Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Community manager dediğin böyler olur tek söyleyebileceğim manage et beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben onun için varya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hemen Aion Online'a başlıyorum!! Şaka bir yana EU Release ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 iyimiş oyun degil dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 WoW'u bırakırım EU açıldığında da ben bu oyunu şu an gördüm acaba oynanabiliyorsa trden nasıldır ne değildir yardımcı olabiliecek birileri varsa pmden msn vs alırım. 29 sayfada araştırmak zor geldi açıkçası doğruya doğru:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 en sonda çalan şarkı direk anadolu ezgisi xP kız baya tatlıymış ya ne güzel ortamlarda çalışıolar onlar öle ya of bi z de mi community manager olsak bu işe gisek öle güzel ofislerde karakter açıp bik bik konuşsak işimiz bu olsa seatle da xP ayrıca NCSoft kore firması deil mi , arada çekik gözlü bi adam gördüm ama konuşan bunların hepsi amerikeli, ve böle hani creative bilmemne titleları var. Oyuna etkileri var mı bunları nnedir? yoksa oyunu Anglosakson kültrüne uyduran tayfa mı bunlar. Yani doğu versionundan farkı olacak mı oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 biri videodaki kadina nickimin nasil okundugunu ogretsin, yapamiyorsa da pasha desin artik bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bi siyetil yapiim ben haftasonu, belki is de verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 olm şükrü başvursana bilgisayuar mühendisliinde okuttuk seni o kadar sene. Gir şuraya işte o kızla tanış albüme fotolarını koy bearber ^_^_^hadi koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Arkadaşlar betada oynayanlar varsa lütfen bilgi verebilirlermi ? bende oynamak istiyorum ama oyunun pre-order ını almak için gamesultan a girdiğimde pre-order paketin sadece haftasonu betalarına giriş izni verdiği gibi bir bilgi gördüm. İşin aslı nedir bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 betalar sadece hafta sonları cuma-pazartesi 10 günde de tekrarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bilgi için teşekkürler killerlord.Sanırım Eu release i beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 eğer oyunu alacaksan şimdi veya 1 ay sonra fark yok hiç değilse release e kadar oyunu kaparsın ;) gamesultndan alırsan hepsini direk ödüyorsun yabancı sitelerden alırsan 5-10 ödeyip gerisni dağıtım zamanı ödüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 şimdi almak bana fayda sağlamayacak :( haftasonları oyunu oynama şansın ne yazıkki yok. Ama release de çok var oyun da yok doğru dürüst kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 o zaman çin versiyonunu yükle ilk 5 saat ücretsiz sonra oyun saati alıyorsun 1 unite 2,5 saat 20 saati falan 1$ mı ne bu 20 saat tam oyunun içinde kaldığın süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 beta oynamayın,oyun zaten olabileceği kadar iyi durumda betayı oynamak oyunun yeni duygusunu ortadan kaldırıyor hiç bulaşmayın bence eylüle kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 aion NA ve EU launch 1.5 versiyonu ile olacakmış. http://www.aiononline.com/us/news/general_news/aion_launch_version.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 olmaz bu kadar aion daha çıkmadan avrupada aion bot elime geçti :D diğer oyunlardaki gibi aynı sistemi kurmuş adamlar % kaç kalınca pot iç skill kullan şu yaratığa saldır buna saldırma auto mesaj vs vs :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bir örnek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ikinci ss in sanırım gameguard ı nasıl geçtiği olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 içinde gameguard içinde program var o gerekeni yapıyor ncsoft umarım bunu engeller ama game guard ile engellenemez bu :( eğer çinde oynarsan zaten oyun içinde binlerce bot görebilirsin ve o kadar gold satışı ile ilgili satıcılar tarafından atılan shout mesajlar olmasına karşın hiç susmuyor satış mesajları banlamıyorlar sanırım :D çinde gold piyasası hatta o kadar düşmüş ki 10m kinnah 15$ önceden 19$ dı dün kampanya yaptık artık 15$ yazıyorlarıdı :( avrupada böyle olursa 3 günde .... çıkar bence ama paralı hesap alacakları için sanmıyorum ben o kadar olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 hangi populer mmoda bot yokki, buyutulecek bir sey degil.. muhim olan kullanici kitlesinin oyuna bakislari ve botlara karsi olan tutumlari. iki sikayete bakar vs gm lerin becerilerine. eu da cindeki gibi mumkun degil olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aion dl ne zaman açılacak bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 beni bot kesmişti yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dreagloth said: Aion dl ne zaman açılacak bilgisi olan var mı? dl? download mı ? açık zaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar