tantun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ok sagolun racial'larini bilmiyorum bakicam önce ama esmodian olucam herhalde, sen ne acicaksin bu betada? nickin ne olacak? nub sorulari ile delirtmek isteyebilirim seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hep elyos oldum vent den konurken yardım etmek sorun olmuyor betada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 closed beta aldimda daha yüklemedim client'i . Bana en ama en iyi pve yada lvl kasan class'ı söylermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 spirit master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 assasin hariç hepsi :D assa az masraflı pot için neyse ben farklı şehire gittim acilen betaya giremiyorum bir ihtimal pazar günü girerrim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 en pahalısı ranger zaten ilk karakter olarak oynamak çok zor oka para shard a para pota para vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Offical olarak çıktı mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkscreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Oyunu Preorder etmeyi düşünüyorum fakat sipariş vermeden önce girip deneme imkanımız var mıdır ? Varsa nasıl ? Malumunuz son cıkan mmolardan sonra videolara aldanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 68 sayfa konuşulmuş, hadi hepsini okuma, son 10 sayfadan başla, cevabımı 3 kere alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 buradan trial indirebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Şu bilgisayarı bi değiştirebilsem direk başlıcam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Böyle bir virüs uyarısı alan varmı ? Warez-bb den link buldum. rapidshare ile daha hızlı ve rahat hallolur işim dedim temmuz patchleri fln'da içeriyormuş içinde ama tam kurucam böyle bir uyarı aldım. (Elemanın biri upload etmiş, yorumlarda olumsuz birşeyde yoktu) Offf bi 7 gb daha cekmek istemiyorum. Acaba account çalan tarzda birşey mi yüklemiş içine , yoksa boş antivirus uyarılarından birimi. açıklamasıda pek iç acıcı degil Description: said: The detection reports programs that are packed, encrypted or modified in an unusal way and that try to simulate harmless content by means of file extensions. Although this method already is some years old, it is still used very frequently. As a rule, extensions for picture and document formats are used, such as .JPG, .DOC or .PDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bu son beta event mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sanirim son "closed" betaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Killerlord said: * Housing yok! (eq2'da ki bina sistemi bile ) Housing sistemi ilk ek paketle gelicek Aha bu mantalite ile geliyolarsa yazık olur. Koysana release'a housing sistemi? Niye expansion'a saklarsın ki? Blizzard yapıyor demeyin. Çünkü Blizzard'ın bir kaygısı yok, lider olduğu sektörde damlatarak yenilik getiriyor adamlar. Anlarım, ticari plan vs. Ama Aion sanki başarılı bir release yapmış da onun üzerine bunu bunu getiricez diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Haha, housing olsa da olur olmasada,basarılı bır release yaptı sanırsam 3.5 m gibi bir oyuncu sayısı ıle asyada..Bana gore wow ? kendını tekrarlamaktan baska oyuncusuna bır sey vermıyen bır oyun..Aion ise pvp-rvr-pve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Çok fazla beklentin var aion dan, yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Masquerade said: Killerlord said: * Housing yok! (eq2'da ki bina sistemi bile ) Housing sistemi ilk ek paketle gelicek Aha bu mantalite ile geliyolarsa yazık olur. Koysana release'a housing sistemi? Niye expansion'a saklarsın ki? Blizzard yapıyor demeyin. Çünkü Blizzard'ın bir kaygısı yok, lider olduğu sektörde damlatarak yenilik getiriyor adamlar. Anlarım, ticari plan vs. Ama Aion sanki başarılı bir release yapmış da onun üzerine bunu bunu getiricez diyor. housing olsa ne olur olmasa ne olur housing in marjinal bir faydası zaten yok birde oyunun lore'u içerisinde zaten böyle bir şeye imkan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 melek ve seytan evcilikmi oynarmis dimi mighty :) her zaman uktedir icimde housing ama swg de housingin babasi var cok az gitmisimdir eve.. sacma sapan bir daginik depo seklinde durur. ev olayi gorundugu kadar baglayiciligi olmayan bir sey bence. belki pvp de sehirlesme ve buna dayali savaslar iyi kotarilirsa ki simdiye kadar pek olmadi, kendi evini koruma ic gudusu ile degeri artabilir ama oylesine bir yere kurulmus bir evin bir sandiktan farki kalmiyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 dreagloth said: Çok fazla beklentin var aion dan, yanlış. Uzun yıllar daoc oynamıs arkadaslarımdan ( ki cin serverlarında lvl 45 ve uzerı kasmıs tayfa) onlardan alıyorum neler dondugunu benı yeterı kadar tatmın ettı:P. En azından su ankı pıyasada ki en keyıflı oyun oldugunu bılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mighty_THoR said: Masquerade said: Killerlord said: * Housing yok! (eq2'da ki bina sistemi bile ) Housing sistemi ilk ek paketle gelicek Aha bu mantalite ile geliyolarsa yazık olur. Koysana release'a housing sistemi? Niye expansion'a saklarsın ki? Blizzard yapıyor demeyin. Çünkü Blizzard'ın bir kaygısı yok, lider olduğu sektörde damlatarak yenilik getiriyor adamlar. Anlarım, ticari plan vs. Ama Aion sanki başarılı bir release yapmış da onun üzerine bunu bunu getiricez diyor. housing olsa ne olur olmasa ne olur housing in marjinal bir faydası zaten yok birde oyunun lore'u içerisinde zaten böyle bir şeye imkan yok mantığa gel lol! Zıplamada olmasın ? AH ye gerek yok elden trade yaparız o da olmasın? Oyun da çıkmasın yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 AH kesinlikle olmamalı bütün benliğimle karşıyım, günümüz mmolarının rezaletinin temel nedeni ah dir. housing olması için temel bir işlevi olmalı mevcut yapılarda housing in bir işlevi yok olmasınında bu yüzden bir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 senin icin oyun oynamanin da geregi yok gibi geldi bana.. mightyi savunmuyorum ama ne alakasi var simdi denen ile senin dediklerinin arasinda. marjinal major bir etkisi yoktur demis sen almissin ziplama olmasin ah olmasin demissin. adam hakli kac tane mmo var ve bunun kacinda housing var bir cevap vermeden bana, otur listele oranla sonra tekrar yazisiriz. yani 3-5 mmo harici hic bir mmo senin icin olmamis demektir.. cidden cevap verme, once git liste yap oranla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hay sicicam ama mighty, olm ayni anda cevap verilmez ki abicim. msn den haberlesip ortak cevap veriyoruz sanacaklar ......... ki ............. dogru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar