Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: ZaugnaKhaldun said: http://www.facebook.com/default.aspx of çok iyi lan of bunu ben yapcaktım, index.html alcaktım, hepsi dolmuş öf. search.aspx aldım ama ehehe. ayrıca sitemap.aspx, contact.aspx falan şu an açık, girin alın voltranı oluşturalım. Mediş Futtuyu nerden tanıyon lan. Bizim sitede oturuyo o. Sileceksin o kızı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sizin sitede? eskişehirde diyosan yenikent site sayılmaz ki lan sdfsd ankara diyosan da bilmiyom medişin nerde oturduğunu. beysukenttemiydi lan? yok değildi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi mediş futtu diye insan mı tanıyorsun?Tv'ye falan çıkmış mı acayip isimler başlığı altında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: sizin sitede? eskişehirde diyosan yenikent site sayılmaz ki lan sdfsd ankara diyosan da bilmiyom medişin nerde oturduğunu. beysukenttemiydi lan? yok değildi galiba. Yok tekirdağda yazlıkları var o siteden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: CthuLhu said: abi bu fanı olduğum page'lerin fanlığından nasıl kurtulcam? NİYE FANDAN KURTULUYON OVERKLOK MU YAPCAN fan of a fan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Porofilim bozuldu lan. Girilmiyo. Yok mu bu Facebook'un ustası, teknisyeni felan. kime müracaat etçem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Facebook profilimin taklıtı niye yaparlar acep WTH diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 KillJoy said: benim ismimde eralp kingpin'in ismide eralp Abov. Ne çok Eralp var bu sitede be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 benim adım da eralp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi gidin lan. kill senin ismin ekrem bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bella kız değil miydi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mümkün tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Skyfire said: bella kız değil miydi abi? değilim bıktım,neden herkes kız sanıyor nick değiştireyım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 500 arkadasım varmış benim bilmezmişim 10 tane adam gibi adam cıkar içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Bella 450+ Otelde %30 İndirimli Tatil Sadece TatilSepeti.Com'da! 444 4420 tatilsepeti.com lol reklama bak ddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: Skyfire said: bella kız değil miydi abi? değilim bıktım,neden herkes kız sanıyor nick değiştireyım en iyisi. ben de öyle biliyordum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kız olan Dela değilmiydi ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 KillJoy said: benim ismimde eralp kingpin'in ismide eralp Bundan sonra kingpin in ismi eralp kemal olsun! *koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ööööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 olmadı diyoruz,sana puanım sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ismimle espri yaptın sana puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bir sorum olacak,arkadaş listemde olmayan bir arkadaşım bana mesaj atmış,fakat kendisini ekleyemiyorum,profiline bakamıyorum ve mesaja cevap yazamıyorum.İsmine tıklayamıyorum gönderdiği mesajın sayfasında,ismini aratınca da çıkmıyor.Nasıl ulaşabilirim ona facebook üzerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Arkadaşın facebook' unu kapatmış sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Beyler bu duvarıma şuana kadar duvarıma yazılan ve paylaşığım videolar etc...temizlemek istiyorum yani boş bir görünüm olsun ,istiyorum bunu nasıl yaparım ? tek tek sil demeyin denedim çok var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar