Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bugun gecis yapilacak diye dolasiyor haber sitelerinde. tabi amerika hala sabah 9u yasadigi icin, bugun ne zaman tam bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 benimde değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Feyisbukuma bişi oldu tipi kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi bende niye değişmedi ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bende de değişmedi, değişmemesi sorun değil de Live Feed tutukluk yapıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 çok kötü olmuş yeni görünüm değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben daha göremedim de duyduğuma göre yeni bişey yok, sadece ordan alıp başka yere koymuşlar, başka yerdekini oraya koymuşlar falan. Madem ciddi bir şey eklemiyor/getirmiyorsun niye insanların alışkanlıklarına ters bir şey yapıyorsun ki? Kötü olmasa bile alışmak zor olur mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Kesinlikle kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yeni şey gelmiş, online kişiler falan solda bi yere tasınmıs, profil / arkadaslar vs gibi yazılar kalkmış.. bi tuhaf olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Duruyor bende onlar yukarıda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Chat, online kişileri kullanmıyorum nerdeyse hiç FB üzerinden. Digsby diye bir şey var, msn gibi kullanabiliyorsunuz, tavsiye ederim. Hatta profilinize bakan biri oradan size ulaşabiliyor Digsby'de online'sanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence güzel olmuş hemen alıştım. notificationların sol üste taşınması biraz zorladı sadece sfdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 güzel olmuş da eskiden sol taraftan farmville'i filterlayıp oyunda millet neler paylaşmış onu görüyorum tek seferde. şimdi onu yapamıyorum var mı acaba bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 resmini gördüm nefret ettim lan , şu an bizim buraya gelmedi yenisi gelmez de umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence fena olmamış. anasayfada f5 de gerekmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 f5 in tadı farklı yahu , ben seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 varlok said: bence fena olmamış. anasayfada f5 de gerekmiyor artık. eskisinde de gerekmiyordu, belli aralıklarla update ediyordu gelişmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 toggie said: güzel olmuş da eskiden sol taraftan farmville'i filterlayıp oyunda millet neler paylaşmış onu görüyorum tek seferde. şimdi onu yapamıyorum var mı acaba bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 benimki hala aynı dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 benimki de değişemedi bi türlü, merak ediyorum nolduğunu :P dünden beri milletinki değiştikçe benim feed'deki güncellemelere bi haller oluyor, arada güncellenmiyor falan sinir etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 cok bi degisiklik hissedilmiyor. ise yarayan kısım belli baslı seylerin bir araya getirilmis olması. mesajlar, notificationlar falan. filter yapamıyorum farmville'e ona uyuz oldum. bookmarklar da filterların oldugu sol tarafa gecmis. aynı yerde online friends gorunuyo. bu baya gereksiz olmsu bence. chat yine eski yerinde oldugu icin soldan isme tıklayınca yine chat eski yerinde acılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 browseri onceki boyuta dondurme bugu varmi hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: No posts to display. Use the Publisher above to add your own. Bu ne ya, ayıp fb ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 soldan news feed'e basinca duzeliyor o hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hala değişmedi benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar