bonuss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 geçmişi fazla kurcalamamak lazımmış demekki demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Eski arkadaşlarla dolmuş taşmış buraları =) Hepsini seviyorum, hepsini çok özledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yok olay gecmisi kurcalamamak değil aslinda olay boyle ortaokulda kil oldugum hatuşlarin odtude olmasi benim de cankayada olmam. gayet basarisizlik abidesiyim ve kompleksim var bu kadar da dürüstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Evet dory'nin deği olay feci oluyo bazen. zamanında sallamadığın adamlar amerikanyalarda biyerlerde deli iş bulmuşlar, hayat kurmuşlar. Nerden nereye diyosun kendine bakıyosun. Ama mesela bi taraftanda buluştum hakkaten ilkokul arkadaşlarımla feysbuk sayesinde. çok da keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben bakıyorum lisede sınıf birincileri okul birincileri falan vardı şimdi alayı ezik büzük eğleniyorum onlarla. bide grup açmışlar sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ya bu account silme felan yokmu kıl oldum ben bu facebooka nasi silicem accountumu? deactive yaptim ama ben direk silmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 direk silme yok abi,deactive etsen bile bilgilerin onlarda kalıyor. gıcık bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 valla çoook eskiden kalma ilkokul arkadaşlarını falan bile bulabiliyor insan, sevindirik oldum bazılarını bulunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ilkokul arkadaşıma kaydım teşekkürler facebook grubunu görünce bıraktım ben abi. ahahaha. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 lise1 de yuzme takimindayken beni sigaraya baslatan elemani buldum.yazdim adresini bi koseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Arkadaşım Ebesini bulmuş araştıra araştıra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kampta gördüğüm hatunu buldum. o da beni görmüş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sonunda ben de deactivate ettim hesabımı... hatta neden deactivate ediyorsunuz sorusuna ''benim için sosyal dram oldu'' seçeneğini işaretleyerek cevap verdim. nasıl dram olmasın abi ilkokul aşkımın soyadı değişmiş, ortaokuldaki boğaziçine girip 300+ friend yapmış, lisedeki nişanlanmış, ünide hafiften platonik olunan kızın 4 yıllık ilişkisinin olduğu öğrenilmiş... dram diil de nedirlan bu? soruyo bi de neden diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben geçen gün facebooktan buldugum ilkokul arkadasımı gördüm tesadüfen :) çok sevindim 10 küsür senedir görmediğim insan sonucta bi acaip oldum. iletişime gecebildigimiz tüm ilkokul arkadaslarımızı toplayıp sınıf ögretmenimizi ziyarete gidicez ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 İlkokulda çok yakın bi arkadaşım vardı, hep beraber dolaşıyoduk falan. Büyüyünce ne olacaksın diye sordular mı bilimadamı olcaz diyoduk :P Sonra adamlar İstanbul'un öbür yakasına taşındı, bi daha da görüşmedik hiç nerdeyse. Dün öğrendim ki aynı bölümlerde okuyomuşuz :P Adamı facebook'ta buldum saç baş birbirine karışmış falan asljkfaksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 facebook cidden acayip bişi lan. lisede benim yüzüme bile bakmayan kızlar, burda friend liste ekleşiyoruz. lise dediğim 6 yıl önce. 6 yıl önce uzaktan baktığım insanlarla şimdi friend olmuşuz. hayır bir de privacy modası var, ona da uyuzum. yok resmini göremessin, yok profiline bakamassın, yok aramada sonuç çıkmasın felan böyle laubali şeyler. mesela tanıdığım bir arkadaşı ekliyecem, ama aynı isimden aynı yaşta bir sürü insan var. avatardaki resimden de pek anlaşılamıyor. illa onun friend listini inceleyerek senin arkadaş olup olmadığını anlayabiliyorsun. bir de bazıları iyice modaya uyup friend listini de private ediyor, "aferin" diyebiliyorum ancak. şu an bir moda akımı laf var, "feysbuktan ilkokul arkadaşımı buldum" diye. ilkokul arkadaşını bırak, ben anaokulumu aşkımı bile buldum lan. bir de karikatür dergilerinde karikatürcülerin malzemesi haline döndü bu facebook. neredeyse tüm karikatürcüler facebook odaklı espri yapmaya başladı. hani birşey trend olduğu an cılkını çıkartana kadar tüketiriz ya, öyle birşey. yine de yonjaydı, hi5ti felan bu tip sitelerden daha başarılı bir yer facebook. elbette arabiriminde bazı eksikler gözüme çarpmıyor değil. ama "altın üye olmadan bu kişiye wink yapamassınız", "altın üye olmadan günde 5 kişiden fazla ekleyemessiniz", "altın üye olmadan günde 3 özel mesajtan fazla gönderemessiniz" gibi kıstaslar yok, o olayı güzel. bir de televizyonlara çıkıp "sosyal siteler antisosyal sitedir" diye ucubik fikibok laflar eden insanlar türedi. evladım internet kültürü diye birşey vardır. elbette internetteki hayatı gerçek hayattan ayırt etmek lazım. oturup internet üzerinden tanışıp evlenmiyeceksin birileriyle. ama internet hayatını sanal hayattan da ayırmak gereklidir. çünkü internet yarı-gerçek bir ortamdır. sonuçta gerçek insanlarla muhatap olursun, bankalarla gerçek para alış-verişi gerçekleştirirsin, konuştuğun herşey internette kayıt altına alınır. bu yüzden interneti sanal ortamdan ibaret sanıp serbestçe küfür edilmiyecek, bankalarla dolandırıcılık yapılmayacaktır. o yüzden televizyondaki tartışmalar bana anlamsız geliyor. hani 40 yılda konuşacağın insanları cep telefonuna eklersin, ara sıra kısa mesaj atarsın, bazen telefon açıp konuşursun, bu tip işleri internet üzerinden yapmak istediğinde mi kötü oluyor. valla bana cep telefonuna kayıt etmekten daha kolay geliyor. neyse efendim facebooka dönelim. sürekli insanlara request yollanıp oynanan oyunlar dışında gayet işe yarar bir yer. bir tek şeyin eksikliğini çekiyorum ben. friend listimdeki insanların friend listini tarayıp, hangi kişilerin kaç friend'imin friend'i konumunda olduğunu görmek. hani bir kullanıcının profiline baktığımızda o kişiyle ortak arkadaşlarımızı görebiliyoruz, ama bu işi tek bir sayfa altında herkeste görebilmek isterdim. *not babında: friend list felan dememin nedeni, facebook'ta menülerde öyle yazmasından, yoksa elbette türkçesi arkadaş listesi demek (ne kadar türkçe oluyor o da ayrı mesele...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ahahahah Oğuzhan Demirel and Sinan Uğurdağ ended their relationship. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ahaah ben de cesaretli bi erkek bulsam in a relationship yapıcam ama daha bulamadım :D çok ilginç insanlar ekliyo listesine anlamış değilim. daha önce yazdığm ama bana yüz vermeyen kız gelmiş şimdi beni listesine eklemiş.. e be bacım o zaman nerdeydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Eralp Kingpin Relationship Status: In a Relationship with his right hand (Turkey) O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 temmuz is cemyılmaz. ikisi de sevgilisinden ayrılmış sanırım burda ancak facebook anlatayım derken eline yüzüne bulaştırmış açıklama yapayım anlamamış bünyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben de ilkokul arkimla bulustum. Garipti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 cumartesi bizim de ilk-ortaokul arkları toplantısı var bakalım =) bi de bir iki ay önce lisenin mezunlar toplantısı yapıldı gene facebook üzerinden 100+ adam gelmiş falan.biz erken kaçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tam biz türk halkına göre hea.. vay ortaokuldan kankamı buldum. aha kuzen de buradaymış.. ooo bizim patron diil mi lan bu, ahaha tipe bak.. özel mesaj: amca babam çok çok selam söölüyo, yeğenlerin gözlerinden öpüyor. toplu mesaj: tamam beyler yarın buluşuyoruz asdasd sinemasının önünde, hatunları da getirmeyi unutmayın. anne bak ebemi de buldum, nihahahaa.. misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bugün küçüklük sevgilimi buldum ben. ama dün bütün ilkokul arkadaşlarımı sildim mesela. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ya çok lüzumsuz insanlarda gelio be aa bak ben senin ilkokulda sıra arkadaşındım.ii ee napiim yani..ben senin eski sevgilinim hatırladınmı yooo falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar