Voys Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yok valla bende öle biri. o voysun tam adını soyadını versene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bi ben mi kalmışım üye olmayan. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 15:43 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bahadır bilmemne diil misin sen? =) edit:yok yav proifle picture dışında hiçbiri benzemiyor sana karışmış baya neyse.. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 15:59 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ben üye değilim nihohahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hayatimda ben bu kadar karisik bi arayuzu olan site gormedim ya. kayboluyorum resmen icinde. arkadaslarin profillerine bakiyorum cicek ot bok hersey var benimki sademi sade hehe hele raki balik applicationina bittim, millet birbirine bogaz manzarasi, midye dolma falan yolluyo oda guzel [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 17:30 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 application arttıkça sayfa da kastırıyo yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 327,760 kişi var şu anda Türkiye'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 çok az bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sadece turkey networkunde 548,755 insan var ki bu networke dahil olmayan zilyon tane adam da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 548,875 olmuş. 5 dakikada 107 kişi hmm [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:20 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben onu Flyerdan okudum valla bilemicem şu kadar kişiye hitap ediyorsunuz deniyordu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yüzgitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Report edin. Bilgisiz insanlar tarafından kurulmuş , 1000 küsür kadar da insan var içinde , Criminal Turkey diye grup , Ermeni Soykırımı hakkında . Report ettim ben verbal assault to the Turkish community diye , siz de edin . Bir de şimdi kurucularına güzel birer mesaj atayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Allaaaaaah eski bi lise arkadaşımı buldum. bulmayı istediğim tek kişi oydu diyebilirim. çok sevindim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Jetman'de 3153 yaptım , var mı geçen babayiğit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 google news said: Microsoft has agreed to pay USD 240 million for a stake in the social networking site Facebook. The deal is based on a valuation for Facebook of USD 15 billion, giving Microsoft a 1.6 percent stake in the company. The companies also announced plans to expand their advertising partnership, making Microsoft the exclusive third-party advertising platform partner for Facebook. Microsoft will also begin selling advertising for Facebook internationally, in addition to the existing arrangement in the US. Almost 60 percent of Facebook's users are outside the US. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 cifte mesaj oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 "Alkolik Olunmaz , Doğulur" grubu tarafımdan kurulmuştur. Tüm anadan doğma alkolikleri beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 arkadaş söledi kaynaıını araştırmadım ama şöyle bir bilgi.. facebook'un %1.6 sını microsoft almış 260mil$'a oha WTF?! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 2 mesaj üstü hakkında ne düşünüyorsun peki? Bir de Microsoft umarım reklam olayını cılkını çıkartana kadar sömürmez ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 pati grubuna dahil olmak istiyorum ancak grubu incelediğimde; Group: Paticik Network: Global olarak gözüküyor. Benim network muhabbeti ise Turkey olarak ayarlanmış bi durumda. Bu durumdayken gruba dahil olmam mümkün mü yoksa ille de Global network'e mi girmem gerekiyor ve de girmem gerekiyorsa nasıl girebilirim :P Ayrıca global'e girmem ile tr network'ü ile ilgili muhabbetlerimden mahrum kalır mıyım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Global tüm dünya demek :) Turkey networkü de dünyada :) Join the Group de katıl. Başka birşeye lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 asinanyavuz said: Turkey networkü de dünyada :) ahah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Near east university yok :(( Eklemeye çalıştım bişiler yaptım ama ne oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 None of above diyip üye ol. Sonra okuluna yazarsın Near East University diye. Sonra da Suggest a new Network diyip Facebook a bildiriverirsin okulunu. Kolonileşip network kurdurursunuz sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar