Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Hoca nerden değişio bu yav. Uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bi sefer aldıysan daha değişmiyor. öyle kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://www.facebook.com/username/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sağolasın aldım sonunda. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Hoho benle aynı isimde 1 insan daha vardı feysbukta, ondan önce kapmış oldum iyi oldu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim ismimde kimse yok feysbukta bu derece eşsiz bi insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bırak facebook'u google'da en tepedeyim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi ismim de Eralp yani. Hayatınızda kaç tane Eralp ile karşılaştınız ki? Adamın soyadı bile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 deneme yapayım derken tavşan olanlar el kaldırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 "roket adam" said: benim ismimde kimse yok feysbukta bu derece eşsiz bi insanım. benim ismimde de yok. bu durumda eşsiz olmuyorsun çünkü feysbukta ismi eşsiz olanlar grubuna dahil oluyorsun ki grup benim de katılımımla en az 2 kişi. yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim ismimde eralp kingpin'in ismide eralp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Eralp said: Abi ismim de Eralp yani. Hayatınızda kaç tane Eralp ile karşılaştınız ki? Adamın soyadı bile aynı. soyadı eralp olan tanıyorum da, ismi eralp olan ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Benimle adi soyadi ayni olan bir herif tepede, ben ikinci miyim neyim gugilda sanirsam. Essiz bir soyadim var ama, ben de bununla prim yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ginaly said: caner89 falan al. çok karizma. alişan31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 MADBOY said: Essiz bir soyadim var ama, ben de bununla prim yapayim.ama en essiz soyad tim'de abi..GELİCİ lan ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 /turtlepile aldim dory 4 karakter kabul etmedi picler. r3aLd0ry666'de available degilmis =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim soyadım incekabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi bu fanı olduğum page'lerin fanlığından nasıl kurtulcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 altta üste biryerlerde remove olması lazım. tıkla,kurtul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yok işte, biliyorum o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 CthuLhu said: abi bu fanı olduğum page'lerin fanlığından nasıl kurtulcam? en solda altta remove diye bi link var oradan. ben de bi kere yanlışlıkla bişeyin fanı olduydum da zor buldum senin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 solda "remove me from fans" var. aşağıda da değil,yukarıda da değil.sol kenarda ortada. kesin vardır,zorla fanı mı yapıyorlar hangi şey o ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 CthuLhu said: abi bu fanı olduğum page'lerin fanlığından nasıl kurtulcam? NİYE FANDAN KURTULUYON OVERKLOK MU YAPCAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: CthuLhu said: abi bu fanı olduğum page'lerin fanlığından nasıl kurtulcam? NİYE FANDAN KURTULUYON OVERKLOK MU YAPCAN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar