lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 black temple'la gelen bu gözlükler açıkcası çok iyi bir shaman charım var engineering kasacak olursam diye soruyorum hem healing done http://www.wowhead.com/?item=32475 hemde damage done olan mail'le http://www.wowhead.com/?item=32476 sahip olabiliyor muyum? [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 21:44 tarihinde, lord_gorthaur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 neden olamayasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bence de mantıksız geliyorda tekine shaip olabileme geyiği ama engineer arkım olmadığı için tam bir bilgi alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o tur tekine sahp olaiblme kullanabilme muhabbeti requires gnomish engineering requires goblin engineering diye ayrilan itemalrda war bunnar sadece 350 skill istiyo ama sole bisi oalbilir craft etmek icin farkli skiller istiyo olabilir ama oda sorun deil yaptirir giyersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben de bunun druid versyonlarını yapmıştım. Yapmak ve kullanabilmek için 350 engineering istiyor. Aynı anda ikisine birden sahip olabilir, duruma göre değiştirebilirsin. Ama sırf bunun için eng kasmaya değmez bence. edit : bide gnomish goblin falan farketmiyor her engineer yapabilir hatta specialize olmasan bile yaparsın [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 23:41 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben paladin olarak hem dps, hem tank, hem de healing gözlüklerini aynı anda yapabiliyorum. sadece malzemesini toplayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar