Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 timeline ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bişi yok bişi yok devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yeni icat beyle bişey profilin buna benziyo vs. bi miktar kişiselleştirme falan sağlıyor sanırım, fazla detaylı bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 biz neyi konuşuyoruz sabahtan beri? teşekkrler yine de kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kusura bakma orcan, okumaya sondan başladım. 220 sayfayı senin içn bi daha gözden geçirir, repost yapmam böylelikle. teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 220 sayfayı da gözden geçirmeye gerek yok. yeni bi mevzu, sayfa başı zaten bi arkaya bakman yeterdi. ayrıca indir lan elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 timeline a geçtim çok karışık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Flassh said: timeline a geçtim çok karışık geldi olay da o zaten. ben bi profile baktığımda görmek istediğimi görüp çıkmak istiyorum. adamlar basit tutmak yerine profil sayfalarını müze yapmaya kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bi deneyeyim dedim, o kadar kötü gelmedi bana. eski muhabbetleri falan da görünce hoşuma bile gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 timeline ilk seferinde öyle geliyor. ben 2 aydır falan kullanıyorum. şimdi diğer profiller fakir profili gibi geliyor. Çokzel timeline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nasil geçiyoruz timeline dalgasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 6-7 mesaj yukarda "beyle bişey" şeklinde url verdim. oradan tura başla vs. diyip geçebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tişikkir idirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben de geçtim bakalım timeline a. değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 güzel tabi. bizzat benim projem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 makara bi yana da bu timeline anladıgım kadarıyla yayınaldıgınz ya da gönderdiğinz bişeye 3 saat süre veriyo, 3 saat içinde bi tepki ya da ilgi almazsa timeline dan kaldırıyo profilde gözükmüyo. eğer böleyse çok kötü. bunun bi opsiyonu olmalı, onu da bulamadım daha beta falan ondan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yani sanırım bu forever alonelar için kötü oldu. telaş yapmayın facebookunuzun şifresini falan bilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 timeline devrim abi direk. ilk geciste garip geliyor evet ben 3 aydir falan sanirim developer betadayim, biraz profilde zaman harcayip her seyi yoluna koyunca direk super. o belli bi sure bisey yazilmazsa olayi da dogru degil yahu nerden cikardiniz onu? news feed'deki top postlardan bahsediyorsaniz onun icin bicok sinyal aliyolar, mesela stalk ettiginiz birinin veya siz diablo3'u like ettiyseniz diablo3 hakkinda bisey soyleyen birinin postlari sizin topa girer genelde. modeli tweak edebilirsiniz bu onemli bu onemsiz diye 5-6 dakka news feed'de zaman gecirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yahu onu demiyorum ben kendi timeline dan bahsediyorum kişinin. ben az önce bi şarkı paylaştım youtubedan. 3 saattir kmse ne yorum yazdı ne beğendi(foreveralone.jpg) sonra bi baktım kendi timelineımda kayboldu o gönderi. o senin dediğin anasayfada cıkan materyaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ha abi oyle bisey hic yok, bug mug olmustur ne biliyim. gelir geriye tahminen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 zaten ben de bi tahminde bulunmuştum postda da yazdıgım gibi. yeni daha düzeltirler hataları elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 timeline efsanevi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 klm uçakta yanına oturacağınız kişiyi facebook profilleri sayesinde seçme imkanı sunacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ulan timeline eski seyleri çıkardı tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar