Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sürekli gelen vampire, slayer zırt pırt davetlerine acayip kıl oluyorum. sürekli iptal etmeme rağmen aynı kişiler tekrar tekrar yollamıyor mu o daha beter. hoş site,beğeniyorum tamamda yonjayı sollamaya başladı bile ortam konusunda. herkes kayıt olabiliyor zaten artık, o yüzden itici gelmeye başladı hafiften.
Mesaj tarihi:
aga, application blocklama olayı var, orda ignore etmiyceksin, diğer şeye tıklıycan sonra karşına çıkan sayfada sağ tarafta block app var.
+rep isterim
Mesaj tarihi:
privacy ye bak, orda her app için bi ayar vardı diye hatırlıyorum ama ne için vardı bilmiyorum. çok sağlam bi privacy var gerçekten facebook'ta.
bu arada şirketlerde hafiften yasaklanmaya başlamış facebook. bekliyordum böyle bişeyi zaten :d
Mesaj tarihi:
Öeeehh

Benim üniv'den ev arkadaşımın abisi taksim de balans'ın işletmeciliğini falan yaptı tanınmış mekanlarda çalıştı feysbukta rastladım adam tam playboymuş.
Mesaj tarihi:

Facebook'ta eklediğim resimlere, mouse'u getirdiğimde ismimin gözükmesi için ne yapmalıyım :S

(Höehhh... Anlatamadım. Siz en iyisi şu resme bakında derdimi anlayın :P)

Mesaj tarihi:
Eheuhehu... Bi resim ekledim millete eğlnce çıktı ^^

@pekaziz: Malesef kızıl saçlı olan orjinal kız. (En azından kız olduğunu sanıyorum. Dişi desek daha doğru :P)
Mesaj tarihi:

AHAHHA

Face'te arkadaşımı arıyorum ayağını bırakın. Esas aradığınız burada. Eski okul arkadaşınızı bulun ve onunla seks yapın...

yok böle bişey ahuahauha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...