Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu yeni foto olayı seçmeli olsaymış bari, eski hali çok daha güzeldi bence. En sevmediğim şeydir zaten şu resimlerin ortaya açılması sonra kapatılması falan. Seçenekli yapsınlar ben amele gibi 2. bir sayfaya geçip göreyim resmi, valla daha mutlu olurum :(
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ya bu yeni foto olayı seçmeli olsaymış bari, eski hali çok daha güzeldi bence. En sevmediğim şeydir zaten şu resimlerin ortaya açılması sonra kapatılması falan. Seçenekli yapsınlar ben amele gibi 2. bir sayfaya geçip göreyim resmi, valla daha mutlu olurum :(

ege haklı
Mesaj tarihi:
ben çok kullanışlı buldum. albüme git sonra home a geri git. fazla tıklamalardan kurtarmışlar kullanıcıyı. ayrıca anasayfada bi video izlerken birnin fotolarına bakınca sayfa değişmediği için videoyu en azından dinlemeye devam edebiliyosunuz. :D
Mesaj tarihi:
zorla değil zaten. öle gözüne soka soka da "açın açın bakın höööaa" demiyolar. resmin üstüne geliyosun mouseun tekerine basarsan başka sekmede açar zaten fotoyu.
Mesaj tarihi:
ya o değil de

"download in high resolution" olayını kapama yok mu ya? yani ben benimkiler indirilemesin istiyorum, orada gördüğü kadarı dursun

birbirine foto veren zaten verir, onun dışında kızlardan osbir klasörü yapmak dışında bi işe yaramaz bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...