Frantic Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 evet pati stalkerlarının yardımına ihtiyacım var sdgsdfs. birine gönderdiğimiz arkadaşlık talebinin kabul olmadığını veya yanıtlamadığını görebilme bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 profiline gir arkadaşlık isteği göndere tıklayabiliosan kabul etmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 haha lan bi kıza göndermiştim gaza gelip. gönderdiğim gibi red gelmişti sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Red said: profiline gir arkadaşlık isteği göndere tıklayabiliosan kabul etmemiştir eyvallah k3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 red ben demedim mi lan burda soruları ben cevaplarm diye ÇĞŞARII !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Selamlar, Şimdi kız arkadaşımın eski facebook hesabına bağlı mail adresini ele geçirmiş zamanında çocuk, sonra gidip o mail adresini kapatmış... O eski facebook hesabı öyle duruyo orda netcez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 supporta mesaj atıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Red said: profiline gir arkadaşlık isteği göndere tıklayabiliosan kabul etmemiştir o eskidendi yalnız. artık not now diyorsun ve arkadaşlaık isteği hidden req oluyor. görme yolu yok artık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 not now deyince cancel etmiyor ki. profiline girdiğinde friend requested diyor. hala eklememiş oluyosun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 profile girdiğin zaman sol altta cancelled friend request gibi birşey çıkıyor olması lazım. bugünlerde sürekli sayfalar açılmamaya başladı bende, üst frame çıkıyor ama aşağısı açılmıyor, chromedan mı kaynaklı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 cahce i temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kozalak said: not now deyince cancel etmiyor ki. profiline girdiğinde friend requested diyor. hala eklememiş oluyosun yani...e aynı şeyi dedim işte. hidden request olarak gözüküyor. ekleyen taraf baktığında hala awaiting friend req. yazyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 görme yolu yok demişsin. ondan şeyettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Yanlız sanırım birini eklediğimizde o kişiden sınırlı bilgi alabiliyoruz,mesela şu kişilerle arkadaş oldu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 oper said: http://www.facebook.com kimler biliyo bilmiyo acaba bu siteyi? geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler.. güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ?? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 haha ilk mesajın tarihini de fixle o zaman sdf. hey gidi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kozalak said: görme yolu yok demişsin. ondan şeyettim ben. e sorulan şeyi görme yolu yok işte. ben seni ekledim sen not now'a tıkladın. ben sana yeni bir friend req yollayamıyorum. dolayısıyla sen kabul mü etmedin yoksa hiç requestlerine bakmadın mı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 e aga kabul olmadığını ya da yanıtlamadığını görebilme ihtimali var mı demiş. arkadaş ekle butonu aktifse bu kabul etmediğini arkadaş isteği gönderildi olarak görünüyosa bu da henüz yanıtlamadığını gösterir işte. nerde anlaşamadık anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 peki biri tarafinda bloklanip blocklanmadigini gorme yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 emin olmayaraktan salliyim biraz. eğer birisi aramada onu bulurken sen bulamıyorsan blocklanmışsındır. ama aramada herkese kapattıysa profili o zaman bilemezsin doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kozalak said: e aga kabul olmadığını ya da yanıtlamadığını görebilme ihtimali var mı demiş. arkadaş ekle butonu aktifse bu kabul etmediğini arkadaş isteği gönderildi olarak görünüyosa bu da henüz yanıtlamadığını gösterir işte. nerde anlaşamadık anlamadım valla. not now dersen arkadaşlık isteğini reddetmiş olmuyorsun. yani tekrar o arkadaş ekle düğmesini göremiyor eklemiş olan taraf. not now dersen eğer http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=requests şu adresteki hidden requests listesine atıyor. yani seni kabul edip etmediğini görme yolu yok artık. ha ama eğer hem not now diyip hem de hidden requests'ten delete req.'i seçerse eklenmiş olan taraf ancak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 been hala olayları idrak etmeye calışıyorum hmmms neyse cevap verilmiş yoramıcam kendimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 CthuLhu said: kozalak said: e aga kabul olmadığını ya da yanıtlamadığını görebilme ihtimali var mı demiş. arkadaş ekle butonu aktifse bu kabul etmediğini arkadaş isteği gönderildi olarak görünüyosa bu da henüz yanıtlamadığını gösterir işte. nerde anlaşamadık anlamadım valla. not now dersen arkadaşlık isteğini reddetmiş olmuyorsun. yani tekrar o arkadaş ekle düğmesini göremiyor eklemiş olan taraf. not now dersen eğer http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=requests şu adresteki hidden requests listesine atıyor. yani seni kabul edip etmediğini görme yolu yok artık. ha ama eğer hem not now diyip hem de hidden requests'ten delete req.'i seçerse eklenmiş olan taraf ancak öyle. neyse ya ben vazgeçtim sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 questions aktif olmuş bende. ne zamandır messaging olayının yenilenmesini bekliyorum bi türlü yenilenmedi daha ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kozalık sizin olaydaki karışıklığı buldum. onceden arkadaslık requesti gelince accept ya da ignore diyodun. ignore dediğin zaman seni ekleyen kişiye add as friend buttonu tekrar aktif oldugu için reddettiğini farkedebiliyodun kutulunun söylediği ise bu olayın artık değiştiği; artık seçenekler accept ya da not now. not now'ı seçince karşı taraf seni hala awaiting freind request olarak göreceği için artık reddedildğini anlayamıyorsun teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar