Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abicim niye tadı kaçsın? privacy'yi arttır. istemediğin adamları sil. huzura er. adam seni taciz edemiyor ki tadı kaçsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bn cok sevıyorum o sıteyı ya, giriyorum gundelık. guzel site guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Applications olayinin cikmasi kotu oldu, facebookun sadeligini bozdu arti herkes abuk subuk davetiye gonderiyor, [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 14:47 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 o abuk subuk, ne idügü belirsiz davetiyelerin ne oldugunu da, anca kabul ettikten sonra anliyosun adam gibi. otomatik ignore opsiyonu olsa keske =* quiz muiz falan iyi de, sith vs. jedi türevleri fazla gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 deli oluyorum ya onlara ben de.. aptal saptal şeyler, ne anlıyolarsa bundan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 valla vampir vampir sırıon mılletı =) ne anlıoz? ole zevk muabbeti donuo ste sırdım senı dıe =) güzel site güzel kendıne ozgun bı sayfan oluo kolayca o cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 girdim gruba. burasıda yonjaya dönmüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bence pek dönmedi Yonja'ya. Yani mesela gezinen edinen birisi benim profilime girip inceleyemez, istemediğim sürece beni harassleyemez, dolayısıyla benim rahatım bozulmaz. Kendi arkadaşlarım dışında kimseyi de almıyorum listeye zaten. Dolayısıyla baya fark var bence. Kişisel bilgilerime ulaşamıyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben de girdim gruba. yonjadan filan daha farklı gözüktü gözüme. bi de facebook yakın zamanda birine mi satılmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Diger kıyas yapılan sitelere göre çok daha nezih ve gerçekten arkadaşlık kavramının üstüne kurulmuş site,zamanla çoğu site gibi gittiği çizgiden uzaklaşabilir; ama şu an için gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yonja gibi degil..ben sevdim.eski arkadaslari falan buldum.herkesin adini yazmasi degisik bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 vallahi eski arkadaşları bulma yönünde çok yardımcıoldu sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben de varım gayent kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 çok güzel lan ortaokulda ki sevgilimi buldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 sitede feci bir arama motoru ve invite olayı var, takdir ettim valla. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 17:12 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 benim var ve application olayı çok bağlıyor özellikle Fantasy Stok Exchange diye bir application var americadaki 3 büyük borsanın gerçek değişimlerine göre hayali paranı yönetiyorsun.. its really funny :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 cok cok guzel site valla, hayran birakiyor bazi ozellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben bile varım hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ooo arkadasim olur musun isabel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ehe, benim topik burayi canlandirmiş akabinde :D Evet, applications olayi super bişi, manyak şeyler var, her konuda bir dunya devi olmus site.. Valla, ev bile alabiliyorsun, iş buluyorsun felan.. Bir nevi insan kaynaklari olayi.. Harika, poker'e beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 applications igrenc birsey applications oncesi facebooku goren arkadaslar bana katilacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 gordum onu da, ama ben boylesini daa cok seviyorum.. Hos seyler var, her apps i yuklemedigin surece gayet hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bende varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 sürekli ignore ediyorum ben mesela beğenmedim application ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 "app. blocker" diye bi app. var aynı şeyler bıktırıncaya kadar geliyorsa kullanınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar