Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 facebooku unutun millet,dinimize uygun salamworld geliyor yakında!1bir http://salamworld.com/ ramazan ayında açılcakmış."En büyük amacımız ümmeti sanal dünyada birleştirmek" demiş yapan amca. http://eng.pinar.com.tr/images/header/dana_salam.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 abi bence salam dan kasıtları o salam değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 son bir soru. timeline'lı versiyonu eski versiyona döndüremiyoruz değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 -Deno- said: son bir soru. timeline'lı versiyonu eski versiyona döndüremiyoruz değil mi ? simdilik dondurebiliyosun.ama baskalari senin profiline bakarken yine timeline seklinde goruyolar sanirim. yapman gereken internet tarayicinda user agent degerini degistirmen, ie7 yapinca eski halinde gorunuyor cunku timeline su an ie7 ile uyumlu degil. chrome kullaniyosan default var bu ozellik, developer console u acip degistirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 acil ikili konusmalardaki mesaj gecmisini silmem gerek. HELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 mesaj kutuna gir sil ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://www.facebook.com/help/?faq=111229232299028 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 facebook dentlemesi var herhalde bu kadar acil olduguna gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ya yok dun kizin evinde facebooka girdim, remember me ticklenmis olabilir diye tirsiyodum. hayir mesajlari okusa mal gibi hemen agzima da sicmaz. plan yapip mahveder valla dfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bu arada eyvallah link icin, sildim tum gecmisi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 abi şifreni değiştirseydin yeterliydi onun için ya auhauhauhauh niye kastın bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ya onun evdeyken aklima gelmedi de ertesi sabah kendi odama gelince direk oyle yaptim zaten dfgs. boyle iyi oldu ya sagda solda pc'yi acik birakip gitsem gelip mesajlari okusa QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aahaha benim eve gelen arkadaş açık bırakmış hesabı. ertesi gün okudum mesajlarını ama bişe bulamadım :( bişe bulamadım derken mesaj vardı ama kayda değer bişe yoktu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 timeline a geçemiyorum nasıl geçicem? ----------------------------------------------------------------- bir noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bence gecme. cok istiyosan oncelikle ie7 kullanma.ie8 ya da chrome firefox vs kullanman lazim. facebook.com/timeline ya da facebook.com/about/timeline gibi bi adresten aktif edebiliyodun sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 işte aktif etme bıdısı bende görünmüyor yeni üye olduğumdan falan sanırım . neyse çok da gerekli değil . teşekkür ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 https://www.facebook.com/about/timeline bu adrese girdin mi? burda aktif et gibi bişe çıkıyor mu sayfanın üzerinde ya da aşşağılarda? ben bu sayfadan yaptığımı hatırlıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 böyle birşeye denk geldim ahahahah said: BUNUN ILK KELIMESINI OKUDUKTAN SONRA BUNUN IÇINDEN ÇIKAMAZSIN OKUMAYA DEVAM ET YA DA BU GECE ÖL 9 yıl önce Jerry diye birisine arkadaşları tarafından lanetli olduğuna inanılan bir evde uyuma meydan okundu. Ertesi ... gün arkadaşları onu evin dışında bekledi.... ..... ..... ..... Eve girip onu aramak zorunda kaldılar. Çati katı dışında her odadan geçtiler. Orada uyumayacaktı. Salonda uyuyacaktı, çatı katına girdiler. Jerry'nin cesedini gördüler ve korktukları için sadece gittiler. Ama o gece hepsi Jerry yüzünden öldü. Onu o evde uyuttukları için hepsini öldürdü. Eğer bunu 11 yoruma göndermezsen. bu gece Jerry yüzünden ölüceksin. Örnek 1: Stewart diye bir adam bunu okudu ve inanmadı. Bilgisayarını kapattı ve gününe devam etti. O gece yataktayken kapı dışında sesler duydu. Bakmak için kalktı, ve öldü. Örnek 2: Haley diye bir kız sabah bunu okudu ve korktu ama göndermedi. Doğru olup olmadığını bilmek istiyordu. Okula gitti (daha 13 yaşındaydı) ve o gece öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 sene olmuş 2012 hala böyle şeylere inananl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 abi bunu yabancı arkadaşlar da yapıyor. denk geldim bi yerde. adam buna benzer bişeyi yazmış, if you don't post this to 9 friends, you'll be die falan diye. oha dedim sadece bizim millette yokmuş bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ya oyunlar için bir ton fake hesap açmıştım şimdi giriş yapamıyorum hesaplara telefonla doğrulama istiyor. Ben bunlara böyle giriş yapamadıkça nolcak sonsuza kadar durcak mı bunlar yoksa silinicek mi bir yerden sonra kullanılmayan hesap oldukları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 silinmez kalır öle. ama telefon doğrulaması zorunlu değil biliyorum oralarda skip gibi bişi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ya bu zaman tünelindeki kapak fotosunu herkeze açık ayarını değiştirmek istiyorum nasıl yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 öyle bi seçenek yok malesef. herkes görebiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar