xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mum_Chamber said: soldan news feed'e basinca duzeliyor o hata O hata düzeliyor yenileyince bir kaç kere de bazen en son olay olarak saatler öncesindeki şeyi gösteriyor ve herhangi bir şekilde düzelmiyor. Takılı kalıyor resmen.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet, ben de farkettim simdi. ne salak seymis.. facebook, kusura bakma ama mundar ettin
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Değişen kişilerin güncellemelerini göremiyor muyuz acaba? Digsby kullanıyorum, oradan geliyor olaylar ama sayfa açınca göremiyorum
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benimki değişmemekle kalmayıp 3 haftaki önceki statüleri falan göstermeye başladı
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yeni tasarımdan dolayı yattaralarda site. hide dediğim kişilerin şeylerini newsfeed de gösteriyo vs..
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 harbiden kafayı yedi ya. benim de 3 yıl önce deactive ettigim account kendi kendini aktif edip main accountuma arkadaslık talebi yolladı. tekrar deactive ettim simdi tekrar aktif olmus, deliricem.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aha değişti benimde, facebook'ta değişirken birden nolduğunu şaşırdım.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 şimcik değişti benim sayfa da. olmuş bu beğendim baya.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 az once degisti benim de, begenmezsem ya da cok begenirsem buradan cemkiririm
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi neye göre değiştiriyolar şunu ya, en ufak değişiklik yok :(
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sol tarafta görünen kişilerin diğerlerinden ne özelliği var? Kendimiz oraya istediklerimizi koyamıyor muyuz? Veya en çok konuştuklarımızı otomatik koysa?
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abi iki gün önce arkadaşın değişti, şu anda benimki. Allasen feysbık ya. 30 kere tasarım değişir mi?
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yayın akışı halen düzelmedi ama, ara ara sapıtıp kaç ay öncekileri gösteriyo takılı kalıyor falan.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi ısrarla benim eski accountumu active ediyo kendi kendine, komple sil secenegi de yok ki anasını satıyım. kafayı yedim yahu.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: soldakiler online olanlar, chat icin. online'ların bir kısmı orada, hepsi değil. 92 kişi sığmaz zaten oraya da neye göre seçip koyuyor o kısımdakileri? alfabetik değiller, herhangi bir gruptan da değiller, çok konuştuklarım da değil, sadece kızlar da değil. rastgele konulmuşlar gibi.
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 facebook hesaba saymıyo bizi. benimkide aynı değişmedi. aman off EKİM
Öne çıkan mesajlar