Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir virüs uyarısı alan varmı ? Warez-bb den link buldum. rapidshare ile daha hızlı ve rahat hallolur işim dedim temmuz patchleri fln'da içeriyormuş içinde ama tam kurucam böyle bir uyarı aldım. (Elemanın biri upload etmiş, yorumlarda olumsuz birşeyde yoktu)

Offf bi 7 gb daha cekmek istemiyorum. Acaba account çalan tarzda birşey mi yüklemiş içine , yoksa boş antivirus uyarılarından birimi.

açıklamasıda pek iç acıcı degil

Description: said:

The detection reports programs that are packed, encrypted or modified in an unusal way and that try to simulate harmless content by means of file extensions. Although this method already is some years old, it is still used very frequently. As a rule, extensions for picture and document formats are used, such as .JPG, .DOC or .PDF
Sosyal ağlarda paylaş

Killerlord said:

* Housing yok! (eq2'da ki bina sistemi bile )
Housing sistemi ilk ek paketle gelicek

Aha bu mantalite ile geliyolarsa yazık olur.

Koysana release'a housing sistemi? Niye expansion'a saklarsın ki? Blizzard yapıyor demeyin. Çünkü Blizzard'ın bir kaygısı yok, lider olduğu sektörde damlatarak yenilik getiriyor adamlar. Anlarım, ticari plan vs. Ama Aion sanki başarılı bir release yapmış da onun üzerine bunu bunu getiricez diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Killerlord said:

Koysana release'a housing sistemi? Niye expansion'a saklarsın ki? Blizzard yapıyor demeyin. Çünkü Blizzard'ın bir kaygısı yok, lider olduğu sektörde damlatarak yenilik getiriyor adamlar. Anlarım, ticari plan vs. Ama Aion sanki başarılı bir release yapmış da onun üzerine bunu bunu getiricez diyor.

housing olsa ne olur olmasa ne olur housing in marjinal bir faydası zaten yok birde oyunun lore'u içerisinde zaten böyle bir şeye imkan yok
Sosyal ağlarda paylaş

melek ve seytan evcilikmi oynarmis dimi mighty :)

her zaman uktedir icimde housing ama swg de housingin babasi var cok az gitmisimdir eve.. sacma sapan bir daginik depo seklinde durur. ev olayi gorundugu kadar baglayiciligi olmayan bir sey bence.

belki pvp de sehirlesme ve buna dayali savaslar iyi kotarilirsa ki simdiye kadar pek olmadi, kendi evini koruma ic gudusu ile degeri artabilir ama oylesine bir yere kurulmus bir evin bir sandiktan farki kalmiyor pek.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Çok fazla beklentin var aion dan, yanlış.

Uzun yıllar daoc oynamıs arkadaslarımdan ( ki cin serverlarında lvl 45 ve uzerı kasmıs tayfa) onlardan alıyorum neler dondugunu benı yeterı kadar tatmın ettı:P. En azından su ankı pıyasada ki en keyıflı oyun oldugunu bılıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

Masquerade said:

Killerlord said:

housing olsa ne olur olmasa ne olur housing in marjinal bir faydası zaten yok birde oyunun lore'u içerisinde zaten böyle bir şeye imkan yok

mantığa gel lol!
Zıplamada olmasın ?
AH ye gerek yok elden trade yaparız o da olmasın?
Oyun da çıkmasın yaw ?
Sosyal ağlarda paylaş

senin icin oyun oynamanin da geregi yok gibi geldi bana..

mightyi savunmuyorum ama ne alakasi var simdi denen ile senin dediklerinin arasinda. marjinal major bir etkisi yoktur demis sen almissin ziplama olmasin ah olmasin demissin. adam hakli kac tane mmo var ve bunun kacinda housing var bir cevap vermeden bana, otur listele oranla sonra tekrar yazisiriz.

yani 3-5 mmo harici hic bir mmo senin icin olmamis demektir.. cidden cevap verme, once git liste yap oranla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...