadığını biliyorum, zaten o yüzden laf attım yazdığına. oynasaydın yanlış konuşmazdın zaten vortex hakkında. her neyse... turnuvada herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 1 keg tasımak zorunda degilsin bu da son msjımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hala katılmak mümkünse bi thingol ekleyin bari listeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Şu an için değil ama katılmayan biri çıkarsa yerini alabilirsin. İzleyici olarak bekleriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gelirim zaten izleyici olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yav luri arkadasım son yenilik filan degil bundan 2 yıl oncede runuoda en fazla 2 vorti atabilirdin slot darlıgından ayrıca runuo dan hicbisey anlamadıgın belli ki boyle bos bos konusuyosun turnuva potla alınsaydı alchemistler sampiyon olurdu [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:21 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 lol lurielede runuodan anlamıyor muamelesi yaptınız ya size bişey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 BEN HAZIRIM , KİMİ DÖVÜYORUM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 imza güzelmiş :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Şahin anlamıyon olm runuodan sie go :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 3 slot icin niye mac yapılıyor? bu serverda hersey niye böyle zor? ben simdi adımı yazdırmadım diye giremeyecek miyim? burokrasi bildigin. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:20 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 underground horoz dövüşü ligi kurucam.köpekte olabilir henüz karar vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 LethE gelemeyecekmiş. Onun yerine Saykoleo (Thingol) gelecek. O da gelemezse sırada Apache (Randall) var. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:24 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar