Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaka gibi (a.k.a. Telekom Faciası)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah evden çıkarken karşı komşu telefon numaramızın değiştiğini söyledi. Nasıl yani, niye, ne alaka dedim. O da bütün mahallenin numaraları değişmiş dedi. Önce inanmadım yok yani ne alaka dedim. Eve döndükten sonra numaralardan birisi ile diğerini aradım ve cidden "Sayın abonemiz, aradığınız numara değişmiştir, yeni numarası ahanda budur" diye bir mesaj çıktı. Diğer numarayı da denedim aynı şey. E yuh yane, yıllardır kullandığım, nereler kimlere verdiğimi bile hatırlamadığım numarayı bir anda değiştirebiliyorlar. Hadi bir gariplik yaptın numaraları değiştirdin bir zahmet haber ver değil mi? Ayrıca aynı kişiye kayıtlı aynı evdeki iki numarayı değiştiriyorsan arka arkaya iki numara verde bir işe yarasın, o da yok alaksız iki numara...

Oy telekom telekom.... Ne söylesem azdır sizlere ya neyse[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

ülekemi seviyorum abi hicbi zmn sıkılmıyosun.. bak yenı yapcak ıs yenı nuamrını ezberle herkese soyle...

offffff of[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Sosyal ağlarda paylaş

bizede oldu.. evdeki üç hatta değişti. ben evimin numaralarini bilmiyorum mesela. :P Cep telefonunda kayitli oole geziyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yaptıkları tamamen saçmalık orası bir ev degilde telefonlan işlerini halleden bir işyeir olsaydı ne olacaktı?
Bu sırada eski hatlarınız analogmuydu?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

ama çok saçma abi ya haber verseler neyse ama...
ilginç ve saçma yani...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 October 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Haber verseler bile fark etmezki oyle birşey yapamazlar o numara senin sen emir vermediğin sürece değiştiremezler hadi orası senin evin ya işin olsa ne olacaktı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

bana daha acayibi oldu 1,5 sene kadar once bizim evin tel hattı baska biriyle karısmıstı bizi arayanlar oraya ,orayı arayanlar bize ulasıyordu
diger karısan da tek basına yasayan zavallı bir teyzeymis :) arayanları azarlıyordu paso sonra durumu anlatmak da bana düşüyordu
bu bole 15 günden fazla sürmüştü
Sosyal ağlarda paylaş

Analog değildi, dijitaldi santraller. Birisi 449 ile diğeri 347 ile başlıyordu.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

burası türkiye yok ööle :=)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen istemesende değişebilir telefon numarası. Mesela kavacıktaki hatlar 332 idi. Artık 465 te var. 308 de var. karışık oldu. Yani santrali ilgilendiren bişi.

Bir kere bizede şu meşhur karışma olayı oldu. Telefon çok acaip şekilde çaldı. Açtım tam alo dicem bi baktım 2 kişi konuşuo. Ahahah biri yakınımızda birini aramış. Aranan yerdede herhalde telsiz telefon var. Bi şekilde konuşulanları duydum eheh.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Onuda yapamiyorlar ki.. Bilmiyormusun bir ara bir ankesörlü telefona 10 milyar telefon faturasi gelmişti... Sayın Ankesörlü Telefon diye :)

Ciddiyim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta sonra geliyor faturalar.
Kapanıyor sonra neden geçikti diyorlar.
")^'?)%'^+=(%'=^+%('^=+=^('+'^=+=(+!!!" diyorsunuz.
Sizi yöneticiye bağlıyım ben. diyor.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...