Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sürekli gelen vampire, slayer zırt pırt davetlerine acayip kıl oluyorum. sürekli iptal etmeme rağmen aynı kişiler tekrar tekrar yollamıyor mu o daha beter. hoş site,beğeniyorum tamamda yonjayı sollamaya başladı bile ortam konusunda. herkes kayıt olabiliyor zaten artık, o yüzden itici gelmeye başladı hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aga, application blocklama olayı var, orda ignore etmiyceksin, diğer şeye tıklıycan sonra karşına çıkan sayfada sağ tarafta block app var. +rep isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aha! hemen bloklayalım bilimum vampir vs. applarını. uyuz oluyodum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ohş iyiymiş şu blocklama olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 o değilde şu app. leri limited profile da gösterilmemesini sağlayabiliyor muyuz ya? Pacmanimi bile görmesin yani o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 privacy ye bak, orda her app için bi ayar vardı diye hatırlıyorum ama ne için vardı bilmiyorum. çok sağlam bi privacy var gerçekten facebook'ta. bu arada şirketlerde hafiften yasaklanmaya başlamış facebook. bekliyordum böyle bişeyi zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 only my friends diyebiliyorsun. Not for my Limited Profile diye bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 facebook cidden ayrı bir olay :) yakında suyu çıkacak gibi geliyor ama bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Öeeehh Benim üniv'den ev arkadaşımın abisi taksim de balans'ın işletmeciliğini falan yaptı tanınmış mekanlarda çalıştı feysbukta rastladım adam tam playboymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Xaenin said: Jetman'de 3153 yaptım , var mı geçen babayiğit ? öeh. bana 1 hafta izin ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Facebook'ta eklediğim resimlere, mouse'u getirdiğimde ismimin gözükmesi için ne yapmalıyım :S (Höehhh... Anlatamadım. Siz en iyisi şu resme bakında derdimi anlayın :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tagg this photo var. ordan kendini bulup işaretliyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Saolasın ^^ Yabancı dil cehaleti kötü birşey canım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ya Microsoft sitenin %1.6'sını satın aldıda ne moka yarayacak ki o %1.6? Yani ne yapabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 oha ne biçim zenci o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 http://www.facebook.com/event.php?eid=5761723315&ref=nf çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 PrudenT said: oha ne biçim zenci o benim de dikkatimi çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Kızıl saçlı olan erkek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Eheuhehu... Bi resim ekledim millete eğlnce çıktı ^^ @pekaziz: Malesef kızıl saçlı olan orjinal kız. (En azından kız olduğunu sanıyorum. Dişi desek daha doğru :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Sen hangisisin peki? (kızıl saçlı olan deme =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ben kızıl saçlının arkasında kadraja son anda girmiş olan tipim çaktırma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=42064&cat=210&dt=2007/10/27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Facebook ve Hatebook'tan sonra iyice sapıtmış bunlar. Bakalım sıradaki ...book ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 AHAHHA Face'te arkadaşımı arıyorum ayağını bırakın. Esas aradığınız burada. Eski okul arkadaşınızı bulun ve onunla seks yapın... yok böle bişey ahuahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 rofl :D bu ne yaaa, taklitçi Türk zekasından ancak bu beklenirdi zaten. bir de evliyimamauygunum diye bir site vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar