aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 halka acilinca patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hani şu firends on chat kısmında görünen kişiler var ya. onlardan online olmayanların hepsi facebook messenger üzerinde bulunan kişilermiş(xxx is on facebook messenger). ben de diyodum lan niye hep aynı kişileri görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 facebook biraz sola mı kaydı? sağ tarafta anormal bir boşluk var gibi bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bende ortada duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kişiye özel offline görünme hedesi çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hee ben de farkettim onu ama ben zaten bi liste yaptım sadece chat için. sadece o listeye online görünüyom. çok da über bi özellik koymadılar yani bence. zaten rahatlıkla yapılabiliyodu. ha benim bu dediğimi bilmeyen binlerce insan vardır kesin (adamın liste olayından bile haberi yok). onlar için kullanışlı olur sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bu böyle beyaz font wordpad üzerine yazılmış saçma sapan türkçe ingilizce hayatın önemini anlatan ders çıkarmamız gereken özlü sözler paylaşmak yeni moda mı oldu lan neresi bunun kaynağı allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 NTV'de bi yazı dizisi vardı bi fotoğrafçının, oradan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Red said: bu böyle beyaz font wordpad üzerine yazılmış saçma sapan türkçe ingilizce hayatın önemini anlatan ders çıkarmamız gereken özlü sözler paylaşmak yeni moda mı oldu lan neresi bunun kaynağı allah belasını versin haklısın reiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bir soru sorayım, mesajlaşma işinde atılan toplu mesajlardan çıkma olayı var ya, çıktıktan sonra tekrar o konuşmaya ekleyebiliyorlar, bunu engellemenin bir yolu var mıdır? bazı sinir arkadaşlarım var da, konuşma cıvıyor bende çıkmak zorunda kalıyorum o konuşmadan, çıktığım gibi inadına ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 teknik cevabı bilmiyorum, hiç karşılaşmadım ama çözüm aslında basit: arkadaşını sil, sonra döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 :) öyle bir ihtimal söz konusu değil. ben diğer teknik cevapları bekleyeyim. eskiden olsa escape anında cevaplardı, adamın başka işi yokmuş gibiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 emin değilim deneyerek görebilirsin. iligli sohbetin aksiyonlarından diğer kutusuna taşı(move to other) other inboxa gelen mesajlar uyarı üretmiyor. kafan rahatlamış olur böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 fotoların altındaki yorumlar sağa gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 la!?!?!?!?!?!? deli olcam ya napmışlar gözüm başım dönüyor fotoğraf açınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 fotoğraf olayı çok kötü olmuş.. iyice rezil ettiler. timeline olayına alışmıştık tam dayadılar bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 abi x kişisinin durum güncellemeleri aboneliğinden çık demekten fenalık geldi çıkıyorum 2 saat geçiyor giriyorum hala aynı adamdan iletileri görmeye devam ediyorum lan ne boka yararsın o zaman iletiyi gizle diyorum geri geliyorum tekrar orda ne bu abi daha boktan yapmak için ellerinden geleni arkalarına koymuyor mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 fotoğraf gösterimini direkt instagram'dan çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aente said: abi x kişisinin durum güncellemeleri aboneliğinden çık demekten fenalık geldi çıkıyorum 2 saat geçiyor giriyorum hala aynı adamdan iletileri görmeye devam ediyorum lan ne boka yararsın o zaman iletiyi gizle diyorum geri geliyorum tekrar orda ne bu abi daha boktan yapmak için ellerinden geleni arkalarına koymuyor mallar. logout ol, cache ve cookieleri sil oyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 facebook expertlerine bir sorum olacak; şimdik ben 4 senedir falan facebook kullanıyorum, fakat account ayarlarımda çok fazla değişiklik yapmadım. şu an facebook'un yeni versiyonunu kullanmaktayım, şu cover photo'su falan koyabildiğimiz hedeli versiyonu. yalnız küçük çaplı bir temizlik yapmak istiyorum facebook'umda, bu sırada da mesela fotoğraflarımın tümünü insanlığa kapatmak istiyorum, hiçbir insan evladı görmesin istiyorum. temizlik işim bitince yeniden açayım istiyorum. nerden yaparım bunu ? bir de bu sırada tagleme durumları falan olursa onlar gözüküyor mu gene de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 taglendigin fotolari privacy ayarlarindan, albumlerdeki fotolari da albumlere girerek ayarlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 işte böyle denilince bulunmuyor, tam olarak neyi kapatmam gerektiğini söylenene kadar harassliyeceğim burayı. kapattım bir tane alakalı gördüğümü, başka birinden view yaptım gene gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Hepsini görüyorum ben.Elinizde ışın kılıçları neresi lan orası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 -Deno- said: işte böyle denilince bulunmuyor, tam olarak neyi kapatmam gerektiğini söylenene kadar harassliyeceğim burayı. kapattım bir tane alakalı gördüğümü, başka birinden view yaptım gene gözüküyor. 1. privacy ayarlarında "how tags work" e giriyosun. ordan maximum visibility i custom yapıp only me diyorsun. 2. profilinde fotolara tıkladığında albümler falan görünür. a mobile uploadlar için tek tek privacy girmen gerekiyor. b wall photo lar için de tek tek privacy girebiliyosun bunun dışında kendi oluşturduğun albümlerin hemen altında çark şeklindeki butona tıklayıp ordan privacy ayarını only me ye çekersin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar