Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 tek tek application'ları bloklaman gerek başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Son Aktiviteler bölümü lazım bana. Geçen sene gibi ana sayfada, İstekler/Güncellemeler altında gözükürdü. Sonra kalktı. Özel Mesaj bölümünden bakmaya başladım. Şimdi ordaki de kalkmış. Nasıl bakıcam ben ya Aktiviteler bölümüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya benle alakasiz bir hesabim var. normalde kullanmiyorum zaten. herifin teki kufur yazmis pm. sikayet ettim 1 saat surmeden uctu herif. boyle hizli mi harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 limited profile'a bir insani nasil ekliycem delirdim. eskiden her insanin yaninda boyle bir secenek yok muydu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://www.facebook.com/privacy/?ref=mb burada bi yerde olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bulamiyorum orda. kimler resmimi irtimi zirtimi gorsun vs diye tonla secenek var ama bir insani tek tusla limited a atip kurtulmak istiyorum eskisi gibi..100 saat herkes icin tek tek ayar yapamam ki..hangi gerizekali profilden limited secenegine cevirmeyi kaldirdiysa kafasina zcayim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bana bazı notifacationlar gelmiyo.like lar olsun walluma yazılanlar olsun falan. nasıl ayarlıcam bunları nereden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://www.facebook.com/privacy/?view=profile her secenek icin customize diyorsun, kim ne goremesin belirliyorsun. hatta istersen bir friend list yaratiyorsun, o listeyi ekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yok ben gelmeyen notifacationlar bana gelsin istiyorum.baskasının bişeyi gormesini engellemek istemiyorum mum.notificationla ilgili ayar lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 2. bu tarz topicim ama bu olay bugun oldu böyle üstteki mavi çizgi uzamış kısaltmanın yolu var mıdır herhangi bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yeni uzadı o önceden yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 evet onu diyorum bugun uzamış kesinlikle of çok çok kötü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 beni de baya rahatsız etti bu sabah gözüm sola doğru kayıp duruyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nedir bu internet bölümündeki faşistlik ya :( her topic bi baska topicle birleşiyo tiren oluyo sonra nedanko uçurucak hepsini çok yer kaplıyo büyük topic diye feysbuk açmıyorum artık zaten bakıyodum oylesine sadece bi de nereye şikayet ederiz bunu gtüm gibi olmuş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 söylemeseniz fark etmemiştim. nefret ediyorum hepinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben müdürünüz kim dedim, mark zuckerberg'i bağladılar direkt. ona öm atıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben acı çekiyosan hepinmiz o acıyı yaşamak zorundasınız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Cintonik said: bana bazı notifacationlar gelmiyo.like lar olsun walluma yazılanlar olsun falan. nasıl ayarlıcam bunları nereden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 o dediğin sanırım üstten ayarlar dedikten sonra bildirimler sekmesinden yapılıyor. bu arada o maviler uzayınca lan phishing mi yedim acaba diye kasılmadım değil. edit: evet ordan olmalı. bakınız: Duvar Yorumları Email icon Duvarımdaki bir habere yorum yaparsa Bir Duvar haberine benden sonra yorum yaparsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 iphone uygulaması güncellendi bugün. v3 önceden olmayan 1-2 şey gelmiş, statuslere comment yazma vs gibi. hızlanmış, güzelleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 typing maniac oynayan var mi? asagi yukari 10 gundur oynuyorum. 500k puan yaptim. http://apps.facebook.com/typing-maniac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Batuhan_BJK said: typing maniac oynayan var mi? asagi yukari 10 gundur oynuyorum. 500k puan yaptim. http://apps.facebook.com/typing-maniac/ ahah iyiymiş bende dünden beri 5 kez oynadım sırasıyla 40k - 120k - 150k - 220k - 303k yaptım ama anlamadığım bir şey var son oyunda farkettım siyah kağıtlar eklenmiyor sanırım sağ tarafa doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 youtube'ta olan bir videoyu nasıl paylaşıcaz bilen var mı ? illa önce dl edip upload mı etmek lazım? bir application var direkman youtube videolarını profilde paylaşıyor ancak application yüklü olmayan göremiyor falan direkman playe basıp izlenmiyor sinir bir durum. edit: mulgear6 said: 2. bu tarz topicim ama bu olay bugun oldu böyle üstteki mavi çizgi uzamış kısaltmanın yolu var mıdır herhangi bir şekilde? browseri minimize edip kullan dsfdgfds türk işi yöntemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 @kingpin. abi youtube da direk link var fb için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 oha görmedim ben onu :) sağolasın. bazı kekanlar video ismini değiştirip sonuna added by hede hödö diyor onu nasıl beceriyolar dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar