Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben daha göremedim de duyduğuma göre yeni bişey yok, sadece ordan alıp başka yere koymuşlar, başka yerdekini oraya koymuşlar falan.

Madem ciddi bir şey eklemiyor/getirmiyorsun niye insanların alışkanlıklarına ters bir şey yapıyorsun ki?

Kötü olmasa bile alışmak zor olur mutlaka.
Mesaj tarihi:
Chat, online kişileri kullanmıyorum nerdeyse hiç FB üzerinden. Digsby diye bir şey var, msn gibi kullanabiliyorsunuz, tavsiye ederim. Hatta profilinize bakan biri oradan size ulaşabiliyor Digsby'de online'sanız.
Mesaj tarihi:
güzel olmuş da eskiden sol taraftan farmville'i filterlayıp oyunda millet neler paylaşmış onu görüyorum tek seferde. şimdi onu yapamıyorum var mı acaba bi yolu?
Mesaj tarihi:
toggie said:

güzel olmuş da eskiden sol taraftan farmville'i filterlayıp oyunda millet neler paylaşmış onu görüyorum tek seferde. şimdi onu yapamıyorum var mı acaba bi yolu?
Mesaj tarihi:
benimki de değişemedi bi türlü, merak ediyorum nolduğunu :P

dünden beri milletinki değiştikçe benim feed'deki güncellemelere bi haller oluyor, arada güncellenmiyor falan sinir etti..
Mesaj tarihi:
cok bi degisiklik hissedilmiyor. ise yarayan kısım belli baslı seylerin bir araya getirilmis olması. mesajlar, notificationlar falan.

filter yapamıyorum farmville'e ona uyuz oldum. bookmarklar da filterların oldugu sol tarafa gecmis.

aynı yerde online friends gorunuyo. bu baya gereksiz olmsu bence. chat yine eski yerinde oldugu icin soldan isme tıklayınca yine chat eski yerinde acılıyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...