ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bişey sorucam: 1- acayip tembelim level kasmak ölüm geliyor 2- haytta pvp yapmam 3- pve endgame raid tek hobim WoW mu Aion'mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sabahtan beri doluluktan dolayı değil oyuna girmek.sıranın bile gelmediği oyundur.bu ne be? sözde preorder yaptık.oyuna girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 uzun queueler yüzünden giren bir daha çıkmıyor çünkü.. açıyorlar private trade midir neyse onu.. description'a da "i can't wait for another fuckin' 4 hours" yazıp afk bırakıyorlar =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ncsoft buna çözüm bulmazsa 2.aya para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 afk atma sistmei falna koysunlar bari ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Şu anda tam kapasite değilki server lar. 25 indan sonra arttırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deads89 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ıntel pentium dual cpu 2.00 ghz işlemci 2.00 gb ram ati radeon hd 2400 bu sistemle aionu oynayabılırmıyım acaba? bıde oyun cuma gecesımı yada cumartesi sabahımı raflara gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Perşembe gecesi ya da cuma sabah ı sanırım. Oyunuda oynayabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 forumlarda biraz dolaştım ama kesin sonuç bulamadım. early access key le oyuna başladım. daha sonra veya hemen şimdi bu keyi upgrade edip accountu pre-order, normal veya ce yapabilir miyim? bilen, deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bazı serverlara denge gelmiş. Mesela asmodian açamıyosun fln.. çok saçma olmuş bu sistem. Exp bonusu fln verip teşvik etseler anlarım da şimdi arkadaşlarla aynı serverda oynayamıorum çünkü adamlar izin vermio. Sen de 50 euro werip bu oyunu alıyosun, saçma geldi bana mail da attım sert bi şekilde hehe.. Sistem nası ne zmn açılır bilen war mı? Belli bir yüzdeye gelince mi elyos oranı yoksa açılan her 5 elios için 1 asmo tarzı bişi mi yapmışlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 mumi said: forumlarda biraz dolaştım ama kesin sonuç bulamadım. early access key le oyuna başladım. daha sonra veya hemen şimdi bu keyi upgrade edip accountu pre-order, normal veya ce yapabilir miyim? bilen, deneyen var mı? şu anki accountunla gir account management sayfasına orda storedan oyunu al, normal ya da CE. bitti. ama kalabalık serverlarda karakter açma hatasına düşme. saatlerce sıra beklersin. typoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 @blaq dengelenince sayılar, açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ascraeus said: mumi said: forumlarda biraz dolaştım ama kesin sonuç bulamadım. early access key le oyuna başladım. daha sonra veya hemen şimdi bu keyi upgrade edip accountu pre-order, normal veya ce yapabilir miyim? bilen, deneyen var mı? şu anki accountunla gir account management sayfasına orda storedan oyunu al, normal ya da CE. bitti. ama kalabalık serverlarda karakter açma hatasına düşme. saatlerce sıra beklersin. typoo aslında problemimi dile getireyim. open beta da iken us key le aion game account oluşturmuştum. dün gece sitenin birinden pre-order key aldım. aldım ama bugün öğlene anca geldi maile key. bende sabahleyin daha pre-order key gelmeden early access key aldım ucuzundan. 300 kişi sıra bekledim 45 dakka. oha demiştim. şuan girmeye çalışıyorum 4000 lerdeyim. :) pre-order key gelince upgrade etmeye çalıştım ama upgrade seçeneğinde early access key le açtığım game account yok. sadece eski us beta zamanı açtığım account yada create new account seçeneği var. ticket attım bekliyorum. birde olayın şu kısmı var. dün gece sitede pre-order satılıyordu şimdi yok. siteyi de ifşa edeyim g2play.net dün akşam order ettikten sonra bana gelen mailde Aion: The Tower of Eternity EU Pre-Order (FULL GAME) yazıyor. bugün öğlen gelen mailde: Aion: The Tower of Eternity EU (FULL GAME) yazıyor. bana ne gazladılar anlamış değilim. yeniden account oluşturup sıfırdan başlamak istemiyorum. 10lvl bi char yaptım bi daha aynı yerleri oynamak istemiyorum. uzun oldu biraz. başınızı ağrıttıysam affola. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bLaQ said: bazı serverlara denge gelmiş. Mesela asmodian açamıyosun fln.. çok saçma olmuş bu sistem. Exp bonusu fln verip teşvik etseler anlarım da şimdi arkadaşlarla aynı serverda oynayamıorum çünkü adamlar izin vermio. Sen de 50 euro werip bu oyunu alıyosun, saçma geldi bana mail da attım sert bi şekilde hehe.. Sistem nası ne zmn açılır bilen war mı? Belli bir yüzdeye gelince mi elyos oranı yoksa açılan her 5 elios için 1 asmo tarzı bişi mi yapmışlardır.. o dediğini warhammerda denediler malesef olmuyor.herkes destro açıyor.istediğin kadar avantaj ver dez avantaj ver sonuç zerg wins oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 aionun bu sistemini sevdim evet kötü yanlarıda var ama ilerde bunun cok iyi bir sistem oldugunu goreceksiniz bkz:zerghammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 gordosun balance durumunu takip edebilecegimiz bir yer varmi amerika serverlarini gosteriyor her yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 http://uk.aiononline.com/livestatus/server/?serverID=35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 offical açıklama "In fact, we are happy to confirm we have increased our server caps and are adding an additional server in both North America and Europe by this weekend, and we will continue to evaluate adding additional servers." forumlardaki shitstorm işe yaramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 dreagloth said: dengelenince sayılar, açılıyor. %52 - %48 bence denge yani, o yüzden saçma geldi ve açılmıyor karakter. %50 %50 de tutmaya çalışıyolarsa sırf bi daha böle olmasın diye oynamıycaım bütün eng serverlarında bile sabah 7 de kalkıp karakter açtım sıra beklemeden girip. Benim gibi bi sürü insan yapmıştır şimdi orda %50 oldu diye denge mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sen dengeyi bozmassin, gir istedigin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 senin olduğun taraf dengelenmio tabi ne kdr uğraş kapatılmıo o fark iyi bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben tek siz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben gece 4:30 da denedim, yemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 6800mb lik bir download yaptı play now dedigimde tekrar aynı dl ye baslıyo nedir ne deildir bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar