Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP Demokrasi Dağıtmaya Başladı Bile!

Slat

Öne çıkan mesajlar

hah, eğlence azaldı o yüzden elimi eteğimi çektim gene buradan..

şimdi o adam gidip sokakta birisini vursa yakalansa, diyeceksiniz ki "tayyip vurdu suçu üzerine attı". sizin niyet belli ve kesin. koşulsuz şartsız bok atmak mantıklı ya da mantıksız. yoksa zaten suçu serbest bırakılır er geç, adam tayyip kitabı için tutuklanmamış ki? tayyip'i eleştiren herkese af çıkartalım oldu olacak? ne de olsa vebal altında kalınıyor?

kim ne yazarsa yazsın, umrumda değil doğrusu. varsa suç, mahkemesi mevcut bu ülkenin. tayyip'in de suçu varsa isteyen götürür savcılığa açar davasını. üzülmem de yani, birkaç kere buralarda yazmıştım tayyip'e fazla sempatim olmadığını.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu ülkede kanun hukuk işliyorsa, ya da en azından sade vatandaş olan benim ve ailem için işliyorsa şurdan şuraya işlemek nasip olmasın.

10 senedir davadayım,tapulu kendi arazime çivi çakamıyorum.

Diğer yandan gecekonduculara tapu dağıtılıyor?

Demokratik bir düzende adalet?
WTF?
Nerede hani?
Yok, kaçtı gitti dereye...
Muz cumhuriyeti, muz hukuku.

Bu ülke öyle bodrumda Ali Şen'le kahve sohbetlerindeki gibi dönmüyor Sam'ciğim. Demokrasidir ,alettir bunlar dediğin gibi işlemiyor.
En azından sade vatandaş için.

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:47 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lol ali şen ne alaka şimdi? her bodrum'da oturan ali şen'le kahve muhabbetiyle ülkeyi mi yönetiyor, nedir?

devletin, ülkenin ve medyanın yarısı tayyip'in ayağını kaydırmak için fırsat kollarken endişe etmem ben doğrusu, senin tapulu arazinle filan fazla bir kıyası mümkün değil bu konunun.

merak etmeyin, ben de bu ülkede yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Boşuna debelenmeyin...
Sokaktaki laik kesim bile akp'ye oy verdi o kadar tehlike sinyallerine karşı...

2.kuvayı milliye olmadan rusya bile kurtaramaz Turkiye'yi...

Ha bu arada sunu soyleyeyim.Bu 5 yıl icinde seriat kesinlikle gelmez cunki ABD'nin daha somurmedigi,sermayesine katmadıgı kuruluslar var Turkiye'de...,

Once ekonomi,sonra rejim yapıcaklar,cunki akıllılar !!!
Biz ise onlara oy verdik,kendimiz kasındık,dunyaya aptal oldugumuzu gosterdik yine !!!
Sosyal ağlarda paylaş

tayyibin zaten tavasi var sam
dokunulmazlik zirhina burunmus cikarmiyor ustunden

kursu dokunulmazligi disindaki dokunulmazlikalri savunan bir parti demokratikmidir?
bu mudur demokrasi adam oldurse bile yargilanamayan siyasetciler?

elimizde delil var sen vatansevercisin diyip bonbon u bile alir polis iceriye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...