Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 olsun sil naapcan cache'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 çok sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 face i nası bozdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 gecko said: face i nası bozdun gecko said: face i nası gecko said: face http://www.alanhodges.com/themorallaw/images/random/fuuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 liberal said: gecko said: face i nası bozdun gecko said: face i nası gecko said: face http://www.alanhodges.com/themorallaw/images/random/fuuu.jpg feysi de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 çıldırın da çıldırın asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 foto gösterim olayı değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ya bu yeni foto olayı seçmeli olsaymış bari, eski hali çok daha güzeldi bence. En sevmediğim şeydir zaten şu resimlerin ortaya açılması sonra kapatılması falan. Seçenekli yapsınlar ben amele gibi 2. bir sayfaya geçip göreyim resmi, valla daha mutlu olurum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 nileppezdel said: Ya bu yeni foto olayı seçmeli olsaymış bari, eski hali çok daha güzeldi bence. En sevmediğim şeydir zaten şu resimlerin ortaya açılması sonra kapatılması falan. Seçenekli yapsınlar ben amele gibi 2. bir sayfaya geçip göreyim resmi, valla daha mutlu olurum :( ege haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben çok severim böyle yenilikleri bana hep geç geliyor. eskisi gibi bende hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben çok kullanışlı buldum. albüme git sonra home a geri git. fazla tıklamalardan kurtarmışlar kullanıcıyı. ayrıca anasayfada bi video izlerken birnin fotolarına bakınca sayfa değişmediği için videoyu en azından dinlemeye devam edebiliyosunuz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bende yeni çıktı bu fotoğraf izleme arayüzünün yeni hali çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 heh bende de çıktı e olmuş işte gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Zorla yapmasalar şunu seçenek olsa daha güzel olcak bence de neyse.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 zorla değil zaten. öle gözüne soka soka da "açın açın bakın höööaa" demiyolar. resmin üstüne geliyosun mouseun tekerine basarsan başka sekmede açar zaten fotoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 an itibariyle facebook gg beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 e bana ne oldu o zaman az önce msnden düştüm formspring ve facebooktan attı ama paticikte sorun yoktu nasıl oluyo neoluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tUrkİsH h4xX0R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ahaha google ve paticikten başka hiçbir siteye giremiyorum işe bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 resim olayı iyi olmuş ya ugraştırıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 escape said: ahaha google ve paticikten başka hiçbir siteye giremiyorum işe bak :D AREA MASTERZ sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya o değil de "download in high resolution" olayını kapama yok mu ya? yani ben benimkiler indirilemesin istiyorum, orada gördüğü kadarı dursun birbirine foto veren zaten verir, onun dışında kızlardan osbir klasörü yapmak dışında bi işe yaramaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sen kendi fotonu yüklerken bir tık çıkıyor onu işaretlemezsen yüksek çözünürlükte hiç yüklemiyor zaten, o seçenek de çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu slayt show bidisini nasi kaldircez? sinirime dokandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar