escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 siz gizleyin abi görmek istemiyosanız alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sanane ya facebook'un agasi sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kim programladı bu penceyeri, kim izin verdi aktif edilsin diye? Ne gereksiz, bozuk, saçma arayüzdün, sinirlerimi bozdu chat paneli alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: aptal kız o zaman anlatım bozukluğu yaptın aynı anlamdaki 2 kelimeyi bir arada kullandın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi ben escape'in profilini çok merak ediyorum. eskide bi box kısmı vardı ya orda neler neler vardır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 gosh said: sanane ya facebook'un agasi sen misin evet benim bi itiraz? hiçbişi yoktu emin ol. abuk subuk gelen şeylerin hepsini kaldırıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 peki sen ne olabilir diye tahmin ediyosun söle bakyım merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ne biliim bilmiyorum facebook applerini. ama soru, anket cart curt alayı vardır gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 baya kötü ya yeni chat şeysi neyse ki çok girmiyorum facebooka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 küheylan said: ne biliim bilmiyorum facebook applerini. ama soru, anket cart curt alayı vardır gibi geliyor. hiçbişi yoktu facebookta takılmam o tarz şeylere. forumdan da karakter tahlili yapmaya bayılıyorsunuz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 escape said: gosh said: sanane ya facebook'un agasi sen misin evet benim bi itiraz? hiçbişi yoktu emin ol. abuk subuk gelen şeylerin hepsini kaldırıyodum. ettim iste itiraz nabacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tamam hadi dükkanın önünü kapatmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu kadar facebook'u sahiplenirsen, tahlil yaparım ben de arkadaş. bu kadar sık zaman geçirdiğine göre facebookda, herşeyini de kullanıyorsundur diye düşünüyorum. bunda da garip bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya böyle bir şey çıkmış iyi diyorlar ne dersiniz eski ilkokul arkadşlarımızı adreslerine kadar buluyormuşuz ilokulda acaip uyuz olduğum bir çocuk vardı ağzını yğzğnü kırmak istiyorum sizce buradan onu bulup bir kamyon adamla evine dayanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 adam adresini yazmamışsa nasıl buluyorsun? facebookta adresini yazma yeri var ama yazmamıştır büyük ihtimal. yani ben hiç görmedim. küheylan said: bu kadar facebook'u sahiplenirsen, tahlil yaparım ben de arkadaş. bu kadar sık zaman geçirdiğine göre facebookda, herşeyini de kullanıyorsundur diye düşünüyorum. bunda da garip bir durum yok. taamm kardelş kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu facebook'ta yeni şekil chat'te ekrana sığmayanlar nereye gidiyor? tam ekran kadar mı kişi online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bu facebook'ta yeni şekil chat'te ekrana sığmayanlar nereye gidiyor? tam ekran kadar mı kişi online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 çözünürlüğe sığdığı kadarını gosterio. oakdar kotu bi chat yani. ctrl - scroll yapınca gosteremedikleride çıkıyo ama ufacık oluyo bu seferde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 selamlar, facebookta "gargoyles" adında bir grup kurdum. arkadaşlara link atmak istediğim de http://www.facebook.com/groups/140142249400252?ap=1 şöyle bir link veriyor. Acaba linki bireysel hesaplarımızdaki gibi şekle cevirebilmemiz mümkün mü? http://www.facebook.com/gargoyles gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 facebook chat'in eskisi gibi butun onlineları gostermesi için şunu yukleyin: http://userscripts.org/scripts/show/107107 chrome'da çalışıyo, firefox'ta da greasemonkey yukluyse çalışıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gruplar çevrilmiyor fun page ler çevriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fb bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mokoko said: facebook chat'in eskisi gibi butun onlineları gostermesi için şunu yukleyin: http://userscripts.org/scripts/show/107107 chrome'da çalışıyo, firefox'ta da greasemonkey yukluyse çalışıyomuş. yanlız bu bug u sokabilir hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nolabilir ki? gayet çalışıo su anda. memnunum baya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yok ondan demiyorum zaten karmakarışık cok yoğun kodlar üzerinde calışıyor. herşey birbirine cok baglı yani sen bu sistemin içine yabancı bi sprict sokarsan uyuzluk cıkarabilir diye düşünüyorm. ama tabi isteyen kullansın canım sorun da yok diyo adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar