Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 oha selçuk erdemle hala arkadaş olmayanlarımız mı var?ayy eziquee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ben de pati grubuna üye oldum heyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bende girdim.hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: CthuLhu üye § 09 Ekim 2007, Salı - 01:08 [ özel msj ] oha selçuk erdemle hala arkadaş olmayanlarımız mı var?ayy eziquee hadelen sensin ezik. oldum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Millet ilkokul arkadaşlarını buluyor ya . Ben bu siteyi çözemedim doğal olaraktan ilkokuldan networkumde olan kimse yok nasıl bulacam ben onları . Adlarını soyadlarını hatırlıyorum ama öyle ad soyad ile aratma olanağı var mı ? (yok gibi , yada ben bulamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 search var sol üstte yaz ordan aratırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ben bu kişiler hakkında yazılan yazılara takıldım Yok onu bilmem kimden dolayı tanıyorum yok onla çıktım yok onla takıldım yok onu facebooktan tanıyorum Yahu 20 senelik arkadaşlarım var Kim tanıştırdığını geçmişiz yediğimiz içtiğimz ayrı gitmiyor Ne yazcaz ona met randomly gibi de bir şey var onu hiç anlamış değilim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 other diye bi seçenek mevcuttu sanırım. bazen tanıdık kişilere bu adamı hiç tanımıyorum diyesim geliyo :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 aciklama yapmana gerek yok, bas gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 00:00 tarihinde, ghaldszar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 met randomly dedikten sonraki açıklama kısmına yoldan diyorum kral oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yau ilkokuldan bir arkadaşım buldu beni, çok sevindim =) yalnız o kadar değişmişiz ki.. o temkinli, ben temkinli mesajlar attık.. yani isim aynı isim ama fizik apayrı, insan emin olamıyor.. zaman değiştiriyor nitekim, vay anasını be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 "feysbuk turkce olsun" diye bi grup kurmuslar sdfsdfds [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 14:28 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ne bilim hos bişeye benziyor paticik grubunada katıldım yonja gibi olmaz herhalde yonjacıların temel ingilizceye sahip olduklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 sabah gazetesi facebook yazı dizisi veriyomuş yarından iğtibağren :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 15 güne kalmaz onu da engellerler... Böyle sitelerin akıbeti bu ne yazıkki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 SWevgi anlaşmak değildir mühendis de sevilir diye çığ gibi büyüyen bir grup var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Yandık o zaman. Bütün yonja sabah sayesinde facebook a geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 geçsin ne farkeder ki? sonuçta sana bulaşamıyorlar senin iznin olmadan. mesela serdar ö. diye bi garip adam gelmiş ekliyor herkesi listesine ama izin vermedikten sonra yapabileceği birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 lan bug oldu eski arkadaşım eklemiş beni 1 friend request diyor tıklıyorum confirm li yorum işte You have no more friend requests. You are now friends with xxxxxxxxxx. diyor sora Back to Homepage dediğim onda tekrar 1 friend request aynı şahıs sölede bişi var profile imde Osman and xxxx are now friends. 11:46am dio adamın profilinede bakabiliyorum alla ekledi sanırım ama hala request duruo. Ne hanzo site ya. [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 13:03 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Eh cemad olayın güzelliği bu da. İnsanların listelerinde görmek istemiyorum bunları... Banane işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 göçtü sanırım facebook login olmuyor ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 gün içinde çok göçtü site..ölüyor serverları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 dün gece üye oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bi süre önce üye oldum, geçen hafta ilkokul arkadaşlarımla birbirimizi bulduk, bugün hep beraber buluştuk. Çok GIRAL site ama anladığım kadarıyla onun da bokunu çıkardılar. Sayfasında 598124989142019 tane app olan adamlar var. Çoğu da "o seni ısırdı sen git onu ısır" ya da "o sana şunu verdi sen ona şunu ver" tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar