Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aralar baya bozuk facebook..
notification'lar 24 saat gecikmeli geliyor veya hiç gelmiyor..koyduğum resim gözükmüyor başka yerden ulaşıyorum albümde 4 of 3 :S olarak gözüküyor sonra bi sonraki resme geçtiğimde albüm 3 of 3 oluyor ve resim yok oluyor vs s
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Bozdum galiba ben facebook u

Böle çıkıyo

Cookieleri sildim ama bişi olmadı

Bende de aynı problem var. Kromu güncelledim, ön belleği boşalttım, cookie'leri vb temizledim ama sonuç aynı 3 gündür.

Opera, IE vs aynı problemi veriyor.

Çözüm önerisi olan?
Mesaj tarihi:
gençler bi baksanıza kendi arkadaş listenizi profilinizde sağ tarafta görebiliyor musunuz? bi de "bilgiler" bölümündeki hayran sayfalarında bi acayiplik var mı?
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar benim bi ara arkadaşlarım komple silinmişti. Ama insanlar ekliyemiyodu çünkü zaten arkadaşsınız falan diyodu.
Neyse dondurup geri açınca düzelti.

Şimdi iste her girdiğimde ana sayfada chatte süleyman bana mesaj atmış gibi yeni mesaj kutucuğu geliyo 3 mesaj orda fix duruyo. Bazen gidiyo kafasına göre.

Bi de profilim bozuk.
Son paylaştığım şeyler gözükmüyor bazen.
Sadece ben göremiyorum değil, yorum yapan insanlar da kendi yazdıklarını bulamuyorlar. uçup gidiyor, kafasına göre geri geliyor düzeliyor.
cache ile ilgili değil çünkü başka browser ve makinede de denedim, kaldı ki diğer insanları da etkiliyor.

MEsaj attım ama otomatik yanıt dışında bişey gelmedi.
Facebook bana 2. sınıf vatandaş muamelesi yapıor gibi.

Napmam lazım?
Mesaj tarihi:
bende de eski chat pencereleri kalıyor aşağıda paso. kapatıyorum. tekrar açınca gene oraya geliyor. o yüzden bi ton pencere birikti. valla saçma sapan şeyler var.
Mesaj tarihi:
Bana da mesaj geldiğinde mesaj geldiğine dair notification oluyor ama eski mesajı gösteriyor. öyle durumlarda f5'e bas 3-5 kere düzelir o.

geçenlerde status girmiştim 20'ye yakın post atıldı 3-5 tanesini like'ladım sonra anasayfaya dönüp bi daha geri baktığımda hiçbiri like'lanmış duruyordu.

olur öyle mallıkar.
Mesaj tarihi:
şunun çözümünü bulursan buraya yazar mısn dinan?
yani neden böle oldugunu ve nasıl çözdüğünü.
yeni bişi öğrenelim bakalım. cnkü ilk defa böle bşiler karşılaşyırom ve browserla ilgili oldugunu düşnüyorm ama ona da bakmışsındır diye bekliyorum..
Mesaj tarihi:
seviyosan git konuş bence :P

Ben de yanlışlıkla arkadaşı reportlamıştım bi resmime sürekli yorum yapıyordu, o zamanlar da ayrı ayrı notif gözüküyordu diğer notificationları görememek rahatsız etmişti sileyim derken pirate english gazabına uğradım vs. Sonra hiçbir resme yapılan yorumlardan notification gelmemeye başladı. Mail attım ama aynen sadece oto cevap geldi. Birkaç ay sonra kendiliğinden düzeldi, ya da düzelttiler ama haber vermediler.

Facebook works in mysterious ways...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...