Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 oy oy super. 30 assassin 2 chanter bir cleric bir glad kesti (bende varim tabiiki esimle), herif super oynuyor. 1202 kill yapmis zaten ustu full sari ama nefisdi adama kesilmek. supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 1e4 kestiyse, bu 4'lüden 2si support, 1i healer, diğeri heavy armor giyen dps ise, herifin süper oynamasından ziyade, 4'lünün nasıl kötü oynadığını görmek isterim açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olay soyle gelisti :) biz iki kisi kosarken bir baktik bir assassin bir chanter ve clerice dalmis biz gidene kadar cleric indi savasmaya basladik tak chanteri indirdi ve bum kacmaya basladi sonra vanish, ardindan biz geri donduk, kaldiralim dedik kaldirdik herif tak diye tekrar belirdi yeni kalkmislari kesti sonra bize daldi, kesemedi gene kacti vanish, bekledik bu sefer gene kaldirdik gene geldi kalkanlari indirdi :) sonra gene kacti ardindan biz onun tarafina gittik geri gelirken tak chanterima daldi onu kesti tek ben kaldim, heh gerisi malum gladi level 27 karsimdaki 30... yani ayni anda 4 kisiye birden canli iken dalmadi ama oynama sekli cok hosuma gitti. sonra aion uk dan baktim adam full sari ustu, arti 1202 kill ile gayet basarili bir arkadas. takdir ettim. bizlerden 3 level ustte olmasida bir baska artisi tabii ama ne kadar olursa olsun 4 e 1 gene icimizden 2 yi alir hic kacmasa sonra yatardi diye tahmin ediyorum cunku evade dodge derken elemana vuramiyoruz fazlaca. ornegin SM ikimizi kesti ama etileyici degil bayikti. yani devamli ayni seyler root slow tiktiktik. don dur cevremizde ama bu arkadas gercekten nefis savasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kahrunda türk guildi yok mu yaw?belirtmeyi unutmuşum elyos tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Yukarıda sticky halinde, patiden insanların içinde oldukları guild lerin listesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 BEN OYNADIM ÇOK KÖT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aldığım ilk ay oynadım ücretsiz.sonra iptal etmemişim.5 aydır boşuna aiona para veriyomuşum.aptallığıma yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 74 gün oldu aion patlayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: Hello, We have reviewed your refund request and are processing a refund for orders numbered 17832985, 17370587, 16818007, 16070257 and 15148347. A €12.99 credit has been applied to your card for each charge. This may not appear until your next billing statement. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Cons said: 74 gün oldu aion patlayalı aslında oyun beta sonrası izleyeceği yol itibariyle patlayacağını belli ediyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 dedik patlar die bölüme yazı yazmamız yasaklandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar