liberal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 gecko said: face i nası bozdun gecko said: face i nası gecko said: face http://www.alanhodges.com/themorallaw/images/random/fuuu.jpg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 liberal said: gecko said: face i nası bozdun gecko said: face i nası gecko said: face http://www.alanhodges.com/themorallaw/images/random/fuuu.jpg feysi de oluyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ya bu yeni foto olayı seçmeli olsaymış bari, eski hali çok daha güzeldi bence. En sevmediğim şeydir zaten şu resimlerin ortaya açılması sonra kapatılması falan. Seçenekli yapsınlar ben amele gibi 2. bir sayfaya geçip göreyim resmi, valla daha mutlu olurum :(
Somon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 nileppezdel said: Ya bu yeni foto olayı seçmeli olsaymış bari, eski hali çok daha güzeldi bence. En sevmediğim şeydir zaten şu resimlerin ortaya açılması sonra kapatılması falan. Seçenekli yapsınlar ben amele gibi 2. bir sayfaya geçip göreyim resmi, valla daha mutlu olurum :( ege haklı
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben çok severim böyle yenilikleri bana hep geç geliyor. eskisi gibi bende hala.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben çok kullanışlı buldum. albüme git sonra home a geri git. fazla tıklamalardan kurtarmışlar kullanıcıyı. ayrıca anasayfada bi video izlerken birnin fotolarına bakınca sayfa değişmediği için videoyu en azından dinlemeye devam edebiliyosunuz. :D
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bende yeni çıktı bu fotoğraf izleme arayüzünün yeni hali çok beğendim
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 heh bende de çıktı e olmuş işte gayet güzel
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Zorla yapmasalar şunu seçenek olsa daha güzel olcak bence de neyse.. :(
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 zorla değil zaten. öle gözüne soka soka da "açın açın bakın höööaa" demiyolar. resmin üstüne geliyosun mouseun tekerine basarsan başka sekmede açar zaten fotoyu.
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 e bana ne oldu o zaman az önce msnden düştüm formspring ve facebooktan attı ama paticikte sorun yoktu nasıl oluyo neoluyo lan
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ahaha google ve paticikten başka hiçbir siteye giremiyorum işe bak :D
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 escape said: ahaha google ve paticikten başka hiçbir siteye giremiyorum işe bak :D AREA MASTERZ sdfg
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya o değil de "download in high resolution" olayını kapama yok mu ya? yani ben benimkiler indirilemesin istiyorum, orada gördüğü kadarı dursun birbirine foto veren zaten verir, onun dışında kızlardan osbir klasörü yapmak dışında bi işe yaramaz bence.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sen kendi fotonu yüklerken bir tık çıkıyor onu işaretlemezsen yüksek çözünürlükte hiç yüklemiyor zaten, o seçenek de çıkmıyor.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu slayt show bidisini nasi kaldircez? sinirime dokandi.
Öne çıkan mesajlar