Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ya beyler, adam beğenmemiş, sevmemiş, diyor ki "Oyun 2 ay sonra patlar". Söylenilen sözler kimsenin fikrini değiştirmeyecek veya oyunun 2 ay sonra kötü bir noktaya gelmesini sağlamayacak. Söyledikleri tamamen yanlış da olsa, tutumsuz da olsa, böyle körü körüne savunma yapmayın. "He" diyip geçin. Adamın ilk mesajına "he" deseniz, bir daha gelip buraya 1 mesaj daha atmazdı. Sonuçta siz bir nevi adamın yaptığı troll olayını destekliyorsunuz, o da bol keseden sallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 2 ay çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tutancmon bence tek hatan su; arkadaslar bu oyun olmamis ama milleti uyandirmayin takilsinlar kendilerince, 2-3 ay sonra zaten anlayacaklar tarzi, geri kalan cogunlugu tavuk yerine koyman olmus olabilir. yoksa bizde girdik birbirimize burada oyun olmamis derken ama bunu derken oyuncular olmamis seklinde bir ortam olmadi. her kisi ozgur iradesi ile oynayacak sonucada varacak zaten. ayrica ne kadar begenmesemde aion ilk kez bir mmo oynayacak insanlar icin hic de kotu bir oyun degil. bizim gibi kasarlara yenilik sunmuyor sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Zaten artık sunulacak yenilik kalıp kalmadığı konusunda şüphelerin var :p En son AoC yenilik yapayım dedi combat ile, sonuç malum. Edit: Gerçi bu yazdığım, önceki uzun postta yazdığım "Yenilik yok" ile çok fena çakışıyor ama, çaktırmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tek yenilik bence sci fi de elle tutululur wow tarzi bir oyun olabilir, cunku konsept cok farkli. millet akar cunku saniyorum ki cogu kiside fantasyden bir bayma mevcut. blizz bence zaten scifi bir seyler cikaracak. swtor da bu yuzden bence basarili olacak. yoksa inanilmaz yenilikler cikardiklari ya da cikaracaklari icin degil. ben yenilikten cok , farkli bir evren ve ortam ozlemi cekiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sci-Fi işin içine girince, melee combat seçeneği fazla kalmıyor. Meleesiz oyun adamı bayar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sanki bana Bioware'in swtor hamlesine karşı, blizzard yeni bir oyun ile aynı zaman diliminde karşılık verecek gibi geliyor. Aion'a karşı hamlesi'de belki bir WOW-exp olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yanlış anlaşılmasın ama, Blizzard AION'a karşı önlem almak için expac çıkarmaz, 3.3 Patchi olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yani diyorsun ki en fazla Arthas'ı feda eder Aion için :) Biri gider biri gelir :P Ama yinede temkinli olmakta fayda var. O kadarda altta kalacak bi oyuna benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Evet ama kesinlikle bir WoW-killer değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yeni bir wow vs aion başlamasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bence wowu sarsar,neden sarsar derseniz,wowun gelirlerinin belkide yarısı uzakdoğu kökenli olduğunu düşünüyorum,ve aionun bu herifleri çekmek için yapıldığına inanıyorum,oyunun wowdan quest ve map bakımından eksiği yok fazlası var bence,çünkü addonsuz bir wow a birde aion a bakın farkı anlarsınız,ama dediğim gibi her zaman ben level mantığından baydığım için ikiside gözümde sıfır şu anda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bliz zaten şimdilik uzak doğu gelirlerinden vazgeçmiş durumda, gerçi çözümlenmiş de olabilir sorun emin değilim. Bir arkadaş, swtor a karşı bliz birşey çıkartır demiş, bence yanlış, bliz birşey çıkarır, diğer firmalar onun oyunuyla yarışır. Bu nerdeyse sc den beri böyle. Artı adamlar swtor ile ilgili ilk bilgiler gelmeden önce duyurmuştu next-gen mmo yu ki scfi olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 razzRaziel said: yeni bir wow vs aion başlamasın pls Yok böyle bir amacımız da, aynı sektörde bulunan, aynı türden olan ve aynı ödeme sisteminin kullanılacağı 2 oyunun karşılaştırılmasındaki hata nerede, onu anlamadım açıkçası. Hani "Oyun betada" gibi bir açıklamanız olamaz, malum oyun uzak doğuda release edileli baya oluyor. "WoW kaç senelik oyun, AION daha yeni" kavramından yola çıkacaksanız, bence yanlış olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yok ben kesin çıkarır demedim, belkide böyle bişey planlıyorlardır diye söyledim. Nedenine gelince WOTLK çıkış tarihiyle Warhammer ve AOC aynı zamana denk gelmesi ve bunu blizzardın bir hamlesi olduğu görüşü ki zaten bunu hepimiz takip ettik ve sonuçlarını gördük. Tabi bunun tam terside olabilir, oda ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dreagloth said: bliz zaten şimdilik uzak doğu gelirlerinden vazgeçmiş durumda, gerçi çözümlenmiş de olabilir sorun emin değilim. Bir arkadaş, swtor a karşı bliz birşey çıkartır demiş, bence yanlış, bliz birşey çıkarır, diğer firmalar onun oyunuyla yarışır. Bu nerdeyse sc den beri böyle. Artı adamlar swtor ile ilgili ilk bilgiler gelmeden önce duyurmuştu next-gen mmo yu ki scfi olacağını düşünüyorum. blizzardın bugüne kadar yaptığı tek bir orjinal ürün yok hepsi bir yerlerden arak artık okadar çok arakladılarki çalacak birşey kalmadı biz yeni IP yapıyoruz diyorlar ki oradaki "yeni" ibaresi benim içi çok şaibeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Doğruluk payı var tabi ama, araksa, diğer firmalarda yapıp başarılı olurlardı, olabilidiler mi, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yok canım olmamazlardı her işin bir üstadı var blizzard bunu çok iyi yapıyor aldığı şeyleri çok çok iyi birleştiriyor buarada dolanırken yeni bir video gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yok kardeşim benim laptop kaldırmaz bu oyunu :S Birde bu Aion dünyasının hikayesi için türkçe/ingilizce kaynak varmı ? Heralde böyle bir oyun için sağlam bir lore kasmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dünyaları bütünmüş, sonra patlamış, ikiye ayrılmış karpuz gibi. Elyos halkı çiçek, orman, böcek tarafında kalmışlar, güzel ırk olmuşlar. Asmodian halkı buz, karanlık, mağara tarafında kalmış, metamorfoz geçirmişler, tipleri kaymış. Bi yerlerde bi Tower of Eternity var, onu NPC'lerden korumak için sonra orta yerde kapışmaya başlamışlar. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dünyanın bi yarısı karanlık bi yarısı otlak mıymış patlamadan önce ? lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 CBT5 için voice üzerinde durmuşlar. AionSource said: Closed Beta event #5 (CB5) is incoming, ladies and gentlemen, and it's coming with a respectable shipment of fixes, improvements and fine additions which we have worked hard to complete since the previous event. To give you an overview, please find below a pure list of things to expect for this coming weekend: * New Sound files have been added o NPCs should now have a greet and farewell voice o Cutscenes will now have voice o Race Prologues are now available when you create a new character for Elyos and Asmodian o Tutorial videos are now available in game via the help menu o Player voices are now available at character creation o System voices are now available * New NPC Dialogue/Quest text for Theobomos and Brusthonin * Various Localization fixes o Broken HTMLs have been fixed o Various grammatical errors have been fixed o Various Glossary term fixed * 2 New servers added for each territory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Gangren said: Evet ama kesinlikle bir WoW-killer değil bence. Bence de değil... Ama WoW'u beğenmeyenler ya da wow dan sıkılanlar için en iyi alternatif bu gibi duruyor... SWTOR belki olur wow-killer, ama onun da çıkmasına en az 1 sene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ha bi de bi de beta installer ı kurdum, installer kuruldu, ama installing aion dedi kaldı. Download sunucusuna bağlanamıyo heralde. o yüzden klasik soru: Is it down for everyone or just me?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Önceki sayfalarda anlattım, farklı bir yöntem ile kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar