fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 facebook yonja xuqa vs gib idegil, daha dogrusu xuqa nin ilk halini bilemedigimden yorum yapamiyorum. foto paylasmak, wall lardan arkadaslarina satasmak icin vs guzel. boyle sitelerden kimseyle tanismadim tanismaya da kasmam valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Tanissan da eksilmezsin zaten.. Hernese.. Ben de girdim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben de yonja ve bilimum tanisma-kari kaldirma siteleri gibi olmadigi icin (isim olmaz) (zaten ben pek kari kaldirmam da), bir arkadasin davetiyesi üzerine kaydoldum merakimdan. ''aa degisikmis'' gibi bi yorumum oldu, bi kac gün takildim, sonradan pek bi olayim olmadi ama eglenceli yanlari var wall'da atismak ya da grup acabilmek vesaire gibi. neysee. kari kaldirma gibi niyeti olan her yerde kaldirir zaten. evet evet. bak simdi mesaja mesela. elemanin teki friend request yollamis. said: Nil Lölölö 1:49am July 29th tanisiyor muyuz? Lölö Lölö 11:00am July 29th Report Message :(...hayır zaten bunun için üzülüyorum ya.. ben emre ;) [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:13 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ;))))99 adam delidolu ve yavşak, fazla suçlamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 eueuh iyiymiş diyalog ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 emrelerde hep yavsak = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ilginç ve benim çevreme de uyan bi tespit :P genelde tabi. öle olmayanlar alınmasın sdf [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:34 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 'aaa benim lan bu' diye biri çıksa çok güzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bende katıldım gruba, genç kızlara selam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 MERABA BEN VOLKAN IZMIR BORNAVODA JANDARMAYıM Aradıgım benden cesur olmalı beni bile korkutmalı :P şaka şaka... ben de girdim gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: Aegean üye § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 23:02 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- xuqa abicim canın sıkılıyosa. ne zaman böyle yapcak bişi bulamasam açıp poker oynuyorum orda :) -------------------------------------------------------------------------------- Xuqa nin poker i çok bayık nedir abicim o fıstık olayi ya. Link ime tıkla bin fıstık arkadaş ekle 2000 fıstık reklam yap 3000 bin fıstık. Ondan sonra geliyorlar poker odasina . Nasıl olsa giden fıstık 2 chat yapariz kazanırız gene diyip basiyolar hepsini Pot a... Poker oluyor Barbut anasını satıyım [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:22 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ben de katıldım Pati Network'e.. Katılmayanlar da beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 facebook turkiyede daha yeni... 1.5 yildir kullaniyorum msn reklamlarini almadan once bile.. ama ozamanlar .edu mail adressinle uye olabiliyordun ancak... American University arasi iletisim agi idi.. halende ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben de 1 yıldır falan kullanıyorum gibi. tek aktif kullandıım site bu tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 facebookta en cok "facebookun yonjalasmasina hayir" grubuna guluyorum, lan siz geldinizde yonjalasti zaten, ondan once mis gibiydi, Mark Zuckerbilmemne parayi gorunce ne bulduysa yamadi siteye. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 02:36 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 patiyi göremiom ben nası yazılıo grup olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 P4T1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 girdim bende network'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bende baya kalabalıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paticik network degil grup yalniz. Network is, ulke veya universite icin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 burasıda yonja xuqa vs gibi oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 gelen davetlere sinir oluyorum, yok vampirdi, yok x me idi.. amaan bana göre değil böyle siteler yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Tadı kaçacak yakında buranın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Türk'ün olduğu her yerin tadı kaçıyor zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar