Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

escape said:

Llama said:

toplu msj nasıl siliniyor
tek tek girip silmek çok zor yahu baya bırıktide

mesajlar bölümünde gir kızla konuşmana üsttte "işlemler" var sil ordan işte türkçe yap o zaman anlamıyosan.

tek tek siliyorsun orda ben öyle kişi ile msjlaşmaların içine girmek istemiyorum çok var çünkü her kişiye gir sil çok uzun
o mesaj sil kısmında tümünü sil de var. bir yerde anlatmıştım ben hatta o olayı dur link bulayım.

buna bastıktan sonra mesajların en altında

çıkıyor. delete all dersen hallolur işte. sonra da şöyle soruyor.

buna da delete conversation diyore
Sosyal ağlarda paylaş

neyse toparlayayım şöyle şurayı,

selee canım kardeşim sana durumu açıkladım öyle bişi yok arkadaşım. bazı öneriler de verdim. onlara uyarsan bu tarz sıkıntıları yaşamazsın.

llama kanka seninki de olmuyo kardeşim tek tek girip all delete olarak yapacaksın kutulunun anlattığı gibi. daha önce de dedim zaten.

[hr]

yaza doğru bu timeline ile alakalı farklı opsiyonlar gelebilir. yani geçen demiştim ya timeline a kullanıcı, yani profile giren kişi, kendisi girebilmeli default olarak sunulmamalı diye. öle bişi gelebilir. çünkü sevilmedi pek.

o bi ara sağ tarafta insanların ne yaptığının anlık çıktığı bi kutucuk vardı takır tukur sıralıyodu insanların naptığını, o tepki aldı kaldırıldı. bu kaldırılmaz sanıyorum çünkü cok uğraşılmış belli, anca opsiyon olarak işte dediğim gibi olur.

çünkü görsel açıdan ne kadar hoş olsa da pratik kullanım hızlılık ve profile hakim olma yönünden çok zayıf.

neyse buişte
Sosyal ağlarda paylaş

Feys uzmanlarına bir sorum var ;

7 gün önce falan bir page kurdum ürünümüz için , reklam da verdim , şu an 450 kişi falan like ladı toplamda.

Fakat facebook un search une page adımızı aratınca çıkmıyor , geçtim hızlıca resminin gelmesini daha yazarken, komple aratınca bile çıkmıyor. Atladığım bir ayar mı var ? ya da mantık nedir o search de ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...