Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 eski tarz o grup :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yahu ne oluyor feyse, gün içinde sürekli erişememezlik yaşıyorum=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bende sorun yok. normalde stabil olmamasına rağmen baya iyi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yurt dışı gg olduğu için ulaşım hatası veriyor 404 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yeni servera taşıyolar sitenin bi kısmını. üye sayısı her geçen gün artıyor. aslında üye sayısı artmıyor. normal üyelerin fake hesapları artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fake hesapları da komple silemiyosun ki. ben bi tane actım mesela deneme yapmak icin kullanayım diye. kullandım sildim. gunler sonra mail geliyor hesabınızı tekrar aktif ettiniz diye. halbuki yapmadım oyle bisey. bi de insanların kendi feykini gectim reklam amaclı acılan profiller var. karı fotografı koyup 1 milyon abazayla arkadas olup birden reklama donusuyorlar falan. 500 milyon kullanıcının 200 milyonu boyle uyeliklerdir rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yav yeni msn ile kullanayım dedim şimdi normal biçimde giremiyorum feysime. ne yapayım yav kafam karıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
propiyonik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bnde arkadas eklerken ck sorun yasiorm ya bu kişyi tanımıyorsanız gbi bi yazı cıkıor genelde cok az kişi eklerim üstelk ama öle olunca sinirlenip dondurdm :) nedeni ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 eklediğin kişinin 47832472039 tane arkadaşı olunca çıkıyor o. sadece o seni eklerse ekleşebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 propiyonik said: bnde arkadas eklerken ck sorun yasiorm ya bu kişyi tanımıyorsanız gbi bi yazı cıkıor genelde cok az kişi eklerim üstelk ama öle olunca sinirlenip dondurdm :) nedeni ne olabilir? yani diyolarki "zamanında günde 200 300 tane arkadaşlık isteği yolladığın zamanlara say. yok artık saana arkadaşlık isteği tanımadığın kızları ekliyosun durmadan çıktır git burdan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abaza mısın birader demek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bana öyle hiç kimse bir uyarı veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 propiyonik said: bnde arkadas eklerken ck sorun yasiorm ya bu kişyi tanımıyorsanız gbi bi yazı cıkıor genelde cok az kişi eklerim üstelk ama öle olunca sinirlenip dondurdm :) nedeni ne olabilir? ortak arkadaşın yoksa da çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu facebookta birini silmek istiyorum, silemiyorumda... en azından bu kişinin iletilerine filtre koyabilme gibi bir durum var mı? sabah akşam macroya bağlamışcasına hiç hoşuma gitmeyen videolar, haberler paylaşıyor. bu kişinin gönderdiği iletileri kapayabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sag ustte x le kapatıyosun soruyo bi daha gosterelm mı diye hayır diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 vuvuzela said: sag ustte x le kapatıyosun soruyo bi daha gosterelm mı diye hayır diyosun teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bundan sonra bu topikte sorulara ben cevap vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hiçbiriniz bişi bilmiyosunuz la tek elden yürütülcek işler burda teşkkrler iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dostum, güzel kardeşim, paticik üyesim, burada sorulara sadece ben cevap veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 burda soru soranı şişlerim ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ben istemeden biri beni grubuna eklemiş.. Nasıl olmuş o acaba bileniniz var mı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ekleyemez. event'e ekler en fazla, event'e attığı mesajlar sana da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://www.facebook.com/home.php?sk=group_100780086658860&ap=1 Open group falan diyor yiğit yaf anlamadım bende :S arkadaşım gerçi çok problem değil de. Herkes kafasına göre eklerse biraz sıkıntı olur. Members kısmında adım var yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 "Biz eşcinseliz diyenler" grubuna falan girersen öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 wastyrx said: Ben istemeden biri beni grubuna eklemiş.. Nasıl olmuş o acaba bileniniz var mı? :/ bu sorun bendede var bir çok alakasız şeyi beyenmişim sonra sonra fark ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar