Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

ben de yonja ve bilimum tanisma-kari kaldirma siteleri gibi olmadigi icin (isim olmaz) (zaten ben pek kari kaldirmam da), bir arkadasin davetiyesi üzerine kaydoldum merakimdan.
''aa degisikmis'' gibi bi yorumum oldu, bi kac gün takildim, sonradan pek bi olayim olmadi ama eglenceli yanlari var wall'da atismak ya da grup acabilmek vesaire gibi.

neysee. kari kaldirma gibi niyeti olan her yerde kaldirir zaten.

evet evet. bak simdi mesaja mesela.

elemanin teki friend request yollamis.
said:
Nil Lölölö

1:49am July 29th
tanisiyor muyuz?

Lölö Lölö
11:00am July 29th
Report Message
:(...hayır
zaten bunun için üzülüyorum ya..
ben emre ;)

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:13 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean
üye § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 23:02 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

xuqa abicim canın sıkılıyosa. ne zaman böyle yapcak bişi bulamasam açıp poker oynuyorum orda :)

--------------------------------------------------------------------------------

Xuqa nin poker i çok bayık nedir abicim o fıstık olayi ya. Link ime tıkla bin fıstık arkadaş ekle 2000 fıstık reklam yap 3000 bin fıstık. Ondan sonra geliyorlar poker odasina . Nasıl olsa giden fıstık 2 chat yapariz kazanırız gene diyip basiyolar hepsini Pot a... Poker oluyor Barbut anasını satıyım

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:22 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...