Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 haha o başlangıçtaki "aaaahaaaheeeeğğğiiiiyoooooğğğnnnnn" diye çığıran karılar harbiden biraz uyuz ama şarkısı güzel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bonesoul said: Masticore said: Daha oyunun cikmasina zaman yokmu ya niye bu ladar erken bitiyor sacma bir beta politikaları var. 1-2 hafta aralıklarla kısa betalar yapıyorlar 3-4 gunluk... her 10 günde bir 3 gün yapiyorlar 1 kere 4 gün yaptılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 e peki şimdi alsam pre-order kaç gün oynarım beta'yı. Birde siz her seferinde 0 dan karaktermi kasıyorsunuz bu kısa beta'larda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 2 ay önce 5 beta belirlenmişti sonraki beya 14-17 agustos ondan sonraki belli değil ama yine aynı şekilde herhalde devam ederler. hayır karakterler silinmiyor. sadece open beta öncesi ve sonrası silinecekmiş. bu akşam 22 de bitiyor bu haftaki beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 KillerLord said: The_Delucian said: beta key nasıl alınır ? yolu varmıdır ? tahmini cıkıs bellimidir ? wow baydıda bayaaaaaa ... pre-order yapansan key alirsin 10 € ileride bu 10 € oyun fiyatından düşüyor ah hanutçu ah atlamasan olmuyor dimi kaçar müşteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gel gel aiona gel... koreden çıktı dünyaya yayıldı.oynamadan kalma vatandaş gel... pre orderi 10 avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 euehue elyos olacak her müşteriye atlamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hepsine atlama bir önceki sayfada cevabı olan soruyu soran adam mümkünse wow oynamaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bana rapid hesabı karşılığında key verirseniz ne isterseniz olurum 8-) hani bilginiz olsun die şeyttirdim ehue ehu eh e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mighty_THoR said: hepsine atlama bir önceki sayfada cevabı olan soruyu soran adam mümkünse wow oynamaya devam etsin eger bu bana cevap ise bir onceki sayfada cevap falan goremedim ki konuyu basından sonuna kadar okumadım ,ayrıca uslubun oldukca rahatsız edici, burası forum birisi birsey sordugunda eger bu forum kurallarına uyan bir soru ise istersen cevap niteligi tasıyan bir cevap verirsin, yada sessiz kalır baskalarının isterlerse cevap vermesini beklersin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mighty_THoR said: hepsine atlama bir önceki sayfada cevabı olan soruyu soran adam mümkünse wow oynamaya devam etsin yok sen oyunuda sevmedin zaten sen wow a devam et bırak adam gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çok kalbimi kırdım cleric imi alıp elyos a geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 cleric übber bir karaktermiş aynı anda 4 mobu kesebiliyormuş diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Doğru Edit: Biraz daha bilgi vereyim de, oynadığım kadarıyla "4 mobu aynı anda öldürebiliyor" derken anlatılmak istenilen, Cleric/Chanter'ın 4 mobu aynı anda tanklayıp, ölmediği ve her birini yavaşta olsa teker teker öldürebildiğidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 odiflame said: cleric übber bir karaktermiş aynı anda 4 mobu kesebiliyormuş diyorlar doğru mu? hayır alakası yok 15 levelde gider 10 level 4 moob u kesersin kendi levelinde 4 moob u kesemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Arkadaşlar şimdi 14 ağustosda sanırım yeni betaya geçilecek 14 ağustosa kadar 10 euroya pre order key alsam Betada oynama şansım varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 87. soru 87. cevap evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 KillerLord said: odiflame said: cleric übber bir karaktermiş aynı anda 4 mobu kesebiliyormuş diyorlar doğru mu? hayır alakası yok 15 levelde gider 10 level 4 moob u kesersin kendi levelinde 4 moob u kesemezsin ben solo takılırken üstümde full chain armor ve shieldla kendi levelım 3-4 mobu kesebiliyodum kendime heal basa basa,tabiki diğer classlar kadar hızlı kesemesem de en azından çok mob çekince ölmüyodum.çok güzel bi class bence cleric,release'de yine cleric açıcam orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 lvl 27 civarına gel ozaman kes kesebilirsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ehueh o kadarını bilmiyorum 20de bırakmıştım ben release'de oynarken oyunun tadı kaçmasın diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 casual oynayanlar için healer olmak zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 onu casuallar düşünsün,ben hardcore'um ezelden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yerinde olsam sorc acardım,manyak zevklı oluyor;yanındakı adam her mobdan sonra oturup beklerken sen peşpeşe 4-5 mob kesıyorsun,hatta birini keserken diğerini uykuya sokup hazırda bekletıyorsun.Lvl 20 ye kadar enfazla 3-4 kez ölmüşümdür,kendi levelıne gore cok asırı vuruyor hele chaınler gelınce ucuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sorcerer evet gayet iyidir şuan beta olduğu için tam bir uyuymluluk yok herkez öğrensin istiyoruz kendince ki oyunu daha kolay kavrasın diye ama miyaww diyeyim ebn burada arkadaşımızla beraber bir arkadaşımız daha var sorcerer 4-5 kişi çok sağlam partyiler yapacağız bu arkadaşlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 odiflame said: casual oynayanlar için healer olmak zordur. bilakis casual adam için en iyisi healerdır.kasarken ölmezsin downtime ın az olur endgamede grup sıkıntısı çekmezsin guild sıkıntısı çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar