Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Applications olayinin cikmasi kotu oldu, facebookun sadeligini bozdu arti herkes abuk subuk davetiye gonderiyor,

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 14:47 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o abuk subuk, ne idügü belirsiz davetiyelerin ne oldugunu da, anca kabul ettikten sonra anliyosun adam gibi.
otomatik ignore opsiyonu olsa keske =*
quiz muiz falan iyi de, sith vs. jedi türevleri fazla gereksiz.
Mesaj tarihi:
valla vampir vampir sırıon mılletı =) ne anlıoz? ole zevk muabbeti donuo ste sırdım senı dıe =)

güzel site güzel kendıne ozgun bı sayfan oluo kolayca o cok guzel
Mesaj tarihi:
Bence pek dönmedi Yonja'ya. Yani mesela gezinen edinen birisi benim profilime girip inceleyemez, istemediğim sürece beni harassleyemez, dolayısıyla benim rahatım bozulmaz. Kendi arkadaşlarım dışında kimseyi de almıyorum listeye zaten. Dolayısıyla baya fark var bence. Kişisel bilgilerime ulaşamıyor herkes.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Diger kıyas yapılan sitelere göre çok daha nezih ve gerçekten arkadaşlık kavramının üstüne kurulmuş site,zamanla çoğu site gibi gittiği çizgiden uzaklaşabilir; ama şu an için gayet güzel bence.
Mesaj tarihi:
benim var ve application olayı çok bağlıyor özellikle
Fantasy Stok Exchange diye bir application var americadaki 3 büyük borsanın gerçek değişimlerine göre hayali paranı yönetiyorsun.. its really funny :)
Mesaj tarihi:
Ehe, benim topik burayi canlandirmiş akabinde :D
Evet, applications olayi super bişi, manyak şeyler var, her konuda bir dunya devi olmus site.. Valla, ev bile alabiliyorsun, iş buluyorsun felan.. Bir nevi insan kaynaklari olayi.. Harika, poker'e beklerim :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...