escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aslıdna biraz öyle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 SENSİN ABAZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abaza da olsa o da insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Red'i banlasak gay forumu imajını sileriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 trolardan hoşlanan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ramses sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yanlış hatırlıyor olabilirim ama günahını almayalım çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 iyi olmuş banı o zaman. var mı başka bilelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Holy said: Red'i banlasak gay forumu imajını sileriz bence. evet red in ve haririn falan banlanması lazım art arda post falan da atıyolar zaten sürekli hem de haxballda nublar. komple başarısızlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dedi escape, abi idolümsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 red de tahtasevici. kapıları falan görüp tırmanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Red meme konusunda haklı ama sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tmam lan bu başlıkta geyik sarmayın konstre olamıyoruz sonra dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 you win or you dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 winter is coming sen hala win dead vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 mobil sayfayi degistirmisler, fena olmamis.bi de android app i adam etseler iyi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bunun ios appi muhteşem oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 facebook smartphonelara calısmaya başladı zaten dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 android versiyonu hala b.k gibi ya. doğru dürüst bildirim gelmiyo etmiyo. gelen bildirim de mesja vs. misal yorum geldiğinde bildirim gönder diyemiyosun. çok eksiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 "roket adam" said: bunun ios appi muhteşem oldu bu arada. notification'ları tick'liyorum. save dedikten sonra hepsi kalkıyor tick'lerin. cozebildin mi bunu? benim girdigim yer notification'ların mail ile gonderildigi ayarlar sanırım. web'de nasıl ayarladıysam oyle kalıyor app'te de herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Notification'ları telefonun Ayarlar kısmındaki Facebook ayarlarından yapman lazım. Ha yapsan da gerçi fark etmiyor, doğru düzgün çalışmıyor maalesef. İlk sürümünden beri böyle, atıyorum arkadaş isteğin onaylanınca notification geliyor ama mesaja gelmiyor, biri yorumun altına yorum yazınca geliyor ama wall'una yazılınca gelmiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 facebook'ta nasıl olduğunu anlamadığım şekilde birilerinin duvarında reklam mesajlar yazmışım. recent activities de yazmıyor. daha ayrıntılı bir recent activities varmı? birde saçma sapan şeylere tıklamadan nasıl böyle bi mesaj göndermişler benim hesaptan? şans eseri farkettim birisinin duvarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 çok enteresan oldu facebook accountları allow vermeden bişeyler yüklüyor bende tavla yüklemedim hiç ama nedense herkesin duvarına hadi tavlaya gel kapışalım yazıyorum manyak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 uygulama virüsü. sanırım dondurup acınca fb yi tekrar düzeliyor, diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar