Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

hayatimda ben bu kadar karisik bi arayuzu olan site gormedim ya. kayboluyorum resmen icinde. arkadaslarin profillerine bakiyorum cicek ot bok hersey var benimki sademi sade hehe
hele raki balik applicationina bittim, millet birbirine bogaz manzarasi, midye dolma falan yolluyo oda guzel

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 17:30 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

google news said:
Microsoft has agreed to pay USD 240 million for a stake in the social networking site Facebook. The deal is based on a valuation for Facebook of USD 15 billion, giving Microsoft a 1.6 percent stake in the company. The companies also announced plans to expand their advertising partnership, making Microsoft the exclusive third-party advertising platform partner for Facebook. Microsoft will also begin selling advertising for Facebook internationally, in addition to the existing arrangement in the US. Almost 60 percent of Facebook's users are outside the US.
Sosyal ağlarda paylaş

pati grubuna dahil olmak istiyorum ancak grubu incelediğimde;

Group: Paticik
Network: Global

olarak gözüküyor. Benim network muhabbeti ise Turkey olarak ayarlanmış bi durumda. Bu durumdayken gruba dahil olmam mümkün mü yoksa ille de Global network'e mi girmem gerekiyor ve de girmem gerekiyorsa nasıl girebilirim :P

Ayrıca global'e girmem ile tr network'ü ile ilgili muhabbetlerimden mahrum kalır mıyım :S
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...