Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

hepsine atlama bir önceki sayfada cevabı olan soruyu soran adam mümkünse wow oynamaya devam etsin

eger bu bana cevap ise bir onceki sayfada cevap falan goremedim ki konuyu basından sonuna kadar okumadım ,ayrıca uslubun oldukca rahatsız edici, burası forum birisi birsey sordugunda eger bu forum kurallarına uyan bir soru ise istersen cevap niteligi tasıyan bir cevap verirsin, yada sessiz kalır baskalarının isterlerse cevap vermesini beklersin ...
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:

odiflame said:

cleric übber bir karaktermiş aynı anda 4 mobu kesebiliyormuş diyorlar doğru mu?

hayır alakası yok 15 levelde gider 10 level 4 moob u kesersin

kendi levelinde 4 moob u kesemezsin

ben solo takılırken üstümde full chain armor ve shieldla kendi levelım 3-4 mobu kesebiliyodum kendime heal basa basa,tabiki diğer classlar kadar hızlı kesemesem de en azından çok mob çekince ölmüyodum.çok güzel bi class bence cleric,release'de yine cleric açıcam orası kesin
Sosyal ağlarda paylaş

yerinde olsam sorc acardım,manyak zevklı oluyor;yanındakı adam her mobdan sonra oturup beklerken sen peşpeşe 4-5 mob kesıyorsun,hatta birini keserken diğerini uykuya sokup hazırda bekletıyorsun.Lvl 20 ye kadar enfazla 3-4 kez ölmüşümdür,kendi levelıne gore cok asırı vuruyor hele chaınler gelınce ucuyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...