Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 facebook'da chat olayı efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 600 e yakın req bekliyo kaç aydır, milleti kırmiym diye ignore de etmiorum. sadece işe yarayanları ekledim, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ignore edince adama gitmiyor ki reddetti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ayrıyetten onaylamamak ile ignore etmek aynı şey. Onaylamayacaksan ignore et yani bi değişen olmayacak. Gerçi değişen şeyin temiz bir facebook hesabın olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Arada bilgisayar başındayken gelip kontrol eden manyaklar var, durum farklı bende :) niye accept etmion, niye eklemedin falan filan. ben de bi inceliym bazıları özel bilgileri falan alıomuş diye başımdan savıyorum. o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 arkadaşımda ellenmemiş 2bin küsür request var şuan rekora koşuyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ev arkadaşımda 3k =) yaklaşık 4k da maili var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Maillerine o şekilde bakmayanları sinir oluyorum. Mail adreslerini sadece msn için kullanıyorlar. Halbuki mail adresi çok güzel bir iletişim sistemi ve düzenli olarak kontrol edilmeli. Offline mesaj pek kullanmam ben mail atarım ama kimisi attığım maili anca 1 ay sonra görüyor ki kimbilir o bir ay içinde kaç kere msne girmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu network olayını neden kaldırdılar bir bilginiz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 network olayını kaldırdılar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nw sayfası vardı artık yok. ama network olayı duruyor yani. turkey falan ekşide guru zamanında şöyle demiş şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aynen onu söylemek istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de toptan kalktı sanıyodum be yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 networkun ana sayfasını napcaksın ki?kız mı kescen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hay allah sanane be ferit :) hayret bişey. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet bi wall vardı galiba, tüm ülkenin yazıştığı wall. mantıksızdı tabii spam mesajlarla doluydu. sonra bi de istatistikler vardı. iyi olmuş ya kalktığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kingpin said: hay allah sanane be ferit :) hayret bişey. lol.ya bırak ezik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 1726 tane okunmamış mailim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahhahahah hangi kavak yelleri oyuncusuyum diye app var of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 baktın mı? hangisiymişsin? sdsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 çok ciks bi ablamda gördüm ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 başka bi türde olması beklenemez zaten sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hangi avrupa yakası karakteri app da var.. utanmaya basladım valla. bu gereksiz şeyleri sadece biz mi yapıyoruz yoksa bizlerden başka böyle şeyler yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yok gördüm bi kaç tane bunlar gibi.. yalnız değiliz. edit.mallasjkdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar