unac Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 facebook yonjalaşanlardan mıdır yoksa yonjalaşmayanlardan mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 former. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kesinlikle yonjalaşanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 herkes gibi ilkokul arkadaşımızı bulmaya girdik.ama insan sıkılıo tabi.bulacagını bulduktan sora yeni ilişkiler için tanımadıklarına yeltenio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 haha ne ilkokul arkadaşımı buldum, ne de başkalarına yeltendim.. sadece sitede online duruyorum o kadar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hangi içkisin,hangi kurtlar vadisi karakterisin...off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Çilekli mi seversin ? Elmalı mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 iddaya bak: http://www.facebook.com/group.php?gid=6762686934 85 member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 anca 100 kişi bulur zaten sdfjkhsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 en azından iddialı bi çalışma olmuş.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 off lanet grup. ibne toplulu sdlfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 artık tiksiniyorum bu sitenin ismini duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla bende bi duygu uyandırmıyo bi web sitesi de, :D saçma sapan applar vs.lerden uzak durunca, bu saatten sonra anlamı kalmadı kim var kim yoksa buldum ilkokul öğretmenim dahil. (eklemedim tabii ehehe) hiç bişeye yaramıyo artık site. boş boş bakıyorum msn gibi alışkanlıktan açıyorum sadece. ama şöle bişey oldu, yıllardır yapmak istediğim, ama gerçekten çok istediğim, beni tamamlayacak bişey gerçekleşti bu site sayesinde, artık özgür hissediyorum. :) bi de viktoria tolstoyla direkt konuştum bu site sayesinde o da bomba oldu :D (gerçi artık o da benim gibi tiplemelerden rahatsız oldu ve privacy hede hödösünü ince ayarladı heralde görünmüyo bişeyi...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Peter said: iddaya bak: http://www.facebook.com/group.php?gid=6762686934 85 member Ece Cengiz (Turkey) wrote at 11:26pm on March 30th, 2008 100 mü?? ne 100ü Türkiye dünyada en çok TH hayranı bulunan 3. ülke bunu biliomuydunuz? bilmiodunuz tabi... (İstemiorzz diyen kişilerle konuşuyorum yanlış anlamayın) Siz istemio olabilirsiniz ama biz ÇOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 doğrudur o boktan grubun dünyada hayranı olmaması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 almanya bir türkiye üç ikinci kim bulamadım sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ajkhsdkfdsg bu nedir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sdfaljksdf graveyard abdülmüttalip'ten sonra bu da değişik bir kombinasyonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 neyse ki ortak arkadaşın yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kabul et kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahahaha tipte bi mükembıl zaten sdkfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 of demet nerde keko var mıknatıs gibi çekiyorsun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kingpin said: of demet nerde keko var mıknatıs gibi çekiyorsun ahah. bunun üstüne bişi derdim de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet misal geçen eralp diye bi keko gelmiş demet'e çok eğlendik edit: ah ulan bir mesajla kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ya pru 2 dakka ortaokul ağzı yapma hadi canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar