bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Dogu, bati tipini merak ettim bende simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 doğulu olunca gözler çekik, batılı olunca gözler çakır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 nerden başvuruyorum open betaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Simdi bende indiriyorum fakat Open Beta icin de ön siparis vermemiz gerekiyor mu? yoksa key bulabilecegim bir yer var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ncsoft banada o maili yollamıs,acaba aynı keyle open betaya girebileceğimiz gibi bir anlam cıkarabılırmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 open beta herkeze açık demek ncsoft dan hesap açan herkez sanırım katılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 oyun steam de 49.99 ve 59.99 $ AVRUPA için.. http://store.steampowered.com/app/29650/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 49.99 ve 59.99 olan fiyatlar aionun kendi sitesinde bile euro olarak görünüyor.Steam dolar olarak göstermiş doğrumudur yoksa benmi yanlış görüyorum :D birde bu steam den almak akıllıca bir işmidir yarı yolda bırakmaz iişallah ? Birde yanlış hatırlamıyorsam resmi site eskiden diğer sitelere yönlendiriyordu satış yapmak için, artık direk Ncstore a yönlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 steam den 4 tane oyunum var canavar canavar daha sağlamı şamda kayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Steam den collectors alayım o zmn baya fiyat farkediyor euro ya göre :D edit:aldım 1 tane collectors hayırlısı bakalım :D akşama indiririm steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ehem fiyat farkından 5 tl yi bağışlayanlara minnetar olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kanuni said: 1.5 patchi 3 gb :) ehe. 1.0.2.14 den update oluyor su anda.. istediklerim olmus gibi en azindan dogu tipleri gitmis yerine bati tipleri gelecekmis. birde muzikler degisirse daha da iyi olur. su saldiri muzigi falan, igrenc 5. sinif rock :) SS filan var mı şu batılı karakter modellerinin? merak ettim şimdi,çin betada oynamıştım bence de uyuz bi detaydı çekik gözlü karakter olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Collector nasil 59 dolar oluyor ki? Ilginc. Ps. The Aion Limited Collector's Edition box also contains the official Aion soundtrack by composer Yang Bang-Ean auhshdas O ZAMAN KOY SEPETE BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 daha acik degil open beta 6 eylulde baslayacak o yuzden ss yok yeni karakterle ilgili, ama belki nette vardir bir seyler .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Anubisath said: Kanuni said: 1.5 patchi 3 gb :) ehe. 1.0.2.14 den update oluyor su anda.. istediklerim olmus gibi en azindan dogu tipleri gitmis yerine bati tipleri gelecekmis. birde muzikler degisirse daha da iyi olur. su saldiri muzigi falan, igrenc 5. sinif rock :) SS filan var mı şu batılı karakter modellerinin? merak ettim şimdi,çin betada oynamıştım bence de uyuz bi detaydı çekik gözlü karakter olayı valla he bende trink diye alabilirim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evet buldum bişeyler google sağolsun. tamamen çekik gözlüleri kaldırıp batı tipi eklememişler,sadece karakter yaratma ekranında "batılı" seçenekler de olcakmış. "So in Patch 1.5 (which is the NA/EU release) we’re getting a new version of the character creation screen with a lot of western models and features added in." http://www.youtube.com/watch?v=oRWaLKSSlIs&eurl=http%3A%2F%2Fwww.spooncraft.com%2Faion%2Fnew-aion-15-character-creator%2F&feature=player_embedded#t=22 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 böyle bir karakter yaratabilirmiyiz şimdi ? cocuk-bebe arası birşey bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aionun en sacma seyi elalemin dizine bile gelmeyecek yaratik yaratabilmen ve ayni irkta olman :D cok acaip oluyor ortam, ona bir sinirlama getirilmeliydi.. en dev ile en cuce arasinda herhalde 5 metre fark var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 peki kücük olmak combat'ta avantaj saglıyormu ? bknz:wow gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 önemli olan işlev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hayır :D belki bazı çakallar benim adam küçük olunca pvp de tıklayamazlar diye düşünebilir ama tab tuşu ile hedef seçince sıkıntı olmuyor. minik karakter oynayacaklar üstüne alınmasın, bazı tipler var sırf bu yüzden küçük yapıyo yoksa gnome veya dwarf lar her zaman hoşuma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ortalama bir pvp ortamında ekranda 80-100 kişi olan bir oyunda arzu ettiğin target a tab ile ulaşman bana pek mümkün gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Masticore said: böyle bir karakter yaratabilirmiyiz şimdi ? cocuk-bebe arası birşey bu be ve gerçekten bunlardan kaynıyor ortalıkta,çoğunluk ufak karakter açıyo nedense (yüksek ihtimalle üstte bahsedilen tıklama zorlugu yaratma yüzünden).çin betasında da deli gibi cücük kadar karakter dolanıyodu ortalıkta sinirimi kaldırıyodu.yalnız bu patchle "ufaltma" olayı daha da bi abarmış sanki,resmen bebek ya bu =S betada bu kadar küçültemiyoduk diye hatırlıyorum =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aion da tab ile en yakın hedefi target ediyorsun (hepsinde böyle) zaten 100-100 veya fazlasında ranged saldırı yapmıyorsan ortamın içindesindir ve 1 cüceyi bulup ona vurayım demezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 O kadar kalabalik savaslar oluyor mu yahu? 50v50, 100v100? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar