oper Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dory said: sonuncu sebebim ozel. oncekileri aciklamistim ama yenden yazarim hiç sikintim olmaz: mesela lisede boyle kil oldugum butun hatunlar oraya buraya gitmis, ayni durum ortaokulda da soz konusu ve bi de bi şekilde request yolluyorlar eklememezlik edemiyosun teyzem yaziyo: ayşeeeguuuuuul paaariissteeeee aysegül, öl canim sen. hayır ben biliyorum, sen kantine gittiginde sinifin yolunu bulamazdin, o kadar yazıktın. ne ara buyudun de paris yaptin be bi de hiç sevgi goremedim ben orda kimse bana hug falan yapmadi hiç kendi profilimde, milletin huglaşmasini izledim durdum gift de almadim adam gibi zaten fotograflarda da düzgün cikmam ki koyiyim "bakin ben de boyle oldum" diye arkadaş listene ekle, hug da yaparız hediye de yollarız dert ettiğin buysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Duruye, staja basvurdum kabul edilirsem hug manyagi yapicam seni soz df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 esas kim bakmış diye bi appli koymuşlar.. işte şimdi yandık ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 onu yok etmeleri lazım ama ya, facebook'u rezil eder o app. bi de bişey sorucam benim listedeki bi kız sürekli app invite yolluyor, fazla samimi de değilim şimdi bişey yapamıyorum, bundan gelen inviteları blocklama secenegi falan yok mudur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 valla sıkılıp kapatmıştım facebooku.ama başka yerde bulamıcagım birini bulunca tekrardan aktif ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Madcat said: esas kim bakmış diye bi appli koymuşlar.. işte şimdi yandık ake. app çalışmıyor zaten. bence bu app kesin fake. neden mi? acounter diye bi app var, size kaç kişinin baktıgını gösteriyor sadece sayı olarak. ve o app sayfasında bunun tahmini bi veri oldugunu söylüyolar, facebook privacy hede hödö kapatmış bazı şeyleri, kesin olarak öğrenemiyomuş o açıdan. sayısını öğrenemediğimize göre (kesin olarak) kimin baktıgını hiç öğrenemeyiz. sildim ben o app'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 kesinlikle fake bence o :) biraz kurcaladım şikayet edicektim de beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aa harbi lan, dur şikayet edim ben :D edit: oha app sayfasına giremiyom. girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 facebook forwardlarından; said: SEN HİÇ EMO OLDUN MU BABA? Sen hiç emo oldun mu baba? Bilir miydin sert rifflerde ağlamayı? Bilir miydin hiç bir sorunun yokken sevgilinden ayrılmayı? Acı çekmek için,ağlayabilmek için.. Sen hiç emo oldun mu baba? Saçlarınla kapadın mı gözyaşlarını? Siyah oje sürdün mü mesela tırnaklarına? Kahkülünde meç oldu mu senin hiç? Defalarca yuttun mu dudağındaki piercingi uyurken? Ve kesmek istedin mi bileklerini derinden? Sen hiç emo oldun mu baba? Siyah gömleğin üzerine kırmızı kravatlar takındın mı? Damalı bilekliklerinle sildin mi gözyaşlarını? Şaşkın gözlerle yukarıya bakıp, Fotografını çektin mi tepeden tepeden mesela? Bilir misin ki emolar da şaşar,emolar hep ağlar.. Sen hiç emo olup ağladın mı baba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ya friend listimdekilerin doğum günlerini haber eden bi app var mı acaba? bana en gerekli şey o, 10 senelik arkadaşımın bile doğum gününü bilmeyebiliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 facebook otomatikman yapıyo dediğini bi kaç gün önceden çıkıyo sağ tarafta şu gün doğum günü var diye. app olsun diyosan dha gelişmişi birthday calendar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 birthday alert diye bişi ekledim, sağol süper oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 birthday calender olayı gzlmiş tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 önemli deil :) zaten birthday calender'ın önceden sitesi vardı, orda tüm hotmail hesabındaki kişilerin dgününü öğreniyodun ekledikleri takdirde.sana mail geliyodu 1 hafta onceden.. facebook a taşımışlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bi sey sorucam hangi app'le bizi kac kisinin ya da kimlerin aradagını gorebiliyoruz.var mı oyle bi sey?arkadas oldugunu idia ediyo da bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 kimbakmış diye bi app vardı ama fake ti. sanırım kaldırmışlar. who's online diye bi app var, online kullanıcıları gösteren, o app'da senle ilgilenenleri gösteren bi bölüm var, ama ne demek istiyo anlamadım tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 kimbamışda görmen için iki tarafta da olması gerek o application'ın.who's online'ı bilemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 http://www.facebook.com/search_redirect.php?q=paticik&fc=0&gc=1&cl=300&rc=4&rank=2&friends=0&sns=0&k=400000000010&t=1&u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fprofile.php%3Fid%3D753248540&k=400000000010 böyle ablaları bekliyoruz paticik'imize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ahua o ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ablama mesaj atıcam siteyle ilgisi var mı diye :D yazılın :D edit: arkadaşlarının 4 te 3 ü erkek lan bunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu aramızdan biri veya bizi yiyo eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ismi de pati paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben de yiyo sandım da kedisine olan aşkından dolayı imiş o nick falan..biraz inceleyince profili anlaşılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fazla suyunu çıkarmadan oyunlar filan oynuyorum. eğlendiriyor az da olsa bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar