Prawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 deactivate oldum bir sureligine. Oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sevgili mod, niye birleştirdin? hey allam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çünkü facebook? allah'lık olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 seni allaha havale ettim. çok acildi o yüzden kaynamasın diye öyle bişey yapmıştım dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 CthuLhu said: çünkü facebook? allah'lık olan ne? monopoli +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yeri burasımı bılemedım genede bı yardım gelır elbet dıyerek actım facebook da gelen kutusu 1 olarak gorunuyor fakat ıcerısı bombos degıl okumak sılınmıyorda kaldı ole nedır bu bole banlıyan bırı atmıs mıdır dıe dusunuyorum arama yapınca onuda goremıyorum genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bana da olmuştu bu, bug var sanırım.. ben bug report yapmıştım, 1-2 güne düzeldi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 e bozmuşun işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evdeki herhangi bir elektronik aygıtın çocuklardan daha değerli olduğu D ve E sosyo-ekonomik sınıfı aile babası gibi atarlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yeni farkettim.eskiden sadece istiyenlerin profilini açabilioduk.şimdi herkesin sayfasını açabiliyoruz ve profil resmini güzelcene görebiliyoruz abazalıklar için birebir olmus.istediğimize yazabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Görebildiğin bilgiler yine aynı yaa, sadece profil resmi biraz daha büyük gözüküyor. Daha iyi olmuş bence de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 iyi olmamış önceden profilini görebileceğimiz kişilerin linkine bakıp anlayabiliyorduk şimdi abazanlık emellere ulaşma süresi yüz katına çıktı daha da bakmakla uğraşmam tanımadığım kişilerin taş arkadaşlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 oahahahhah aynı şeyi düşündüm ve yazmaya çekindim desem sdkjfhsdkjfhsdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bi kişinin yazması yeterliydi şimdi seni de tanıdılar, kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 video sitesi oldu artık, youtube'a rakip mi olacak nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya zaten profil fotolarının büyük halini görme imkanı vardı ki önceden de. ufak bi katakülli ile görüyodunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 social me var bi türlü silemiyorm nası silcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 facebook bildigin millet birbirine yazsin, kilitlesin diye yaratilmis bir site. bir de fbi ve cia ye bilgi sagliyor; ve diger bilimum kurulusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sağol aydınlattın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eyvallah ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Aga ben profilimi cia' e kapadım, privacy settings den yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 rica ederim, lafi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 username dalgası gelio dior.. 13ündü saat 7 de nickname seçecekmişiz.. acaba direk yonja mı oluyor isimde kalkarsa ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kimse nasıl bahsetmemiş çözemedim. artık kullanıcı adı alabiliyorsunuz facebookta. facebook.com/yigitarda mesela benimki. ilk 3 dakikada 200.000 kullanıcı adı alınmış. bir daha da değiştirilemiyor, ona göre alın ünlü isimlerinkini de alıyorlar tabi, o bilgi için de şuraya gidin her şey beleş değil:p http://www.yigitardaturkoglu.com/2009/06/facebook-nickname-hususu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar