Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ayrıca üstteki mesajımı şikayet etmeyin taşşak gıda maddesi orda. bir çılgın genç atlamış hatta. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:24 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Cons bu konuyu tuvaletini yaparken düşün sonra gel tartışalım..
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 çok düşündüm çiğ yemedikten sonra bir sakıncası olmadığına karar verdim.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ehah enteresan bi konu tabii, hayvanın kıçını başını yerken sorun olmuyor, taşşağını yeyince insanlar o.0 tepkisi veriyorlar. Ben yemedim, o ayrı =P
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hll aga doğru düşünüyosun. bi gün ısmarlıyım sana
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 @Asteroth ben hiç kıçınıda yemedim, yiyenide duymadım. Ha kokoreç diyorsan başka, rakı yanında çok güzel gider. Ancak nedir abi, tadsız tutsuz billur, beyin, dil, böbrek, akciğer, kalp, göz falan.. Onları ne gerek yemeye? Gidersin alırsın bifteğini, pirzolanı kızartırsın mis gibi, dehşet derecede afiyetle yersin. Hem kokusu güzel hem tadı..
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sana göre tatsız onlara göre çukulata? beyinde güzeldir çorbası salatası söğüşü
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: dasaaa üye § 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:11 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- mallar sürüsü.. bi 6-7 sene sonra daha üst konuma gelmek için arkadaşlarının ve hatta dostlarının ayağını kaydırmaya çalışacak, binbir dolap çevirecekler.. kusura bakmayın ama kınadıklarından çok daha büyük bi olaya imza atacaklar; "dönek" olacaklar.. bi git çay koy diyorum kendilerine dasaa yine doğru konuşmuş ayrıc kadının ne suçu var ki ? onun dışında -o nedir ? -koç, taşşaa -ohş şlop (suratta patlama efekti) olayına koptum =) ps: evet efekt özürlüyüm.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 @Cons bak tekrar altta billurun resmi var, sen onu yiyorsun. [spo] [/spo]
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 abim çiğ et hiç görmedin sanırım? yediğin kokoreç ağaçta ekmek arası olarak yetişmiyor. neye benzediğine bakmak istersen bağırsak yaz google a. veya ciğer yiyorsanda ciğer yaz. hatta midye de yemiyorsundur şimdi sen.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Abi billur yiyecegime, midye yerim merak etme :) Al bak buda pişmişi, domatesli falan. Buyur afiyet olsun. [spo] [/spo]PS: Midye yiyorum bu arada.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dediğim o işte yememenin sebebi görünüşü değil taşşak olması. taşşak yemeyi hazmedemiyor çoğu insan. ben yerim.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: Mayhem üye [şikayet et] § 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:29 [ özel msj ] @Asteroth ben hiç kıçınıda yemedim, yiyenide duymadım. Ha kokoreç diyorsan başka, rakı yanında çok güzel gider. Ancak nedir abi, tadsız tutsuz billur, beyin, dil, böbrek, akciğer, kalp, göz falan.. Onları ne gerek yemeye? Gidersin alırsın bifteğini, pirzolanı kızartırsın mis gibi, dehşet derecede afiyetle yersin. Hem kokusu güzel hem tadı.. Kıçını yemiyosun, kıçından çıkanı yiyorsun, daha mı iyi ki? Hayır ben de kokreç severim ama, kokoreçi yiyen adamın "Aaa! Taşşak yiyolar!" diye şaşırmaması gerek. Ha dersen ki "Tatsız tutsuz" o zaman da damak zevkine bakar derim.
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 1. Koç yumurtasını piç etmişler ki gerçekten çok lezzetlidir. 2. Koç firmasına manyıklı, yada tamamen gerizekalılık, vasat-ahmaklık sınırının cok altında nedenlerden nefret edebilirsin bir şey diyemem. Ama bu yaptıgınız rezilliktir, koçlar rezilse siz 2 kat rezilsiniz. 3. Koç firmasını protesto için koç yumurtası fırlatmak arkasındaki espri gerçekten ince ve bu dangalaklara göre zekice olmasına ragmen BIR BAYANA OYLE DAVRANILINIRMI ALLAHIN DEYYUŞLARI GERIZEKALILAR. 4. benden bu kadar. ps: Olurda bu mesjaım argodan silinirse anlayacagımki ya buradada bu yüzde52 zımbırtısının üyeleri var yada sadece şikayet butonuna basmak anlamı kuvvetlendirmek adına argo kullanmakla hakaret amaçlı argoyu ayırd etmekten aciz 6 nesil eksisozluk ve forumtr kullanıcısı tadında insanlar var oldugunu anlayacagımki bu paticik.com için gerçekten acı vericidir. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:50 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 @Asteroth neyin kıçından çıkanı yedim dedim ? bokmu yiyoruz ? neyse ya, abartıldı konu. Harbiden boka sardı :)
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Sen onlara hakaret ettin onlardan çok daha iyi bir insan mı oldu? Bende sana gerizekelı mı diyeyim şimdi? Onlar o bayana hakaret etti diye sende onlara hakaret ettin, sen onlara hakaret ettiğin için birisi de sana hakaret eder bu böyle uzar gider. Çok iyi bir insan oldun şimdi BLeda o kadıncağıza sahip çıktın ya bravo sana bas küfürü kurtar bizi. Viktor gel buraya çeki düzen ver.
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ombak rte versin bana hazır hakkında kitap yazanları tutuklatırken bi memurda bana yollar.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: Ancak nedir abi, tadsız tutsuz billur, beyin, dil, böbrek, akciğer, kalp, göz falan.. Onları ne gerek yemeye? offf.. mayhem'dan inanılmaz sözler. beyin, dil yenmez olur mu, saçmalamayın. beyin salatası çok güzel olur. hafif ton balığına benzer görüntüsü, dil de pastırmayı andırır. ikisi de lezizdir. ha kokoreç yiyorsunuz, "rakıyla şahane olur" diyorsunuz, sonra gelip beyine, dile laf ediyorsunuz. tuhafsınız valla. kesin ciğere de bu gözle bakıyorsunuzdur. ^^ [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 00:48 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ne beyin yerim, ne göz, ne dil. İğrenç. Hadi bunları geçtim, koç taşağıda mı yeniyor ulan. ıyyy
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 koç taşağı, erkekleri azdırmak için yenir, mesela rome dizisinde (tek izlediğim sahne de oydu), koş taşşağı kesip hazırlayıp adama veriyorlardı ki azsın :P yanında da ceviz, fındık.. oh :P
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Sımdı sıze koyun gozude yenır dersem bana kızar mısınız?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dasaaa yazacaklarımı özetlemiş, budur. adım gibi biliyorum, o tavırlara devam eden insanlar idealist, hayatta hiçbir şey başaramamış sümsük; tavırlara devam etmeyip şirketlere iş başvurusunda bulunanlar da dönek olacak. buyrun.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Koç taşşağı hakkındaki yorumunuzu da alabilir miyiz lütfen Arda Bey?
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 "al koç taşşağı" *fırlatır sakince* euheuehue.
Öne çıkan mesajlar