Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş vs göz-göz & yüzüncı yıl şenliklerinin startı...

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

Meph izledim herşeyi tamamen haksızsın abi.Beşiktaşı çekemiyebilirsin anlarım da suç atmanı anlayamıyorum.
Nouma nın pozisyonunda önce sinan isimli futbolcu ona vuruyor.Kart olursa ikiside kart görürdü aynı şekilde.Hakem devam ettirmiş ben ona anlam veremedim.Ama Erman Toroğlu kurallara göre devam ettirilebilir dedi.
Hakemin dediğin gibi bir hareketi yok.Ama hiç sevmedim bu hakemi.Çok kendini beğenmiş biri.Maç öncesinde bir havaları vardı sormayın.Maç sırasında da aynı havadaydı.
Kaan Dobra nın ve Göztepeli futbolcunun kendi kalelerine attıkları golleri oha diyerek izledim.İkisini de kınıyorum.
Uzun zamandır izlediğim en iyi maçtı.Cordoba'nın aklı başka yerlerde.Yediği gollerde hatalı(kaan dobranınki dışında lol).Guinti yi daha bir iyi gördüm ama hala yeterince iyi değil kanaatimce.Zago batırdı.İnanılmaz bir pas hatası da var ki resmen Göztepeli futbolcunun kazmalığı sayesinde gol yemedik.İlhan Mansız ın golü süper.Nouma formdaydı ve bence iyi oynadı.Penaltımız penaltı.Nouma yı çok tahrik ediyorlar.Nouma eski agresif adam değil.Ancak çok tahrik ediyorlar.Göztepeli kalecinin tedavisi sürerken yanından ayrılmadı.Göztepeli kaleci (ilki) bunalıma girmiş olabilir acıdım adama.Yasin in uzaya yolladığı bir top var oha dedim.Yasin in pozisyonu bence penaltı değil.

Ve maçın olayı:
100. yıl kedisiiiiii.Kediiiiii.Çok şirindi.Koptum puahahuahua süperdi ya.

Unuttuğum birşey varsa sonraki mesajlarıma ekliyeceğim.[hline]fading away
and leaving
long for sleep
closer now
lead the way into death

Sosyal ağlarda paylaş

ya nouma 2 sarı'dan kırmızı kartla ayrılıyordu o maç neyi tartışıyorsunki arcane ?

hatta maçın başında düdükten sonra topa vuruyor, orda bile sarı görmesi gerekir

3 tane sarı kartlık pozisyonu var adamın[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

ya mephisto sen neyi tartışıyosun esas, bütün topic boyunca saçmalamışın

ya havle.....
zorla yani açtırcaksınız kutuyu...

Noumanın pozisyonunda sarı kart gösterilebilir ama kesin diil gösterilmesede olur
gösterilirse de oyunu durdurması gerekmez atak bittikten sonra gösterir kartı,
zaten göztepeli oyuncular bile diyo maçtan sonra orda hakeme itiraz etmemiz etmemiz yanlıştı işimize bakmalıydık diye

100.yıl fiyaskosuymuş töbe töbe....[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
Sosyal ağlarda paylaş

mandrake açıklamış
öbür dediğin pozisyonu hatırlamıyorum ne desem yalan olur
ama senin dediğin kadar ciddi bir olay olsa tartışılırdı
neyse sen bok atmaya devam et
kendi karizmanı çiziyorsun bizimkini değil..[hline]fading away
and leaving
long for sleep
closer now
lead the way into death

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 02 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
ya nouma 2 sarı'dan kırmızı kartla ayrılıyordu o maç neyi tartışıyorsunki arcane ?

3 tane sarı kartlık pozisyonu var adamın[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Bunu rakibin eli deydiği için yerlerde avazı çıktığı kadar yatıp bağıran bir futbolcunun üyesi olduğu takımı tutan taraftarmı söylüyor yoksa? yada hakan ünsal gibi temiz , iyi kalpli bir futbolcunun sevgili rakibinin yüzüne yapıştırdığı yumruk sonrası hiçbişi almamış bir takımın taraftarımı söylüyor?

Çok ve boş konuşuyorsun...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 02 Mart 2003 23:00 tarihinde demiş ki:
abi dudukten sonra topa vurulunca sari kart verilmiyor mu arcane ?

normalde öyle tıpkı penaltı kullanılırken ceza sahasına biri girirse(tabi avantajı bozcak sekilde rakip girer de gol olursu bu mactaki gibi tekrar edilmez normal olarak) penaltı tekrarlanır. eskiden cezası sarı karttı artık kaldırılmıs o ama sen kac macta tekrar görüyorsun?

bu tür kurallar cok esnektir düdükten sonra topa vurmada 10 mactan 9 unda ugulanmaz o hakeme kalmıs[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

darksun ben kendi takımım maçı hakkında bir yorummu yaptım bu topic'te ?

benim bülent'e ve modragon'a sarı kart verilmesi gerektiğini düşünmediğimi kim söyledi ?

yazdığım pozisyonu konuşun, hakkında yorum yapmadıklarını konuşmayın

ve evet nouma tam 3 tane sarı kartlık pozisyon geçirdi, kimse aksini iddia edemez

1. ofsayt düdüğü çalınıyor, nouma hakeme döndürüyor kafasını fakat durmuyor devam ediyor aşırtma bir vuruş atıyor kalecinin üstünden ama düdük çalalı 30 saniye olmuş

2. sarılma pozisyonu kesinlikle iki oyuncuyada sarı kart bunun başka bir yorumu yok..maçı durdursada sarı kart durdurmasada

3. kendi gördüğü sarı kart

eğer galatasaray'ı tartışıcak bir topic açmak isterseniz açın, ordada mesaj yazarım merak etmeyin[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Nouma'nın pozisyonundaki tahrike bakarmısın? adamın önce kafaya şaplak atıyo sora bi de çekil lan önümden vari haraket...Ondan sonra olaya gelen 2 tane kabadayı göztepelinin nouma'yı itişleri..Adam sorumluluğunun farkına varıp onlara cevap vermedi..O pozisyonda nouma'ya sarı kartsa(ki asla katılmıyorum)öbür gözgözlülerin hepsine sarı...Nouma kendini kaybediyo bir an sonra hatasının farkına varıyo ve sakin olduğu sürece çirkkeflik düşünen bbir adam değil(beni anlamadınız bi türlü ama aynı benim gibi)Ama Hakan ünsal? adama yumruğu çaktı..Ama bülent korkmaz..kameralar gösteriyo önce o dirsek atmış sora Kocaeli'li hüseyin(ki o adam da gayet çirkef) dirseğiyle hafifce dokundu ve sanırsınız ki bülent kafaya kurşun yedi..Olacak iş değil..Adam orda kırmızı görse..Adam ekmek kazanıyo bu işten...Bunlarla kalsa da iyi çoğu maçta dikkat ediyorum gsli futbolcular bilerek topa değil adamın bileğine basıyo..Sakatlamaya yönelik haraket değil de ne bu??direk kırmızı...Kurunun yanında yaş ta yanmasın çok efendi çok beğendiğim topçular da var gsde..Örnek mi? ergün..tam anlamıyla adam gibi adam..Ondan sonra,ümit karan,ve tabii ki revivo..Başka inanın aklıma gelmiyo..Emre aşık,fatih...Bunlar adamları sakatlamak ya da analarına sövmek için geliyo...ciddi diyorum ayıptır..Art niyetli olmak başka kendini kaybetmek başka..tamam kendini kaybetmeyi savunmuyorum..Ama o biras bünyeyle alakalı..Sonradan yatışıyolar..bu arada bi arkadaş bana fake account demiş galiba...Arkadaşlar allah aşkına yapmayın,2 kere kırıcı oldum diye..ki ben mephisto ve simofle yaptığımız ilk atışmadan sonra pardon kardeşler öpüşelim barışalım demiştim fakat olayı büyütmüşlerdi(bakınız slavia prag threadi)kendi tercihleriydi olay hiç büyümeyebilirdi ama böyle olmasını istediler..Ben bugüne kadar her hatamı gördüğümde özür diledim ve yine dilerim..Bu tahrik edici yazılarımdan rahatsız olan her olaydışı arkadaşımdan özür diliyorum..Dediğim gibi bir an sinirlenince yazıveriyorum ama bu 2 üye haricinde hiçbirinizle sorunum yok ve böyle güzel bi ortamda sizle bulunmaktan büyük keyif alıyorum...Dediğim gibi hatam olduğunu düşünüyosanız söyleyin ben yine görüşümü söyler gereğince özür dilerim,ama sizin yaptığınız sadece "yargısız infaz"...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 02 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki:

[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Bu kural eskiden sahalarda az top olduğundan vardı artık birini hedeeflemedikçe böyle pozisyonlar kartla cezalandırılmıyor...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

düdükten sonra vuruş yapma hala sarı karttır, kurallarda bir değişme yoktur

nouma ve göztepeli oyuncunun sarı kart görmesi gereklidir, bununda başka bir açıklaması yoktur

itiraz edenler başka bir olay, ordada gerektiğinde kart gösterilir

ben asla hakan ünsal ve bülent korkmaz'ın hareketlerini savunmadan oda ayrı bir konu[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 03 Mart 2003 19:53 tarihinde demiş ki:
düdükten sonra vuruş yapma hala sarı karttır, kurallarda bir değişme yoktur

[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Kuralların değiştiğinden haberin yok...bu kural zannedersem sene başında kalktı...diğerlerine de sorabilir bunla da yetinmezsen kuralların yazılı olduğu resmi internet sitelerinden birine girebilirsin...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

Fifa Kokartlı hakem mephisto

3 tane sarı kartlık pozisyon görmüşsün. Helal olsun şahin gibi gözün var. Ama Göztepe li futbolcularının yaptıklarını görememişsin sanırım. Neyse burda saymıyım. Tv den izlemekle yorum yapılmaz bunu öğrenin önce.

sevgili mephisto düdükten sonra topa vurma olayına sarı kart olmaz. Böyle bir kural olmadı. Senin bildiğin kural şu
"Bir oyuncu düdük çaldıktan sonra hakemi baktıktan sonra topa vuramaz. Bu itiraz sayılır ve itiraz sarı kartla cezalandırılır"
Nouma düdüğü duymuştur ama itiraz olarak vurmadı. Bu zaten açıkca belli olur.
Nouma ya yapılan tarhikti. Ayrıca Beşiktaş ın 4. golu GOLDÜ !
Hakem ilk pozisyonda durdurmadı. Pozisyon Beşiktaş ın alehineydi.Göztepedeydi o anda top. Orada Kaan dobraydı sanırım topu kaptı pancu ya pas verdi.
Ama bir gol vardı tam olarak hatırlamıyorum Ofsayttı.

Göztepe li futbolcuların yaptıkları rezillikleri görmediniz.Topsuz alanda Şenol un İlhana salladığı tekmeleri görmediniz. Kaleci Bora nın tribüne yaptığı hareketleri görmediniz. Mehmet in kırmızı görmesi gerekiyordu görmedi.

Ayrıca Galatasaray savunulucak en son takımdır. Kimse kimseyi kandırmasın. Sana Federasyonun Bjk den alıp gs ye verdiği 3 Şampiyonluk sayarım.
Ayrıca Fenerden alınan bilmiyorum bile.

Türkiye Liginde 34 maçlık bir sezonda Tam 29 penaltı atan takımın savunulucak bir yeri olmaz.
Yada Kaleciyi satın alıpta 8 tane atan bir takımın savunulucak bir yeri olmaz. Yanılıyormuyum ?
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmaz bir amtosfer , Muhteşem bir Taraftar , Süper bir organizasyon ve de Zevkli bir futbol birleşince leziz bir organizasyon izledik.
Tek üzüldüğümüz nokta ise Onursal Başkan Süleyman Seba nın katılmamasıydı.
Havai fişek gösterileri harikaydı. Son 10 saniyeyi sayarken harikaydı.
Belgesel bizleri adeta ağlattı. Yönetimin süprizi ise hoştu.
100. Yıl kutlamaları biraz sönük kalsada herşey mükemmeldi. Herşey harikaydı.

100. yılı kutlarken gözlerim doldu. Hayatımda ilk kez birşeyden bu kadar gurur duyuyordum. Çok farklı bir duyguydu. Atkıları açıp söylediğimiz şarkılar hepimizi hüzünlendirdi.

Herşey bittiğinde herkesin kafasındaki şey aynıydı.

Beşiktaşlı Olmak ....
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzağa gitmeye gerek yok..Daha Rasim Kara dönemin de hakemler tarafından şampiyon edildiniz...Her zaman kollandınız ya da hakemi baskı altına aldınız..Sivri demeçlerinizle ortalığı karıştırdınız..Ali dürüst gibi bu camiada yüksek mertebelere gelmiş bir adamın soyadına hiçte yakışmıyacak açıklamaları hakemleri ve fedarasyonu baskı altına almaya çalışmaktan başka neydi?? arkadaşın belirttiği gibi bu işin savunulacak yanı kalmamış...sütten çıkmış ak kaşıksınız sanki..Ki olsanız bile beşiktaş'a bu konuda söyliyecek tek kelimeniz dahi olamaz...Söylerseniz mazinizi yok saymış ve gerçeklere kulaklarınızı tıkamıssınız demektir..Hatta size hatırlatırım o size hediye edilen şampiyonlukta dillere destan topa tokat olayı gerçekleşmiştir..Vanspor maçında..Bunların arttık izah edilcek yanı kalmamıştır...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir..
Sosyal ağlarda paylaş

ya yakında şu 3 büyük diye tabir edilen takımların son 7 yıldaki loglarını araştırıcam, bir forum açıcam ama ondan önce tek birşey söylicem

bu galatasaray türkiye liginde maç satın almaya okadar muhtaç mıydı avrupanın dev kulüplerini dize getirirken ?[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

zaten hakemle şampiyon oldunuz diye bir iddia var mı raider ?[daha şampiyon bile olmadınız ve garantilemediniz o ayrı konu]

burda öyle mesajlar atılıyorki, sanki galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olup, avrupada destan yazdığı sene hakemler/takımlar sayesinde almış bütün maçları

bunu bu şekilde kabullenmiş insan okadar çokki, ya yaşları küçük abilerinden ablalarından duyuyorlar yada gerçekleri kabullenemicek kadar geri kafalılar[kesinlikle hakaret anlamı içermiyor][hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...