Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bonesoul said:

Masticore said:

Daha oyunun cikmasina zaman yokmu ya niye bu ladar erken bitiyor

sacma bir beta politikaları var. 1-2 hafta aralıklarla kısa betalar yapıyorlar 3-4 gunluk...

her 10 günde bir 3 gün yapiyorlar 1 kere 4 gün yaptılar :)
Mesaj tarihi:
2 ay önce 5 beta belirlenmişti sonraki beya 14-17 agustos ondan sonraki belli değil ama yine aynı şekilde herhalde devam ederler.

hayır karakterler silinmiyor. sadece open beta öncesi ve sonrası silinecekmiş.

bu akşam 22 de bitiyor bu haftaki beta
Mesaj tarihi:
KillerLord said:

The_Delucian said:

beta key nasıl alınır ? yolu varmıdır ?
tahmini cıkıs bellimidir ?
wow baydıda bayaaaaaa ...

pre-order yapansan key alirsin 10 € ileride bu 10 € oyun fiyatından düşüyor

ah hanutçu ah
atlamasan olmuyor dimi kaçar müşteri
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

hepsine atlama bir önceki sayfada cevabı olan soruyu soran adam mümkünse wow oynamaya devam etsin

eger bu bana cevap ise bir onceki sayfada cevap falan goremedim ki konuyu basından sonuna kadar okumadım ,ayrıca uslubun oldukca rahatsız edici, burası forum birisi birsey sordugunda eger bu forum kurallarına uyan bir soru ise istersen cevap niteligi tasıyan bir cevap verirsin, yada sessiz kalır baskalarının isterlerse cevap vermesini beklersin ...
Mesaj tarihi:
Doğru

Edit: Biraz daha bilgi vereyim de, oynadığım kadarıyla "4 mobu aynı anda öldürebiliyor" derken anlatılmak istenilen, Cleric/Chanter'ın 4 mobu aynı anda tanklayıp, ölmediği ve her birini yavaşta olsa teker teker öldürebildiğidir :p
Mesaj tarihi:
KillerLord said:

odiflame said:

cleric übber bir karaktermiş aynı anda 4 mobu kesebiliyormuş diyorlar doğru mu?

hayır alakası yok 15 levelde gider 10 level 4 moob u kesersin

kendi levelinde 4 moob u kesemezsin

ben solo takılırken üstümde full chain armor ve shieldla kendi levelım 3-4 mobu kesebiliyodum kendime heal basa basa,tabiki diğer classlar kadar hızlı kesemesem de en azından çok mob çekince ölmüyodum.çok güzel bi class bence cleric,release'de yine cleric açıcam orası kesin
Mesaj tarihi:
yerinde olsam sorc acardım,manyak zevklı oluyor;yanındakı adam her mobdan sonra oturup beklerken sen peşpeşe 4-5 mob kesıyorsun,hatta birini keserken diğerini uykuya sokup hazırda bekletıyorsun.Lvl 20 ye kadar enfazla 3-4 kez ölmüşümdür,kendi levelıne gore cok asırı vuruyor hele chaınler gelınce ucuyor resmen.
Mesaj tarihi:
sorcerer evet gayet iyidir şuan beta olduğu için tam bir uyuymluluk yok herkez öğrensin istiyoruz kendince ki oyunu daha kolay kavrasın diye ama miyaww diyeyim ebn burada arkadaşımızla beraber bir arkadaşımız daha var sorcerer 4-5 kişi çok sağlam partyiler yapacağız bu arkadaşlar ile.
Mesaj tarihi:
odiflame said:

casual oynayanlar için healer olmak zordur.

bilakis casual adam için en iyisi healerdır.kasarken ölmezsin downtime ın az olur endgamede grup sıkıntısı çekmezsin guild sıkıntısı çekmezsin
  • Yeni Oluştur...