Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 escape said: facebooka telefon numarasını hatta açık adresini yazan var ya.. sağdan soldan insanlar değil sadece tanıdığım insanlar var facebook'uma ekli. normalde bana dönüp numaranı versene dese vereceğim insanlar. e yazıyorum ki görsünler alsınlar. facebook kullanmayı bilmeyenlerin şu triplerine de hastayım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Facebookta reklam vermek dışında hiçbir işim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 LathspeLL said: Gözümüz aydın facebook mail aktif :) http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fabout%2Fmessages%2F&ei=WmYxTdnkJoHBswaOvrWzCg&usg=AFQjCNHfqAHgU39cmje3NvKyJA0iIQxHjw&sig2=iZH4QC-JFEwFYSQifE2NKw bu mu bahsettiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Evet, aktive etmişler sonunda artık eğer yeni mesaj sistemine geçerseniz kullanıcıadı@facebook.com mail adresiniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj sistemini bununla birlikte değiştirdiler. Mail'ler sanırım mesaj olarak gelicek. Bir de biri fb üzerinden mesaj atınca mailınıza gelen notification'a direk reply yapıp cevap yazabiliyorsunuz. Onu sevdim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 chat logları da kaydediliyor artık mesajlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 herkese aynı anda gelmedi di mi bu değişiklik? şayet bende yok henüz de değişen bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 CthuLhu said: escape said: facebooka telefon numarasını hatta açık adresini yazan var ya.. sağdan soldan insanlar değil sadece tanıdığım insanlar var facebook'uma ekli. normalde bana dönüp numaranı versene dese vereceğim insanlar. e yazıyorum ki görsünler alsınlar. facebook kullanmayı bilmeyenlerin şu triplerine de hastayım şahsen. bana mı dedin facebook kullanmayı bilmiyor diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 uzun zamandır bekliyorum facebook mail betasını, you'll get invitation soon diyor hala. gelenler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ne betası yahu. geldi iste ozellik kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 escape said: facebooka telefon numarasını hatta açık adresini yazan var ya.. Valla ben de yazdım facebook'a , sonuçta facebook da eklediğim adam tel imi bilse nolur . Ayrıca yazmasam bile adımı soyadımı google layınca çıkıyor zaten :D Uni sağolsun kabak gibi yazmış o sayfayı da google a indexletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 herkes sizin gibi mi kullanıyo kardeşim facebooku. tanımadığını ekleyen veya onu ekleyenler oluyo. her şeyin tam anlamıyla kullandınız da facebook kaldı anasını satıyım. töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sanane evladım? sana mı soracaktık neyi nasıl kullanacagımızı? kendi kendini facebook profesoru ilan ettin, her sorulan soruya cevap verdin diye senin izinden falan mı gidicez? isine baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben size izimden gelin ya da şöle yapın böle yapın mı dedim? sadece "adresini ve telefonunu veren var ya.." dedim. citulu da "kullanmayı bilmiyosun hedehödö" bişiler dedi. ben de doğal olarak "herkes sizin gibi mi kullanıyo arkadaşım bana ne vızıltı yapıyosun" tarzı bişi dedim.(bundan sonra burda postlarımı tek tek açıklıcam yoksa anlaşılmıyo) orda genele kullandığım bi ifade yok. ayrıca seninle ilgili bi muhabbet de yok. cevap vermesi gereken kişi verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 niye? belki ben de yazmısımdır telefonumu facebook'a. facebook'un butun ıvır zıvırını biliyosun da guvenlik ayarlarından haberin yok mu. ayrıca public ortamda da paylasabilirim telefonumu. rahatsız eden olursa cozumu basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 savcılığa mı vericeksin? bu mu basit? savcı tanıdığın falan var galiba. yoksa basit falan değil o işler çok uğraştırır. ayrıca güvenlik ayarlarını tabiki biliyorum (ben "sadece arkadaşlarım görebilir" ayarlarından bahsediyorum) ama insan öle bişiki eğer etrafında tanınan bilinen yani populer kişiysen o numara elden ele dolaşır. mesajlar, gece aramalar vsvs. hangi biriyle uğraşıcaksın. ya da hacı ben mi çok ya da sizin çevreniz mi çok düzgün bilmiyorum ama benim çevrem ve benim henüz tanımadığım "beni tanıyanlar" bunu kaldıramaz. çevre ve arkadaş farkı diyip kapatalım bence konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bence de. tanımadıgım kimse olmadıgı icin listemde o yuzden rahatım galiba. zaten telefonum da profilimde yazmıyor, gerek olmadıgı icin. birgun gerek gorursem yazarım. savcılık degil, operatore haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 iste bu sebepten dolayi arkadas gruplari var, limited profile hedeleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kavga etmeyinde şuna cevap verin cancağızlarım profil photosu ve yeni gelen üstteki 5 photo ile kombo profil resmi yapma application ının adı neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://mypeex.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Uygulamalara girerken yönlendirme hatası veriyor. Benden başka dertli var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şuan olan bişise, düzelir. bağlantı sorunu ama hep oluyosa bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kozalak said: newsfeed de en altta options var. ordan düzenliyosun. sağol. unutmuşum bunu sorduğumu yeni gördüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hatta most recent e tıklarsan orda altta da cıkıyor options :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 allah belanı versin zorla yeni profile geçmiş acc. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar