Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Chem bu bahsettiğin uygulamanın birebir aynısını ben dün yaptım çok sevdiğim bir arkadaşımla.Göarhk! Oörhk! gibi nidalar ve kötü kahraman gülüşü yaparak olay yerinden hızla ayrıldım! O yüzden seni en iyi ben anlarım afiyet bal şeker olsun yiğidim hızın kesilmesin canın boğazdan gelsin amin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 benim bi arkadaş da 1/4 kuzu tandır (kuzunun 1/4 ü) 8-9 litre pilav, 9-10 bardak ayran iki de sütlaç yemişti. kendisine hayranım. ayrıca bir gram fazla kilo yok adamın üstünde. benim en fazla yediim yemek, domino's da en büyük boy pizzadan 2 1/2 tane yemek olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: 8-9 litre pilav bu ne yav pilav litreylemi ölçülüyo. abav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tepsi ile geldiği için nasıl ölçeceğimi bilemedim. tabakla ölçmek abesle iştigal olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 1 kilo karpuz yiyince başka bir şey yiyemiyorum o gün ama duba gibiyim. bu nasıl adalet ?? /cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben böyle bişey yapsam pişmanlıktan ölürüm heralde ki yapamam normal bi menüyle doyan bi insan olaraktan özendim açıkçası sınırsız dilim pizza olayında da rekorum 4 iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 8 tane sade poça yedim şimdi hala açım. dünden kalma lahmacunlar varda onlara yönilicem şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: Chemical üye § 29 Temmuz 2007, Pazar - 01:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- barbekü sos bulun bana da ya nereden buluyosunuz şişe şişe almak istiyorum -------------------------------------------------------------------------------- Garafur da satiliyo Kühne marka ama Mcdonalds,Burger King lerdeki kadar guzel degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 burger kingten al işte avuçj avuç abi biraz daha versene de adam avuçla koyuyo zaten. al onları eve götür sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 buffalo sosa fena takmıstım bı ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Barbekü Sosun nesini beğendin abi?Hayır Türk damak zevkine uygun bir sos değil bence yememle kusmam bir olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 barbekü sos gayet güzel o diilde o kadar yemeği nasıl yiyorsunuz ki. ben 1 tane ufak hamburger yiyince butun gun kendime gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 oha diablo insanmısın? ya bu arada patiden biri bana bi sos tavsiye etmişti çok güzel nası yemezsin fln diye. o sosu kim tavsiye etmişti bide adı neydi? böyle çok orjinal bişiydi adı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 pesto olabilir mi? yeşil bişi, italyanlar yapıyor fesleğenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 köri ve barbekü yeter bana baska sos olmasa da olur herseyle yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 O değilde Mcdonalds'ın tatlı Ekşi sosunu tarifini bilen var mı? Piyasada 2-3 sos buldum ama yok o tat... Pizzadada 16 dilimden sonra kıvranıyordum, 25'i aklım hayalim almıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 arbyys in hastasıyım beef n chadder ne güzeldir be :D gidip bol bol yerimde çok kazık. dooymuyorsun ama paran bitiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar