Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Llama said: escape said: Llama said: toplu msj nasıl siliniyor tek tek girip silmek çok zor yahu baya bırıktide mesajlar bölümünde gir kızla konuşmana üsttte "işlemler" var sil ordan işte türkçe yap o zaman anlamıyosan. tek tek siliyorsun orda ben öyle kişi ile msjlaşmaların içine girmek istemiyorum çok var çünkü her kişiye gir sil çok uzun o mesaj sil kısmında tümünü sil de var. bir yerde anlatmıştım ben hatta o olayı dur link bulayım. buna bastıktan sonra mesajların en altında çıkıyor. delete all dersen hallolur işte. sonra da şöyle soruyor. buna da delete conversation diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahahaha facebook for dummies gibi olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 aa bi dakka ben yanlış anlamışım. pardon lamacan toplu mesaj silme yok henüz. benim anlattığım mesajı topluca silme sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 abi o toplu msj sadece kisi ile konusmanin genelini siliyor kalkipta yine farkli kisilrin msjlarini silmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 otur script yaz o zaman sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 neyse toparlayayım şöyle şurayı, selee canım kardeşim sana durumu açıkladım öyle bişi yok arkadaşım. bazı öneriler de verdim. onlara uyarsan bu tarz sıkıntıları yaşamazsın. llama kanka seninki de olmuyo kardeşim tek tek girip all delete olarak yapacaksın kutulunun anlattığı gibi. daha önce de dedim zaten. [hr] yaza doğru bu timeline ile alakalı farklı opsiyonlar gelebilir. yani geçen demiştim ya timeline a kullanıcı, yani profile giren kişi, kendisi girebilmeli default olarak sunulmamalı diye. öle bişi gelebilir. çünkü sevilmedi pek. o bi ara sağ tarafta insanların ne yaptığının anlık çıktığı bi kutucuk vardı takır tukur sıralıyodu insanların naptığını, o tepki aldı kaldırıldı. bu kaldırılmaz sanıyorum çünkü cok uğraşılmış belli, anca opsiyon olarak işte dediğim gibi olur. çünkü görsel açıdan ne kadar hoş olsa da pratik kullanım hızlılık ve profile hakim olma yönünden çok zayıf. neyse buişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kaldırılmadı duruyor bende hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Facebook gif resimleri oynatıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oynatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 2-3 aydir tanimadigim bir suru yerli yabanci insana mesaj atiyorum, okul-yurt ivir zivir konulari icin. su arkadas olmadan mesaj atmayi kapayanlar olsunler lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://www.sosyalmedyaport.com/ikiye-bolunmus-facebook-timeline-gordunuz-mu-hic.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Feys uzmanlarına bir sorum var ; 7 gün önce falan bir page kurdum ürünümüz için , reklam da verdim , şu an 450 kişi falan like ladı toplamda. Fakat facebook un search une page adımızı aratınca çıkmıyor , geçtim hızlıca resminin gelmesini daha yazarken, komple aratınca bile çıkmıyor. Atladığım bir ayar mı var ? ya da mantık nedir o search de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şahsen benim sayfalar hakkında, bi de reklamı verilmiş sayfalar hakkında pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 said: Bu cocugun yuzunde kanser var :( paylasilan her fotograf icin bu hasta cocuga facebook tarafindan 3cent yardim yapiliyor. Sizde PAYLASIN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 arkadaslarla beraber muzik dinleme ozelligi gelecek denen sey nedir, bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bilmem. gelsin görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 zaidral said: arkadaslarla beraber muzik dinleme ozelligi gelecek denen sey nedir, bilen var mi? mesela bi müzik dinliyosun facebookta(music app de var ama tam açık değil sanırım) o müzik ticker da falan görünecek o sırada sen de tıklayıp dinleyebileceksin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 zararlı bir içerik bulundu, yüklensin mi deeyor chrome facebook açınca. https muhabbeti mi bu yoksa birisi virüs yemiş, o da otomatik oynatılan bişey postlamış, açarsam ben de virüs yicem durumu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 valla bana da geldi o. bi kere load et dedim sonra dont load dedim. bilmiyorum ne var ama virüs değildir. tıkladığınız linkleri kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 https nedense son günlerde https cıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 tamam işte https kullanıyorum ne zamandır ben. ama içerikte bi yerlerde http içeriği var ondan uyarı verip duruyor. load dediğimde bi değişiklik farketmedim. reklamlarla ilgili bişe olabilir çünkü adblock kullanıyorum, onden görünmedi diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 facebook da halamın eski bir hesabı var email ve facebook şifrelerinide unutmuş hesabı sildirmemiz gerekiyor.türkiye için telefon falan varmı acaba veya mail adresi.telefon olsa daha iyi olur facebokdan report flan yaptik ama dönmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yok öle bi telefon. inşallah yakında olacak ve ben ilgieleceğim bu işlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ya yorum yazarken facebookta sağdaki o zımbırtıda çıkmasın istiyorum nasıl kapatırım. Secret group'a bile bir şeyler yazarken sağda çıkıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Frantic said: 2-3 aydir tanimadigim bir suru yerli yabanci insana mesaj atiyorum, okul-yurt ivir zivir konulari icin. su arkadas olmadan mesaj atmayi kapayanlar olsunler lutfen. türk kızları başvurmuş ondan kapamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar