Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
facebook falan kapanmıyor.
insan başlı yılana da inanalım o zaman. o da televizyonda çıkmıştı.

ayrıca "beğenme" bildirimi maile gelmez. açsan bile maile bildirim gönderimini.
Mesaj tarihi:
xaty said:

aynısının laciverti..

yeni sistemde arkadaşlık olayı gelsin, kendi profilimizi yapalım, arkadaş ekleyince mama gelsin, mamalarla poker oynayalım, albüm yapıp resim ekleyelim, sonra da onları yorumlara boğalım.

afhuasf adam gelecegi gormus
Mesaj tarihi:
arkadaşın biri başka bir arkadaşına comment atıyor. olay benim news feed'e yansıyor. elalemin fotosu benim news feed'e düşüyor. çok saçma. onu düzeltmeleri gerek..
Mesaj tarihi:
top news'de arkadaşlarının, senin arkadaşın olmayan ama duvarı visible olan insanların duvarlarına yazdığı şeyleri, onların profilindeki likeladığı şeyleri falan da görebiliyosun. benim gözümde tek farkı bu sanırım.
Mesaj tarihi:
top news bir arkadaşının yayınladığı bir gönderi, video, haber artık her ne boksa onun an itibariyle ya da gün içindeki popüleritesiyle doğru orantılı. şimdi sen bişi yayınla 3 4 kişi beğensin altında da yorumlar olsn konuşulsun o top news te en üst sıraya oturur. tam tersi durumda ise hiç gözükmez top news te o gönderi.

insanları takip eden biri bunu kullanmamalı. eğlence için iyi ama.
Mesaj tarihi:
escape said:

yani top news'in amacı bir nevi burdaki "güncel başlıklar" gibi bişi.

tam tersi, most recent buradaki güncel başlıklar. Top news en çok ilgi çeken şeyleri toplayıp önüne seriyor, most recent ise en son ne yapıldıysa ilgiye bakmadan direk önüne koyuyor.
Mesaj tarihi:
reyou said:

xaty said:

aynısının laciverti..

yeni sistemde arkadaşlık olayı gelsin, kendi profilimizi yapalım, arkadaş ekleyince mama gelsin, mamalarla poker oynayalım, albüm yapıp resim ekleyelim, sonra da onları yorumlara boğalım.

afhuasf adam gelecegi gormus

vay be, ben mi yazmışım onu dedim.. mama
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...