Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bu aralar baya bozuk facebook.. notification'lar 24 saat gecikmeli geliyor veya hiç gelmiyor..koyduğum resim gözükmüyor başka yerden ulaşıyorum albümde 4 of 3 :S olarak gözüküyor sonra bi sonraki resme geçtiğimde albüm 3 of 3 oluyor ve resim yok oluyor vs s
capul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 İleti gönderince ''bilmem ne aracılığıyla'' diyo hani onu nasıl istedğin gibi değiştiriyosun.. Demin bi arkadaş iphone 5 ile göndermiş sfds...
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 o kullandığın telefon, uygulama vs ile alakalı herhalde ya.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Regalya said: Bozdum galiba ben facebook u Böle çıkıyo Cookieleri sildim ama bişi olmadı Bende de aynı problem var. Kromu güncelledim, ön belleği boşalttım, cookie'leri vb temizledim ama sonuç aynı 3 gündür. Opera, IE vs aynı problemi veriyor. Çözüm önerisi olan?
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 son yazdıgınız sorunların hepsi facebookun sapıtmasıyla alakalı. yani kullanıcı kaynaklı bişi yok. düzelir
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gençler bi baksanıza kendi arkadaş listenizi profilinizde sağ tarafta görebiliyor musunuz? bi de "bilgiler" bölümündeki hayran sayfalarında bi acayiplik var mı?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben herhangi bir şey göremedim. yani her şey gayet normal.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 facebook link foto almıyor, pati de dosya foto almıyor. çok tezat..
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Arkadaşlar benim bi ara arkadaşlarım komple silinmişti. Ama insanlar ekliyemiyodu çünkü zaten arkadaşsınız falan diyodu. Neyse dondurup geri açınca düzelti. Şimdi iste her girdiğimde ana sayfada chatte süleyman bana mesaj atmış gibi yeni mesaj kutucuğu geliyo 3 mesaj orda fix duruyo. Bazen gidiyo kafasına göre. Bi de profilim bozuk. Son paylaştığım şeyler gözükmüyor bazen. Sadece ben göremiyorum değil, yorum yapan insanlar da kendi yazdıklarını bulamuyorlar. uçup gidiyor, kafasına göre geri geliyor düzeliyor. cache ile ilgili değil çünkü başka browser ve makinede de denedim, kaldı ki diğer insanları da etkiliyor. MEsaj attım ama otomatik yanıt dışında bişey gelmedi. Facebook bana 2. sınıf vatandaş muamelesi yapıor gibi. Napmam lazım?
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bende de eski chat pencereleri kalıyor aşağıda paso. kapatıyorum. tekrar açınca gene oraya geliyor. o yüzden bi ton pencere birikti. valla saçma sapan şeyler var.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bana da mesaj geldiğinde mesaj geldiğine dair notification oluyor ama eski mesajı gösteriyor. öyle durumlarda f5'e bas 3-5 kere düzelir o. geçenlerde status girmiştim 20'ye yakın post atıldı 3-5 tanesini like'ladım sonra anasayfaya dönüp bi daha geri baktığımda hiçbiri like'lanmış duruyordu. olur öyle mallıkar.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hesabınızı kapatıp açmayı denediniz mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 facebookun fişe takılı olup olmadığını kontrol ettiniz mi?
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 benim de postlarım uçuyor durup dururken, anlamıyorum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 koskoca feysbuku bozmussun bir de gelip başlık acıyosun,nerden buluyosun bu yüzü anlamıyorum ki
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 şunun çözümünü bulursan buraya yazar mısn dinan? yani neden böle oldugunu ve nasıl çözdüğünü. yeni bişi öğrenelim bakalım. cnkü ilk defa böle bşiler karşılaşyırom ve browserla ilgili oldugunu düşnüyorm ama ona da bakmışsındır diye bekliyorum..
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 seviyosan git konuş bence :P Ben de yanlışlıkla arkadaşı reportlamıştım bi resmime sürekli yorum yapıyordu, o zamanlar da ayrı ayrı notif gözüküyordu diğer notificationları görememek rahatsız etmişti sileyim derken pirate english gazabına uğradım vs. Sonra hiçbir resme yapılan yorumlardan notification gelmemeye başladı. Mail attım ama aynen sadece oto cevap geldi. Birkaç ay sonra kendiliğinden düzeldi, ya da düzelttiler ama haber vermediler. Facebook works in mysterious ways...
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 filmi çıkınca işi boşladı o çocuk.yok yok...
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi mesajımı okumadın mı başka bilgisayarda ve başka browserda hatta başka insanların makinelerinde bile gözükmüyor diyorum ki
Öne çıkan mesajlar