LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Show TV'de ki yarışma. Aslında FOX magazin Cem yılmaza saldırıyor konusunda yazacaktım ama ayrı bir program ayrı bir konu olsun istedim. Şuan yeni açtım, bir herif şaklabanlık yaparak güldürmeye çalıştırıyor milleti, ama saniye bile gülmedim. Sonra bu adam Peker Açıkalın'dan, Müjdat Gezen'den ve Levent Kırca'dan 10 puan falan aldı. Oylarlarkende sürekli Cem Yılmaz'a laf sokuyorlar. Bir güldüründe ondan sonra laf geçirin. Önce güldürün ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yarim saat izleyebildim, resmen peker acikalin "bakin ben nasi civik bi salagim" modlarinda. levent kirca beni guldurdu gene ama peker acikalin sacmaliyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Peker Açıkalın aptallığın sınırlarını zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 iyi de peker açıkalın zaten komik bir insan değil ki. Çok iyi bir oyuncu ama beni hiçbir zaman güldüremedi,yani onun orada olması bile hata.Sadece reyting için aldılar onu,nasılsa halk onu Gaffur diye biliyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Programda da iş yok zaten tamamen geyik [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:15 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evrim ve mujdat gezen arasında kapışma mı var banamı ole geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çok ii oyuncusun müthişsin eyvallah ama rolünün etkisinde kalmak adamı böyle şempanze yapar bknz : oktay kaynarca,peker açıkalın vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Evrim dediğin şu Avrupa Yakası'nda Selin adlı karakteri oynayansa evet.Müjdat Gezen zamanında onu okulundan atmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahahah levent kırca alkollu galba o bakıslar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Yıllarca komedyen diye izledik bu adamları. (Müjdat Gezen ve Kadir Çöpdemiri dışarda tutuyorum.) Kendilerince mizah yapıp hepsinden üstün gören bişey zanneden cibiliyetsizler işte. Bi dolu var bu adamlardan. Hiç izleyesim dinleyesim yok yorumlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hiç biri komik değil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Levent Kırca hiçbir zaman komik değildi ki? Makyajla taklit veya ne biliyim, küfüre ve argoya dayanan espiriler, tek amacı zamanın hükümetlerine laf sokmaya çalışan skeçler (Olacak o kadar programı) Yani.. Bu yarışma programlarının boku çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 birkaç dakika baktım juri arasında çok bayat espiriler dönüyor.peker açıkalın insanları güldürmeye çalışıyor,kendini birşey sanıyor ama yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: Evrim dediğin şu Avrupa Yakası'nda Selin adlı karakteri oynayansa evet.Müjdat Gezen zamanında onu okulundan atmış :)hehe :D 2 sini aynı programa koymak bir garip olmuş ben ne yalan söyleyim levent kırcaya ve kadir abimize güldüm ama müjdat gezer haricinde diğerlerini reyting olsun diye koymuşlar belli edit:leven değil levent [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:07 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Biz Tosun Paşa'daki Şaban karakterine değil Kemal Sunal'a gildük.Başkası aynısını yapsa da kesinlikle Kemal Sunal gibi güldüremez bizi.Hiç gülmedim,zorladım gülmedim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dahi ve güzel çok daha güldürüyo , jurisi falan güzel geldi bana baya tutar dedim ama hemyarışmacılar da iş yok gibi, hemde peker efendi reyting alsında diye izlenmez hale getiriyor şebekliğinde bi sınırı var len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hıc sempatık degıl ızlerken napıyolar lan falan dıye kaslarım agrıdı kadir ile levent in diyaloglarına güldüm bi,cok basit diye. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:08 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 levent kırcanın içeceğinde vodka vardı heralde yudumladıkça coştu adam =) geyik yapmaktan yarışmacıların performanslarını da değerlendiremediler zaten ayrıca adaylar hiç komik değil tek bir eleman dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Peker Açıkalın gerizekalıymış onu anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 harbiden hiç bir adaya gülmedim arada minik bir gülücükler atasım geldi zorladım cıksın diye ama olmadı işte bir program vardı oyuncu seçmeye çalışıyorlardı yine showdaydı (hatta kazananlardan biri emret komutanımda şabanımsı bir tipte oynuyan adamdı) unuttum adını onda cok daha fazla gülüyordum ama levent ve kadir diyaloglarına güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar