Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

oper said:

http://www.facebook.com

kimler biliyo bilmiyo acaba bu siteyi?
geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler..
güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ??

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]

fix'd.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

görme yolu yok demişsin. ondan şeyettim ben.
e sorulan şeyi görme yolu yok işte.

ben seni ekledim sen not now'a tıkladın. ben sana yeni bir friend req yollayamıyorum. dolayısıyla sen kabul mü etmedin yoksa hiç requestlerine bakmadın mı anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

e aga kabul olmadığını ya da yanıtlamadığını görebilme ihtimali var mı demiş.
arkadaş ekle butonu aktifse bu kabul etmediğini
arkadaş isteği gönderildi olarak görünüyosa bu da henüz yanıtlamadığını gösterir işte.
nerde anlaşamadık anlamadım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

arkadaş isteği gönderildi olarak görünüyosa bu da henüz yanıtlamadığını gösterir işte.
not now dersen arkadaşlık isteğini reddetmiş olmuyorsun. yani tekrar o arkadaş ekle düğmesini göremiyor eklemiş olan taraf. not now dersen eğer http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=requests şu adresteki hidden requests listesine atıyor. yani seni kabul edip etmediğini görme yolu yok artık. ha ama eğer hem not now diyip hem de hidden requests'ten delete req.'i seçerse eklenmiş olan taraf ancak öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

kozalak said:

not now dersen arkadaşlık isteğini reddetmiş olmuyorsun. yani tekrar o arkadaş ekle düğmesini göremiyor eklemiş olan taraf. not now dersen eğer http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=requests şu adresteki hidden requests listesine atıyor. yani seni kabul edip etmediğini görme yolu yok artık. ha ama eğer hem not now diyip hem de hidden requests'ten delete req.'i seçerse eklenmiş olan taraf ancak öyle.

neyse ya ben vazgeçtim sdf :D
Sosyal ağlarda paylaş

kozalık sizin olaydaki karışıklığı buldum.

onceden arkadaslık requesti gelince accept ya da ignore diyodun. ignore dediğin zaman seni ekleyen kişiye add as friend buttonu tekrar aktif oldugu için reddettiğini farkedebiliyodun

kutulunun söylediği ise bu olayın artık değiştiği; artık seçenekler accept ya da not now. not now'ı seçince karşı taraf seni hala awaiting freind request olarak göreceği için artık reddedildğini anlayamıyorsun

teşekkürler arkadaşlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...