escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aynen benimkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mum_Chamber said: soldan news feed'e basinca duzeliyor o hata O hata düzeliyor yenileyince bir kaç kere de bazen en son olay olarak saatler öncesindeki şeyi gösteriyor ve herhangi bir şekilde düzelmiyor. Takılı kalıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet, ben de farkettim simdi. ne salak seymis.. facebook, kusura bakma ama mundar ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Değişen kişilerin güncellemelerini göremiyor muyuz acaba? Digsby kullanıyorum, oradan geliyor olaylar ama sayfa açınca göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 benimki değişmemekle kalmayıp 3 haftaki önceki statüleri falan göstermeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yeni tasarımdan dolayı yattaralarda site. hide dediğim kişilerin şeylerini newsfeed de gösteriyo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 harbiden kafayı yedi ya. benim de 3 yıl önce deactive ettigim account kendi kendini aktif edip main accountuma arkadaslık talebi yolladı. tekrar deactive ettim simdi tekrar aktif olmus, deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 facebook gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bıraksınlar bence bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aha değişti benimde, facebook'ta değişirken birden nolduğunu şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 şimcik değişti benim sayfa da. olmuş bu beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 az once degisti benim de, begenmezsem ya da cok begenirsem buradan cemkiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi neye göre değiştiriyolar şunu ya, en ufak değişiklik yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne degisti yaw ss atsin biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sol tarafta görünen kişilerin diğerlerinden ne özelliği var? Kendimiz oraya istediklerimizi koyamıyor muyuz? Veya en çok konuştuklarımızı otomatik koysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abi iki gün önce arkadaşın değişti, şu anda benimki. Allasen feysbık ya. 30 kere tasarım değişir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 soldakiler online olanlar, chat icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yayın akışı halen düzelmedi ama, ara ara sapıtıp kaç ay öncekileri gösteriyo takılı kalıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi ısrarla benim eski accountumu active ediyo kendi kendine, komple sil secenegi de yok ki anasını satıyım. kafayı yedim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fena olmamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bencede eskisinden daha ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: soldakiler online olanlar, chat icin. online'ların bir kısmı orada, hepsi değil. 92 kişi sığmaz zaten oraya da neye göre seçip koyuyor o kısımdakileri? alfabetik değiller, herhangi bir gruptan da değiller, çok konuştuklarım da değil, sadece kızlar da değil. rastgele konulmuşlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 benim hala değişmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 facebook hesaba saymıyo bizi. benimkide aynı değişmedi. aman off EKİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aha valla sevdim güzel olmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar