Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

escape said:

facebooka telefon numarasını hatta açık adresini yazan var ya..
sağdan soldan insanlar değil sadece tanıdığım insanlar var facebook'uma ekli. normalde bana dönüp numaranı versene dese vereceğim insanlar. e yazıyorum ki görsünler alsınlar. facebook kullanmayı bilmeyenlerin şu triplerine de hastayım şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Gözümüz aydın facebook mail aktif :)

http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fabout%2Fmessages%2F&ei=WmYxTdnkJoHBswaOvrWzCg&usg=AFQjCNHfqAHgU39cmje3NvKyJA0iIQxHjw&sig2=iZH4QC-JFEwFYSQifE2NKw bu mu bahsettiğin?
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

escape said:

sağdan soldan insanlar değil sadece tanıdığım insanlar var facebook'uma ekli. normalde bana dönüp numaranı versene dese vereceğim insanlar. e yazıyorum ki görsünler alsınlar. facebook kullanmayı bilmeyenlerin şu triplerine de hastayım şahsen.

bana mı dedin facebook kullanmayı bilmiyor diye?
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Valla ben de yazdım facebook'a , sonuçta facebook da eklediğim adam tel imi bilse nolur . Ayrıca yazmasam bile adımı soyadımı google layınca çıkıyor zaten :D
Uni sağolsun kabak gibi yazmış o sayfayı da google a indexletmiş
Sosyal ağlarda paylaş

ben size izimden gelin ya da şöle yapın böle yapın mı dedim? sadece "adresini ve telefonunu veren var ya.." dedim. citulu da "kullanmayı bilmiyosun hedehödö" bişiler dedi. ben de doğal olarak "herkes sizin gibi mi kullanıyo arkadaşım bana ne vızıltı yapıyosun" tarzı bişi dedim.(bundan sonra burda postlarımı tek tek açıklıcam yoksa anlaşılmıyo)

orda genele kullandığım bi ifade yok. ayrıca seninle ilgili bi muhabbet de yok. cevap vermesi gereken kişi verir.
Sosyal ağlarda paylaş

savcılığa mı vericeksin? bu mu basit? savcı tanıdığın falan var galiba. yoksa basit falan değil o işler çok uğraştırır. ayrıca güvenlik ayarlarını tabiki biliyorum (ben "sadece arkadaşlarım görebilir" ayarlarından bahsediyorum) ama insan öle bişiki eğer etrafında tanınan bilinen yani populer kişiysen o numara elden ele dolaşır. mesajlar, gece aramalar vsvs. hangi biriyle uğraşıcaksın.

ya da hacı ben mi çok ya da sizin çevreniz mi çok düzgün bilmiyorum ama benim çevrem ve benim henüz tanımadığım "beni tanıyanlar" bunu kaldıramaz.

çevre ve arkadaş farkı diyip kapatalım bence konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...