SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 escape said: silinmez kalır öle. ama telefon doğrulaması zorunlu değil biliyorum oralarda skip gibi bişi olması lazım yok abi skip mkip koymamışlar illa yapıcaksın diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abi blocklu insanlari nasi unblock yapiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 nasıl blockladıysan öle lan ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 saol kardes bende nerede problem diyordum. blocklu hesap gozukmuyor ki friendlistte tekrar uzerine gelip unblock diyebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Frantic said: abi blocklu insanlari nasi unblock yapiyoruz? Privacy settings -> en altta manage blocking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bu zaman tünelimidir nedir onun bizde aktif olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ahaha sormadım varsayın kendi ismime tıklayınca anladım girmişim bende o zımbırtıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Frantic said: saol kardes bende nerede problem diyordum. blocklu hesap gozukmuyor ki friendlistte tekrar uzerine gelip unblock diyebileyim. ya kardeş.... neyse tamam gerginim biraz sory gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 copry said: Frantic said: abi blocklu insanlari nasi unblock yapiyoruz? Privacy settings -> en altta manage blocking tesekkurler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Reca ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 seni blocklamış birini, olurda birgün açarsa diye nasıl blocklayabiliriz. kişi listesinde çıkmıyor tabi blocklandığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o zaten seni blocklamış onu göremiyosun yani onu görmeden nasıl blocklayabilirsin?= yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 başka bi hesap açıp blocklayan kişinin anasına küfür et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 işte problem orda, block u istediği zaman açma şansına sahip, öyle bi durum olmasın diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 x ortak arkadaş var gözüküyor giriyorum profiline bakıyorum y kişi çıkıyor ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o ortak arkadaş mevzusu yeni gelen patch ile karıştı ya. mesela 10 ortak arkadaş var diyo 3ünü gösteriyo diğerlerini hiç göstermöiyo mesela... o gerçekten karışık. ya cacik sen o seni blocklamadan sen onu bloclıcaktın ne bilim işte, olmuyor o da facebookta bi bug işte bu ortak arakadaş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Şimdi timeline a geçtim yeni, şu maps olayını şeyediyim dedim ekledim gittim yerleri, birlikte gittiğim insanları falan. Şimdi bende görünen şöyle http://dl.dropbox.com/u/23906642/facee.jpg fakat bazı arkadaşlarımda sadece amerikadaki bi kaç yer ve hollanda da bi yer, diğerlerinde başka yerler falan görünüyomuş. Ama timeline'a girip bakltıklarında her yer görünüyomuş. Bu arada bi arkadaş da benim gibi ekledi gittiği heryeri, ben görüyorum eklediği her yeri ama çocuk kendi mapinde göremiyor falan. Neden böyledir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 chat bozuldu mu? Kimseye bişi yazamıyorum said: The Messages service is temporarily down for maintenance. We're constantly working hard to make a better product for you. Please be patient, and the system will be back up shortly. bu hatayı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bu timeline o kadar boktanki.birinin profiline her baktıgımda ağır küfürler ediyorum ulan face i sadace stalk için kullanıyorum ztn.sağda solda orda burda karışık bir sürü boklar profilde.ne güzel sadeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 timeline geldiginden beri profillere pek bakmaz oldum, aradigimi bulamiyorun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 chatte sorun yok arada olur öle kardeş ben yer bildirimi falan olaylarını hiçbilmiyorum kurcalamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 harbiden ya bende stalklayamıyorum kimseyi içimden gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi açtın time line ı photosa basın yeter ha status updatelerini falan stalkliosanız bilemicem hehe aşşa scroll evet o da dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Red said: bu timeline o kadar boktanki.birinin profiline her baktıgımda ağır küfürler ediyorum ulan face i sadace stalk için kullanıyorum ztn.sağda solda orda burda karışık bir sürü boklar profilde.ne güzel sadeydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bence iyi oldu, milletin kapak fotoğraflarına bakabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar