kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 iyi de o isteği silme imkanın da var. sildiğinde de arkadaş ekleme butonu tekrar aktif olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kozalak istersen bana durumu bi özetleyerek anlat bidaha. eğer uğraşamam bak arkaya diyosan da sen bilrisn, ben de arkaya bakamam sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aman yeaa gereksiz bişe. kabul ederse ekime etmezse kasıma sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kozalak said: iyi de o isteği silme imkanın da var. sildiğinde de arkadaş ekleme butonu tekrar aktif olmayacak mı? olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi peki 'add as a friend' ve poke gibi butonlarini goremedigim profil tarafindan blocklanmis mi oluyoruz ne oluyoruz? profil fotografi ve bir iki bilgisi daha gozuken bi profil var ama arkadaslik istegi gonderme imkanin yok. bi de onayimi kabul etmedi mesela ama cancel ettigine dair bi notifikasyon da yok, not now mi demis oluyor simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 o dürtme ve ekleme seçenekleri gizlilikten kaldırılabiliyor. ya da sadece ortak arkadaşlarım olanlar bunları ypsın diye işaretliyor. mesela sen bi kızı eklicen ama kızla ortak arkadşın yok ve ekleme dürtme falan kız onu kendi ayarlamıştır. diğer türlü de aynı ortak arkadşın var ve hala gözükmüyosa onlar onu da kendi ayarlamıştır. diğer durum için eğer arkadaşlık isteğin not now a alınmışsa profilde [onay bekleniyor] tarzı bişi yazar donuk bir şekilde. kabul etmemişse zaten yine o buton çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tanıyor olabilceğin kişilerde cıkmamak için hangi ayarı yapmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya bazı insanların beni zırt pırt etiketlemesini istemiyorum, sırf o insanların etiketleyememesini sağlayabilecek bir ayar yok mu? yoksa çok başarısız facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dostum önce benim sorum var ama.soru üstüne soru gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Red said: tanıyor olabilceğin kişilerde cıkmamak için hangi ayarı yapmak gerekiyor yok sanırım böyle bi ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 DoruK said: ya bazı insanların beni zırt pırt etiketlemesini istemiyorum, sırf o insanların etiketleyememesini sağlayabilecek bir ayar yok mu? yoksa çok başarısız facebook. sağlayabilecek bir ayar var mı bilmiyorum ama seni etiketledikleri zaman sen o etiketi kaldırırsan, o resimde seni bir daha etiketleyemiyorlar(istersen sen kendini tekrar etiketleyebilirsin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Arkadaş isteğini geri al deyip sonra tekrar eklesek, tekrar o kişiye notification düşüyo mu? Nasıl oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 test etmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 birisi sana arkadaşlık teklifi gönderdiğinde talebi gönderen kişinin profilini detaylı görebilmelisin bence ya. biri eklemiş girdim profiline baktım hiç bişe yok her şey kapalı. sırf bakmak için de kabul edip sonra silmek istemiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Eskiden o olay vardı, bakabiliyordun kapalı profile eğer request yolladıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Red said: tanıyor olabilceğin kişilerde cıkmamak için hangi ayarı yapmak gerekiyor gizlilikten herkese görünülürlük olayını kaldır onu da sen bul lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aktiftablet said: Arkadaş isteğini geri al deyip sonra tekrar eklesek, tekrar o kişiye notification düşüyo mu? Nasıl oluyo hayır düşmüyo. ama eğer bildirimlerini mail ile bilgilendirmeye ayarladıysa sen arkadaşlık isteiğini geri alsanda o onu orda görebilir bu bu geldi diye. yani geri alıp tekrar eklesen görünürde 1 bildiri ama mailde 2 tane gözükür. kozalak said: birisi sana arkadaşlık teklifi gönderdiğinde talebi gönderen kişinin profilini detaylı görebilmelisin bence ya. biri eklemiş girdim profiline baktım hiç bişe yok her şey kapalı. sırf bakmak için de kabul edip sonra silmek istemiyorum sdf. bende bunu sopru sandım alıntıya çekmiştim kalk git lan sfd DoruK said: ya bazı insanların beni zırt pırt etiketlemesini istemiyorum, sırf o insanların etiketleyememesini sağlayabilecek bir ayar yok mu? yoksa çok başarısız facebook. var o ayar aslında duvarını kapat. birde etiketli oldugum fotoları göster seçeneğini ya "sadece ben" yap ya da istediğin gibi sınırlandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 iyi de bazı kişiler benim fotoğraflarımı koyuyor o kalsın istiyorum. ama sürekli yumurtalara pokemonlara tagleyen insanlar var duvarım birbirine giriyo o kişilerin beni tagleme hakkını kaldırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok kardeşim öyle bir ayar. kişiye göre "bu beni etiketlemesin" diye bir olay yok. ya komple kaldırıcaksın ya duvarını kapatıcaksın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bu chat historyi kişiyle olan chat penceresinden clear window demek yetiyor mu komple silmek için. Bir de başka bir yerden ulaşılıyor mu ? ben mesajlara falan girdim orda geçmiş görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 chat ile mesajlar birleşti. yani sen biriyle facebook chatten yazıştıgında o mesajlara kaydediliyor. ama sadece o uygulamanın başladığı andan itibaren geçerliydi o. bütün mesajlar toplandı, bir insanla farklı farklı tarihlerlerdeki yazışmaların tek link altında birleştirildi. o linki komple silmen işi çözecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 chat history tutulmuyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 arkadaşım dediğim gibi işte chat geçmişi tutuluyor artık. yatıyorum ben kalkınca bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Yeni hesap açtım ben geçen gün o günden beri chatte konuştuğum insanlarla olan yazılar pencere dışında bir yere kaydedilmemiş. Ya ben yanlış bir yere bakıyorum ya da pencerede clear window dedimmiydi yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 history tutulması sadece mesaj sistemi yenilenen profillerde var o zaman. benim mesajlaşma sistemim hala eski sürüm ve history yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar